2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizim senle tarihlerimiz aynı bacım, ben yarın doktora gideceğim bilgilendiririm seni

Kalp atışı için seni haftaya çağırdıysa muhtemelen beni de haftaya tekrar çağıracak kuzum bebek ile ilgili bir şey söyledi mi ya da bebeği gösterdi mi doktor?

Kalp atışı için seni haftaya çağırdıysa muhtemelen beni de haftaya tekrar çağıracak kuzum bebek ile ilgili bir şey söyledi mi ya da bebeği gösterdi mi doktor?
Yok bebeği daha görmedi canım geç döllenme oldum zaten haftayla uyumlu değil tam olarak vajinalde bakmadı ama 3 gün önce keseyi göremedi daha yeni gördü istersen 3 gün sonra gel kesenin büyümesine bakarız dedi ama 1 hafta sonra gösteririm

Allah yavrularımızı kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah ben de yarın için çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlarla dönerim

Kızlar merhaba ınsallah herkes bebegini saglıkla kucagına alır :) saglıklı ilerlerse benim de agstos sonu görünüyor dogum :) adetim henuz bır gun gecikti testlerim pozitifİbrahim bey kolay gelsin bızım 12 12 bucuk gıbı imkansız segbıs salonunun müsait olması carsamba kan vereceğim ıyıce emın olmak ıcün erken ögrndım cunku. Sizlere sorum bugun 4+1 im kendi hesabıma göre belim cok agrıyor yanı anlık cok agrıdı adette oldugu gıbı endıselendm gecmıs te de kimyasal gecırdıgm ııcn cok korkuyorum sizde yasadnz mı??

5 gunuydu. Ama mesela ben 3 4 gun erken olurum. Ben 19 kasimda hasta oldum 20 aralikta beta yaptirdim. Normalde 15 aralikta hasta olmam lazimdi
Sizinle aynı gün yumurtlama ayın 2sinde 20 kasimda son adet tarihimdün betam 2711 çıktı kişiden kişiye farklılık gosterir

Kızlar haftaya cumartesiydi randevum bugün dr gittim bekleyemedim :) 5+3 teyim kese göründü, cumartesi 6+2 olucam kalp atışı ve bebeği görür müyüm?

Kızlar merhabaa:)akıntınız var mı çişimi yaparken bıle akıyor normal mı acaba

Bende az var akıntı ara ara fazla geliyor o kadar bi sakıncası yoktur herhalde ya bende mide bulantısı yok çok şükür ama yumurta kokusu ve tavuk kokusuna midem kalkar gibi oluyor

Kızlar böyle sık sık doktora muayene için gidiyorsunuz ya mesela daha sonra çağırdığı halde önce gidenler var merak ediyorum muayene ücretleriniz ne kadar. Bursa da bi doktor önerdiler artık ona gidiyorum ama tek muayene 750 TL istiyor tahliller hariç. o yüzden doktor randevu planına uymayı düşünüyorum. Ücretler çok uçuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…