- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
Bende de yok canım hiçbir şekilde batma-ağrı.Bende kasiklarda batma vs yok canim normal bu degil mi
Koku hassasiyeti aşırı uyku göğüslerde hassasiyet var benimdeBende de yok canım hiçbir şekilde batma-ağrı.
Ama mide bulantısı koku hassasiyeti var
yok kuzum ateşim çok şükür daha çok nezle gibi hava izmirde hala ayarsız okula gidip geliyorum terliyorum kaptım şifayı sende dikkat et zor geçiyor valla.ben astım hastasıyım kronik bronşitim var çok korkuyorum fenalaşıcam diye.benim ayağını uzat yat dinlen olmuyor malesef .İlaç veremez canım ama ateş vs varsa git tabi çok kötüysen.
benimde ara ara burnum akıyor ucundayım gribin
Canım ben bu hafta böbreğim ağrıyordu o sebeple ürolojiye gittim orda karnıma baktılar ultrasonla o zaman doktor kese oluşmuş demişti ama kadın doğuma daha gitmedim perşembe gidicem ben de sen benden önce gidiyorsun hayırlı haberlerini bekliyorum
[/QUOT inşallah canım hayırlısı olsun ins hakkımızda yazarınim salı günü kısmetse
Benim ilk olucak canim cok heyecanliyimKizlar kacinci gebeliginiz benim 2 oglum var bu supriz oldu 3. Bebis olucak
Ilkler heyecanli olur. Bende hicbir his yok artıkBenim ilk olucak canim cok heyecanliyim
Merhaba hemen hemen aynıyız benim de sat 13 kasımdı. 5+4 deyim. Yarın gidicem ben de keseyi görmeye inşallah hayırlı haberler alırızKizlar merhaba son adet tarihi 12 kasim benim 5+5 deyim dun aksam icime kurt dustu kese icin haftaya gidecektim kasik agrim gogus agrim hafifledi bi gozukeyim doktora dedim. Usg de kese gozuktu yolk sac var dedi..sesi duyamadik ama kese icinde kipirti var muhtemelen kalp atisi olabilir dedi..sizde ekrana bakip kipirti titreyen bisey gordunuz mu doktor bana ozellikle gosterdi. Insallah kalbini de duyarim net bi sekilde.dogum 18 agustos gozukuyor burdan haberlesiriz insan her seye cok evham yapiyor bu donemler cidden stressiz bi hamilelik ve saglikli dogumlar diliyorum tum arkadaslarima ❤
Hayırlı olsun tebrik ederimKizlar kacinci gebeliginiz benim 2 oglum var bu supriz oldu 3. Bebis olucak
Insallah canim bende 3 ocaga kalp atisi icin randevu aldimMerhaba hemen hemen aynıyız benim de sat 13 kasımdı. 5+4 deyim. Yarın gidicem ben de keseyi görmeye inşallah hayırlı haberler alırız
Ben 4+4te gördüm canım keseyi ama her bunye farkli acele etme benimki tesadüfü oldu ozelde ilk muaynemde gördüm keseyi. Bi onceki gün 1700 dü beta hcgMerhabalar benim de ilk gebeliğim ve ben de bir Ağustos annesi olacam inşallahhenüz çok erken kadın doğuma gidip hiç birşey göremeden dönmek istemiyorum. Acaba ilk ne zaman gitmek gerekir en azından karından keseyi görebilmek için. Perşembe günü ilk kan testimi yaptırdım 770 çıktı ve iki gün sonra yani dün tekrar yaptırdım 1660 çıktı bu durumda gebelik var dendi ama değer kaç olunca kese görülür acaba. Sizler ne zaman gittiniz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz şu an sat a göre 4 hafta 3 günlüğüz
İş yapiyom canim spora gerek kalmiyo yoruluyom hemen ama doktor yavaş tempoda 20 25 dk yürüyüş yapmami söyledi ama havalar malum pek yürüyemiyomKızlar bu süreçte okuduğunuz kitap, instagramda takip ettiğiniz sayfalar veya uygulamalar neler? Bir de spor veya yürüyüş yapıyor musunuz?
Değer yeterli gözükse de sıkıntıya girmemek adına 5. Haftada gitmek daha mantıklıMerhabalar benim de ilk gebeliğim ve ben de bir Ağustos annesi olacam inşallahhenüz çok erken kadın doğuma gidip hiç birşey göremeden dönmek istemiyorum. Acaba ilk ne zaman gitmek gerekir en azından karından keseyi görebilmek için. Perşembe günü ilk kan testimi yaptırdım 770 çıktı ve iki gün sonra yani dün tekrar yaptırdım 1660 çıktı bu durumda gebelik var dendi ama değer kaç olunca kese görülür acaba. Sizler ne zaman gittiniz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz şu an sat a göre 4 hafta 3 günlüğüz
Merhabalar benim de ilk gebeliğim ve ben de bir Ağustos annesi olacam inşallahhenüz çok erken kadın doğuma gidip hiç birşey göremeden dönmek istemiyorum. Acaba ilk ne zaman gitmek gerekir en azından karından keseyi görebilmek için. Perşembe günü ilk kan testimi yaptırdım 770 çıktı ve iki gün sonra yani dün tekrar yaptırdım 1660 çıktı bu durumda gebelik var dendi ama değer kaç olunca kese görülür acaba. Sizler ne zaman gittiniz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz şu an sat a göre 4 hafta 3 günlüğüz