2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İlaç veremez canım ama ateş vs varsa git tabi çok kötüysen.
benimde ara ara burnum akıyor ucundayım gribin
yok kuzum ateşim çok şükür daha çok nezle gibi hava izmirde hala ayarsız okula gidip geliyorum terliyorum kaptım şifayı sende dikkat et zor geçiyor valla.ben astım hastasıyım kronik bronşitim var çok korkuyorum fenalaşıcam diye.benim ayağını uzat yat dinlen olmuyor malesef .

İnşal

Tunaydinlarrt
Yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun
Varmı bugün dra gidecek kizlar
Pazar ama çılgın hamisler beklemek istemeyen hamisler vardır diye dusunuyorum

Merhabalar benim de ilk gebeliğim ve ben de bir Ağustos annesi olacam inşallah henüz çok erken kadın doğuma gidip hiç birşey göremeden dönmek istemiyorum. Acaba ilk ne zaman gitmek gerekir en azından karından keseyi görebilmek için. Perşembe günü ilk kan testimi yaptırdım 770 çıktı ve iki gün sonra yani dün tekrar yaptırdım 1660 çıktı bu durumda gebelik var dendi ama değer kaç olunca kese görülür acaba. Sizler ne zaman gittiniz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz şu an sat a göre 4 hafta 3 günlüğüz

Merhaba hemen hemen aynıyız benim de sat 13 kasımdı. 5+4 deyim. Yarın gidicem ben de keseyi görmeye inşallah hayırlı haberler alırız

Ben 4+4te gördüm canım keseyi ama her bunye farkli acele etme benimki tesadüfü oldu ozelde ilk muaynemde gördüm keseyi. Bi onceki gün 1700 dü beta hcg

Kızlar bu süreçte okuduğunuz kitap, instagramda takip ettiğiniz sayfalar veya uygulamalar neler? Bir de spor veya yürüyüş yapıyor musunuz?
İş yapiyom canim spora gerek kalmiyo yoruluyom hemen ama doktor yavaş tempoda 20 25 dk yürüyüş yapmami söyledi ama havalar malum pek yürüyemiyom

Değer yeterli gözükse de sıkıntıya girmemek adına 5. Haftada gitmek daha mantıklı
4+3 kese için çok erken.

Bende ilk muanemde ögrendim kan verdim 15 gün sonra gel bebegi görürüz dedi keseyi gördük. Ben bi kere kan verdim oda ögrenmek icin doktor tekrarla filan da demedi canım. Sonra gittim 4+5 de kese gördük cumada nasipse bebiş ve kalp atışı görcez inşallah

Bu arada sata göre benim 6hafta 5 gündü ultrasonda doktor 4hafta 5 günlük dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…