- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
Çalışıyorum spora yürüyüşe vakit kalmıyor. Eve gittiğim gibi yatıyorum. Dinlenmezsem kahverengi akıntı geliyorKızlar bu süreçte okuduğunuz kitap, instagramda takip ettiğiniz sayfalar veya uygulamalar neler? Bir de spor veya yürüyüş yapıyor musunuz?
Ben de hemen gitmek istemiyorum aslında ama merak da ediyorum o yüzden tutabildiğim kadar tutacam inşallah kendimi haftasonuna 10 bini geçer heralde o zaman a giderimBen 4+4te gördüm canım keseyi ama her bunye farkli acele etme benimki tesadüfü oldu ozelde ilk muaynemde gördüm keseyi. Bi onceki gün 1700 dü beta hcg
Yaa o zaman sata da güvenmiyim değer de yüksek olunca ben çok yeni değildir diye düşünmüştümBende ilk muanemde ögrendim kan verdim 15 gün sonra gel bebegi görürüz dedi keseyi gördük. Ben bi kere kan verdim oda ögrenmek icin doktor tekrarla filan da demedi canım. Sonra gittim 4+5 de kese gördük cumada nasipse bebiş ve kalp atışı görcez inşallah
Bu arada sata göre benim 6hafta 5 gündü ultrasonda doktor 4hafta 5 günlük dedi
Ben 4 aralıkta kan verdim 212 di 15 gün sonra gel dedi işte sata göre dedigim gibi 6 hafta gözüküyordu ultrasonda 4 hafta çıktı pazartesi bi git istersen iyi bir doktoraYaa o zaman sata da güvenmiyim değer de yüksek olunca ben çok yeni değildir diye düşünmüştüm
Ben yoga yapıyordum ama şuan ara verdim bi süre geçsin sonra tekrar devam etmeyi düşünüyorum. Uygulama da HappyMom ve sprout kullanıyorum. bi arkadaşım da hamilelik takibi ve gebelik isimli bi uygulama önerdi. doğum ve sonrası bi çok bilgi varmış ve günlük dikkat edilmesi gereken hatırlatmalar yapıyormuş onu da bugün yükledim :)Kızlar bu süreçte okuduğunuz kitap, instagramda takip ettiğiniz sayfalar veya uygulamalar neler? Bir de spor veya yürüyüş yapıyor musunuz?
gecikmenin kaçıncı günüydü bu sonuç çıktığında . Bence yüksek değil gayet normalKizlar benim beta 2113 cikti cuma yaptirdim. Yuksek geldi bana 19.11 enson adet oldum. Yumurtlamam 02.12 di. Sizinkinler niye dusuk cikmis acaba
Herkesin farklı olabilir kişiden kişiye, döllenme gününden gününe değişebilir sonuç..Kizlar benim beta 2113 cikti cuma yaptirdim. Yuksek geldi bana 19.11 enson adet oldum. Yumurtlamam 02.12 di. Sizinkinler niye dusuk cikmis acaba
Hoşgeldiniz bizim tarihler aynı. Ben henüz kan testi yaptırmadım pazartesi inşallah. Bir hafta sonrada Dr gitmeyi düşünüyorum erken diye. Benim 2. gebelik ondan çok acelem yok sanırımMerhabalar benim de ilk gebeliğim ve ben de bir Ağustos annesi olacam inşallahhenüz çok erken kadın doğuma gidip hiç birşey göremeden dönmek istemiyorum. Acaba ilk ne zaman gitmek gerekir en azından karından keseyi görebilmek için. Perşembe günü ilk kan testimi yaptırdım 770 çıktı ve iki gün sonra yani dün tekrar yaptırdım 1660 çıktı bu durumda gebelik var dendi ama değer kaç olunca kese görülür acaba. Sizler ne zaman gittiniz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz şu an sat a göre 4 hafta 3 günlüğüz
Ben ilk hamilelikte çok şey araştırdım okudum ama hiçte orda yazılanlar gibi gitmedi. Her bebek her hamilelik her süreç farklı oluyor. Tabii yinede araştırmak iyidir. Uygulama olarak da gün gün gebelik diye Bi uygulama var ordan takip ediyorumKızlar bu süreçte okuduğunuz kitap, instagramda takip ettiğiniz sayfalar veya uygulamalar neler? Bir de spor veya yürüyüş yapıyor musunuz?
Ben gün gün gebelik programını kullanıyorum herşeyi çok detaylı yazıyor anlatıyor güzel uygulamaKızlar bu süreçte okuduğunuz kitap, instagramda takip ettiğiniz sayfalar veya uygulamalar neler? Bir de spor veya yürüyüş yapıyor musunuz?
Hoşgeldiniz bizim tarihler aynı. Ben henüz kan testi yaptırmadım pazartesi inşallah. Bir hafta sonrada Dr gitmeyi düşünüyorum erken diye. Benim 2. gebelik ondan çok acelem yok sanırımsizin kullanıcı adınız da yaman sanırım benim oğluşumun adı
5 gunuydu. Ama mesela ben 3 4 gun erken olurum. Ben 19 kasimda hasta oldum 20 aralikta beta yaptirdim. Normalde 15 aralikta hasta olmam lazimdigecikmenin kaçıncı günüydü bu sonuç çıktığında . Bence yüksek değil gayet normal
Çubuk kraker yiyorum bende. Aç kalmamaya çalışıyorum acıktıkça daha çok bulanıyorHanimlar, ilk defa bgn midem bulaniyor. 5+5de bulanti erken degil mi? Acaba hasta mi oluyorum, ondan mi bulaniyor?
Balik kraker yiyorum, iyi geldi. Siz ne yapiyorsunuz bulanti icin?
Teşekkür ederimilk olunca insan biraz aceleci oluyorheraldeidrartestine de güvenemedim tam net çıktı aslında ama ne olur ne olmaz yanılma olur diye şimdi de hamileyim tamam ama sağlıklı bir hamilelik mi dış gebelik fln olur mu düşünmekten alamıyorum kendimi oğlunuzu Allah bağışlasın ne güzel abi olacak artık darısı diğer isteyenlerin başına