2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bu süreçte okuduğunuz kitap, instagramda takip ettiğiniz sayfalar veya uygulamalar neler? Bir de spor veya yürüyüş yapıyor musunuz?
Çalışıyorum spora yürüyüşe vakit kalmıyor. Eve gittiğim gibi yatıyorum. Dinlenmezsem kahverengi akıntı geliyor
İnstagramda takip ettiğim şuan değil ama ileride bilgileriyle çok yardımcı olacak ayse ebe var. Özellikle emzirme konusunda paylaşımları çok iyi.
Uygulama olarak Happy Mom ve Banu çiftçinin programını kullanıyorum bunlar yeterli oluyor.
Kitap okumaya fırsatım keşke olsa Hamilelik, doğum ve bebek bakımı kitabını öneririm... Ayşe Öner’in.

Ben 4+4te gördüm canım keseyi ama her bunye farkli acele etme benimki tesadüfü oldu ozelde ilk muaynemde gördüm keseyi. Bi onceki gün 1700 dü beta hcg
Ben de hemen gitmek istemiyorum aslında ama merak da ediyorum o yüzden tutabildiğim kadar tutacam inşallah kendimi haftasonuna 10 bini geçer heralde o zaman a giderim

Yaa o zaman sata da güvenmiyim değer de yüksek olunca ben çok yeni değildir diye düşünmüştüm

Yaa o zaman sata da güvenmiyim değer de yüksek olunca ben çok yeni değildir diye düşünmüştüm
Ben 4 aralıkta kan verdim 212 di 15 gün sonra gel dedi işte sata göre dedigim gibi 6 hafta gözüküyordu ultrasonda 4 hafta çıktı pazartesi bi git istersen iyi bir doktora

Kızlar bu süreçte okuduğunuz kitap, instagramda takip ettiğiniz sayfalar veya uygulamalar neler? Bir de spor veya yürüyüş yapıyor musunuz?
Ben yoga yapıyordum ama şuan ara verdim bi süre geçsin sonra tekrar devam etmeyi düşünüyorum. Uygulama da HappyMom ve sprout kullanıyorum. bi arkadaşım da hamilelik takibi ve gebelik isimli bi uygulama önerdi. doğum ve sonrası bi çok bilgi varmış ve günlük dikkat edilmesi gereken hatırlatmalar yapıyormuş onu da bugün yükledim :)

Kizlar benim beta 2113 cikti cuma yaptirdim. Yuksek geldi bana 19.11 enson adet oldum. Yumurtlamam 02.12 di. Sizinkinler niye dusuk cikmis acaba

Kizlar benim beta 2113 cikti cuma yaptirdim. Yuksek geldi bana 19.11 enson adet oldum. Yumurtlamam 02.12 di. Sizinkinler niye dusuk cikmis acaba
Herkesin farklı olabilir kişiden kişiye, döllenme gününden gününe değişebilir sonuç..
2 katı hesaplamaya göre şuan benim çok daha yüksek mesela size göre. Ama bu bir sorun olduğunu göstermez. Veya başka birşey.Aramızda 4-5-6-7-8 haftalıklardan hepsinin olduğunu da unutmayalım lütfen

Hoşgeldiniz bizim tarihler aynı. Ben henüz kan testi yaptırmadım pazartesi inşallah. Bir hafta sonrada Dr gitmeyi düşünüyorum erken diye. Benim 2. gebelik ondan çok acelem yok sanırım sizin kullanıcı adınız da yaman sanırım benim oğluşumun adı

Ben ilk hamilelikte çok şey araştırdım okudum ama hiçte orda yazılanlar gibi gitmedi. Her bebek her hamilelik her süreç farklı oluyor. Tabii yinede araştırmak iyidir. Uygulama olarak da gün gün gebelik diye Bi uygulama var ordan takip ediyorum

Hanimlar, ilk defa bgn midem bulaniyor. 5+5de bulanti erken degil mi? Acaba hasta mi oluyorum, ondan mi bulaniyor?
Balik kraker yiyorum, iyi geldi. Siz ne yapiyorsunuz bulanti icin?

ilk olunca insan biraz aceleci oluyorheralde idrartestine de güvenemedim tam net çıktı aslında ama ne olur ne olmaz yanılma olur diye şimdi de hamileyim tamam ama sağlıklı bir hamilelik mi dış gebelik fln olur mu düşünmekten alamıyorum kendimi oğlunuzu Allah bağışlasın ne güzel abi olacak artık darısı diğer isteyenlerin başına

Hanimlar, ilk defa bgn midem bulaniyor. 5+5de bulanti erken degil mi? Acaba hasta mi oluyorum, ondan mi bulaniyor?
Balik kraker yiyorum, iyi geldi. Siz ne yapiyorsunuz bulanti icin?
Çubuk kraker yiyorum bende. Aç kalmamaya çalışıyorum acıktıkça daha çok bulanıyor
Erken değil aslında tam vakitleri de keşke başlamasaydı o ayrı

Teşekkür ederim haklısınız ama öyle oluyor ilkler. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Bulantı benimde korkulu rüyam. Ben ilkinde kendi evime bile giremiyordum çoğu zamanım annemde geçti, yeni evliydim ve o eşya kokusunu ahh şimdi daha başlamadı tedirginlikle bekliyorum.

Peki ya benim gibi mide ve yemek borusu yanması yaşayan var mı kızlar yarın doktora gideceğim 5+5'ten selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…