Hayirli olsun cnmçok şükür bende bugün ilk defa az da olsa duydum bebişimin kalp atışını
Benımde 3varken o deger cıktı kuzu benımde ole 20 21kasım son tarıh degerın gayet ıyı.En son 20 kasimda oldum cnm cumartesi baktirdim sadece adete 4 vardı 62.6 cikmisti
Cok sevındım darısı bızlere canım:)çok şükür bende bugün ilk defa az da olsa duydum bebişimin kalp atışını
Canım beta kactayken kalp atısı duyuluyorçok şükür bende bugün ilk defa az da olsa duydum bebişimin kalp atışını
Gözün Aydın canımçok şükür bende bugün ilk defa az da olsa duydum bebişimin kalp atışını
Aynı gidiyoruzBenımde 3varken o deger cıktı kuzu benımde ole 20 21kasım son tarıh degerın gayet ıyı.
Kese görüldükten ortalama 10 gün sonra kalp atışı için çağırıyorlar canımCanım beta kactayken kalp atısı duyuluyor
Insallah kuzu:)Aynı gidiyoruzhep birlikte tamamlariz ins cnm hamileliği
Acaba sence keseyı ne zaman gorurum canım cuma gunu 65dıKese görüldükten ortalama 10 gün sonra kalp atışı için çağırıyorlar canım
Kese gözükünce artık betahcg bakmıyorlar zaten. Net rakam istersen önceki gebeliğimde 56bindi kalp atışını dinlemiştik rutin test arasında yine beta hcg yapılmış oradan biliyorum
Canım sat 4 kasım bugün gittim değer 1000 ama bebek daha görünmedi haftaya bakılıcak sanırım tekrarinşallah amin bende kızımı 38+5 te doğurmuştum bakalım bu ne zaman olur.senin sat kaç cnm
25i gibi anca bence canımAcaba sence keseyı ne zaman gorurum canım cuma gunu 65dı
Canım senin ne zamandı kontrolün? Gittin mi ne yaptın?25i gibi anca bence canım
Ya. Cok gex degıl mı25i gibi anca bence canım
benimle doğum tarihi aynı olan yokmu
yok canım ben hep buralardaydım hiç bişey yapamıyorum kedi gibi uyuyorum yemek yiyorum bol midem bulanıyo 100 kilo olmazsam iyiO tarihler o kadar çok değişecek kii
Sana yakın olandofh var. Canım sen neler yaptın uzun zamandır yoksun.
Kızlar yarın 10.30 da benim de randevum umarım b hcg yükselmiştir ve hayırlı haberler alırım bütün gün araştırma yapıyorum artık yoruldum araştırıp durmaktan
ben de bugün gidicem ama sadece bhcg baktırmak için meraktan :) keseyi görmek için daha bir haftam var doktor kontrolüne. Keseyi görenler bhcg kaçta görmüştüKızlar nasılsınız anneler:)bugun gıdecek var mı doktora?