Testten bahsettiğiniz covit ise hayir istemedi doktorumuz. Acildeyken de kan idrar testi vs birsey istenmedi. Gözlem altında tuttular saatlerce. Ama eğer ateşi dusuremeseydiler isterlerdi diye düşünüyorumÇok geçmiş olsun test falan yapıldı mı? Ne çıktı?
Anladım, tekrar geçmiş olsun. Şu an bilinçli bir politika mı bilmiyorum ama test istemiyorlar, çok kişiden duydum, annem ve babam 65 yaş üstü, acillik oldular ama onlardan da test istemedier ve pozitif çıktılar sonrasında güç bela verinceDoktor bizden test istemedi, zaten ilk ben tutuldum hastalığa. Yağmur altında kaldım üzerine de rüzgar yedim, benim ilk boğazım tutuldu balgamli öksürük ve genel halsizlik vardı, doktora gittim üşütmüşsün dedi. Benden 2 gün sonra çocuk hastalandı. 5 tane diş aynı anda patladı surekli üstümdeydi çocuk bulaşmasa şaşardım zaten. Sürekli bir terleme hissi geliyordu bana, bu arada biz hiç covit olmadık o yüzden semptomları çevreden duyduğumuz kadar buluyoruz ama bendeki tüm belirtiler ara ara gelen terleme hissi felan tamamen üşütmeyle alakalıydı. Doğadan eşime geçti mesela o hemen kendini terletti bir kaç saat sonra hiçbir şeyi kalmadı. Mesela benimde çocuğunda doktor boğazımıza baktığında iltihaplanma var üst sonum yolu enfeksiyonu başlangıcı demisti belkide o yüzden covit testi istemediler bizden. Covitte boğazda iltihaplanma oluyor mu?
Çok geçmiş olsun hepinize umarım kısa zamanda toparlanirsiniz anne ve babanız için de acil şifalar diliyorum.Çok geçmiş olsun hasta kuzulara.Rheaa pcr verdiniz mi acaba?
Biz de hastalıkla boğuşuyoruz, inatçı ateş başladı çarşamba günü, 39 un altına düşmedi bi türlü, biz de de başlayınca devamında şüphelendik ve covid pozitif.
Birbirimizden bağımsız şekilde tüm ailem de pozitif ve ağır geçiriyoruz. Şu an salgın yine acayip artmış, sadece insanlar test vermiyor dedi doktorlar. Umay’ın çocuk doktoru da direkt covidden şüphelenmişti, çok artmış çünkü.
Ama o bizden daha güçlü çıktı çok şükür, biz sürünüyoruz da o atlattı artık.
SelamSelam kızlar nasılsınız?
Aman iyi olalım daSelam
Ben daha iyiyim artıkacıktığımı hissetmek ne güzel bir duyguymuş.
Sizlerde durumlar nasıl Doğa nasıl oldu
Bulantı kusma da çok zorluyor günlük yaşamı ben neredeyse ek gıdaya geçer gibi kaşık kaşık beslendim bir şey yemek istemiyordum. Çocuklar için de kolay değildir hele kusmakAman iyi olalım dasağlık en kıymetli şey gerçekten. Doğa dünden beri kusuyor iştah 0 nerdeyse. Yiyecek görünce ogurmeye başlıyor. Bu sabahta kahvaltıda 2 lokma yiyip cikartinca doktoruna danıştım şurup başladık oglen. En azından az da olsa yemeye başladı. Yavaş yavaş daha iyi olacak umarım
Yol tutması gerçekten çok zor yaa.. inşallah bir an önce geçer minikte rahatlar. Bizim de şuan öyle. 3 kaşık sadece başka yok buna da şükür diyorum en azından midede kalıyor.Bulantı kusma da çok zorluyor günlük yaşamı ben neredeyse ek gıdaya geçer gibi kaşık kaşık beslendim bir şey yemek istemiyordum. Çocuklar için de kolay değildir hele kusmakçok zor. Oğlumla yolculuk yaparken en zorlandığım durum kusması
Çok çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun hepinize umarım kısa zamanda toparlanirsiniz anne ve babanız için de acil şifalar diliyorum.
Gerçekten kusma çok yıpratıcı yer kusar, içer kusar ben çok tırsıyorum. Bazen kendime diyorum kırsaldaki insanlar her şeyde hastaneye koşmuyorlar sabırlı oluyorlar ama ıhıh bende hiç işe yaramıyor. Velhasıl kusma olunca hemen doktora gidiyorum. Sizlere çok geçmiş olsun.Bulantı kusma da çok zorluyor günlük yaşamı ben neredeyse ek gıdaya geçer gibi kaşık kaşık beslendim bir şey yemek istemiyordum. Çocuklar için de kolay değildir hele kusmakçok zor. Oğlumla yolculuk yaparken en zorlandığım durum kusması
Aaaaa gebelik var mı şu anSelam kızlar 🖐
Baktım burda hiç konuşma yok bende dedim yavaştan yavaştan 2023 Mart annelerine doğru yolculuk yapayımbir yanım hala burda sizinle
Teşekkür ediyorum hastaneler eksik olmasın tabiGerçekten kusma çok yıpratıcı yer kusar, içer kusar ben çok tırsıyorum. Bazen kendime diyorum kırsaldaki insanlar her şeyde hastaneye koşmuyorlar sabırlı oluyorlar ama ıhıh bende hiç işe yaramıyor. Velhasıl kusma olunca hemen doktora gidiyorum. Sizlere çok geçmiş olsun.
Evet canimAaaaa gebelik var mı şu an
Umarım iyi geçerÇarşamba günü oğlumun hidrosel kontrolü vardı bize iyice azalmış gibi görünüyordu ama bu gittiğimiz doktorda ameliyat dedi. 9 ağustosta hem sünnet hem ufak bir ameliyat geçirecek minik kuzum. İlk hafta zorlar bizi diye düşünüyoruz umarım tahminlerimizden daha kolay atlatırız.
T Tanem001 sünnet oldu mu oğlunuz?
Çok geçmiş olsun. Umarım sorunsuz atlatır.Çarşamba günü oğlumun hidrosel kontrolü vardı bize iyice azalmış gibi görünüyordu ama bu gittiğimiz doktorda ameliyat dedi. 9 ağustosta hem sünnet hem ufak bir ameliyat geçirecek minik kuzum. İlk hafta zorlar bizi diye düşünüyoruz umarım tahminlerimizden daha kolay atlatırız.
T Tanem001 sünnet oldu mu oğlunuz?