2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Anladım, tekrar geçmiş olsun. Şu an bilinçli bir politika mı bilmiyorum ama test istemiyorlar, çok kişiden duydum, annem ve babam 65 yaş üstü, acillik oldular ama onlardan da test istemedier ve pozitif çıktılar sonrasında güç bela verince ben de evde test kitiyle yaptım. Biz de ilk defa olduk, çok acayip, belirtisiz atlatanlara gıpta ettim. Üşütmeyle Çok benzer belirtiler, terleme, ateş, titreme, boğaz ağrısı burun tıkanıklığı balgam vs. Ama beni şüphelendiren şiddetli sırt ağrısı ve aşırı halsizlik olmuştu, devamında kızım ateşlendi, ondan sonra eşim diye sırayla gitti. Şimdi ciğerde tutunma görüldü. Aşı olmasaydık nolurduk bilmem Dilerim kimse yaşamasın.

Çok geçmiş olsun hepinize umarım kısa zamanda toparlanirsiniz anne ve babanız için de acil şifalar diliyorum.

Benim rahatsızlığımda iki gündür geçti diyebilirim hala fazla yiyemiyorum artık acıktığımı hissediyorum. Bugün de annem benzer şikayetlerden acile gitti bulantı kusma halsizlik. Sanırım norovirus birkaç kişiden daha duyduk bir anda halsizlik bulantı başladı diye. Hastalık ırak olsun.
Covid ne yazık ki artmış torro dediğin gibi test fln yapmıyorlar ya da insanlar istemiyor. Filyasyon ekibi de yok artık ben hala tedirgin oluyorum kalabalık ortamlara girerken özellikle kronik hastalığı olan anne ve babam için endişeleniyorum.

Selam
Ben daha iyiyim artık acıktığımı hissetmek ne güzel bir duyguymuş.
Sizlerde durumlar nasıl Doğa nasıl oldu
Aman iyi olalım da sağlık en kıymetli şey gerçekten. Doğa dünden beri kusuyor iştah 0 nerdeyse. Yiyecek görünce ogurmeye başlıyor. Bu sabahta kahvaltıda 2 lokma yiyip cikartinca doktoruna danıştım şurup başladık oglen. En azından az da olsa yemeye başladı. Yavaş yavaş daha iyi olacak umarım

Bulantı kusma da çok zorluyor günlük yaşamı ben neredeyse ek gıdaya geçer gibi kaşık kaşık beslendim bir şey yemek istemiyordum. Çocuklar için de kolay değildir hele kusmak çok zor. Oğlumla yolculuk yaparken en zorlandığım durum kusması

Yol tutması gerçekten çok zor yaa.. inşallah bir an önce geçer minikte rahatlar. Bizim de şuan öyle. 3 kaşık sadece başka yok buna da şükür diyorum en azından midede kalıyor.

Gerçekten kusma çok yıpratıcı yer kusar, içer kusar ben çok tırsıyorum. Bazen kendime diyorum kırsaldaki insanlar her şeyde hastaneye koşmuyorlar sabırlı oluyorlar ama ıhıh bende hiç işe yaramıyor. Velhasıl kusma olunca hemen doktora gidiyorum. Sizlere çok geçmiş olsun.

Teşekkür ediyorum hastaneler eksik olmasın tabi

Çarşamba günü oğlumun hidrosel kontrolü vardı bize iyice azalmış gibi görünüyordu ama bu gittiğimiz doktorda ameliyat dedi . 9 ağustosta hem sünnet hem ufak bir ameliyat geçirecek minik kuzum. İlk hafta zorlar bizi diye düşünüyoruz umarım tahminlerimizden daha kolay atlatırız.
T Tanem001 sünnet oldu mu oğlunuz?

Umarım iyi geçer valla tek başıma olsam asla sünnet yaptırmazdım, çünkü dini bir gelenek yüzünden çocuklara işkence ediyoruz.afrika da da gelenek yüzünden kızların sünneti var valla ikisinde gelenek ben bir fark göremiyorum. Sağlıklı olduğu iddaları da birçok doktor diyor zaten asılsız diye. Sadece yazmak istedim.

Çok geçmiş olsun. Umarım sorunsuz atlatır.
Biz 22 sinde genel anestezi ile olduk. Çok hareketli olduğu için sünnet sonrasından çok korkuyordum ama sıkıntı yaşamadık şükür. Sizde endişelenmeyin hiç.
Sünnet kilodu aldık ama kullanmadık. Onun yerine karton bardağın alt kısmını kestik, çevresine antibiyotik krem sürdük üstüne bezini bağladık. Çok rahat etti . Yaklaşık 10 11 günde iyileşti.
Sizde sıkıntısız atlatırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…