Gecmis olsun,şu an durumu nasil? Ates nedense hep korkutuyor beniKızlar selam
Bu ara çok fena salgın var aman dikkatbugün tüm günümüz hastanelerde geçti. 2 gün önce ben terleyip soğukta kaldım sanırım çarptırdım kendimi şimdi de çocuk gece 2 de anı bir ateş başladı... aman allahim birde yazliktaydik ateş düşürücü suruplarla sabahı zor ettik. Sabah yazliktaki saglik kurulusuna gidip gosterdik ilaclar verdi kullandik ama ateş bir türlü düşmedi uzerine ilactan sonra kusma da başlayınca biz apar topar şehire geri dönmeye koyulduk. Ates derken 40.5 lardan bahsediyorum bu arada. Döner dönmezde fakülte acilinde soluğu aldık. Üst solunum yolu enfeksiyonu dediler ama atesi dusuremediler bir türlü. Bu arada 39.8 le acilden giriş yaptık. Neyseki çok ilgili bir doktora denk geldik Allah razı olsun ondan, o kadar ilgilendi ki, soğuk uygulama yaptırdılar o zaman surekli gelip vücut tepkilerini vs ölçtü. Ateşini 10 dakikada bir ölçmeye geldi ki çok inatçı bir ateşle uğraşıyoruz şuan. Mesela 5 dakika içinde 38.5 tan 39.7 ye birkaç defa yükselince müşahede ye gözleme aldı bizi. Ve inatçı bir şekilde 38.5 altına bir türlü indiremedik saatlerce.
Ve biz oradayken o kadar cok çocuk gelip gitti ki sayamadım, belirli derecenin altındakiler eve gönderdiler çünkü yer yoktu o derece. İnatçı ateş 3-5 gün sonra kendiliğinden geçecek, 40.5 a kadar çıkması gayet normal dediler hepsine calpol dolven dönüşümlü 40 a varan ateşte fitil şurup dönüşümü ve antibiyotik verildi hepsine. Kızlar dikkatt resmen. Ben böyle ateş görmedim ya. Bu arada bu akşam eşime de bulaştı, onunda ateşi yükselmeye başladı çok çabuk yayılıyor ve bulaşıyor.
Bir düşüp bir yükseliyor dakikası dakikasını tutmuyor. Şuan 38.7. Beni de hep korkuturduGecmis olsun,şu an durumu nasil? Ates nedense hep korkutuyor beni
Çok geçmiş olsun, evet o kadar haklısınız ki, Doğa ateslenmeden 1 saat önce kolumu kaldırmaya gözümü açmaya takatim yoktu doğrusu; ateş, öksürük halsizlik vücudumda ağrımayan kıl kökü kadar yer yoktu, taaaa ki çocuk ateşlenene kadar. Kendimi öyle bir unuttum ki, çocuğun ateş şurup ilaç rakibini yapmaktan kendi ilaçlarım aklımdan tamamen çıktı resmen. Gözümü acmaya halim yokken 43 saatte toplam 3 saat uykuyla ayakta duruyorum. Anaların gerçekten hasta olmaya hakkı yok. Hastayken daha bir düşkün oldu kucaktan üstümden inmiyor. Çocuğu iyilestirdikten sonra yatak döşek yatmazsam iyi yani. Aman çocuklar hasta olmasın da...Geçmiş olsunRheaa bende midemi üşüttüm iki gündür ölü gibi yatıyorum resmen. Annem geldi yanıma sağolsun ilgileniyor bizimle
Annelerin hasta olmaya da hakkı yok malum çocuklarımız iyi olsun biz de iyi olalım. Hastalık çok zor.
Teşekkür ederim. Umarım çabucak toparlanır şimdi durumu nasıl?Çok geçmiş olsun, evet o kadar haklısınız ki, Doğa ateslenmeden 1 saat önce kolumu kaldırmaya gözümü açmaya takatim yoktu doğrusu; ateş, öksürük halsizlik vücudumda ağrımayan kıl kökü kadar yer yoktu, taaaa ki çocuk ateşlenene kadar. Kendimi öyle bir unuttum ki, çocuğun ateş şurup ilaç rakibini yapmaktan kendi ilaçlarım aklımdan tamamen çıktı resmen. Gözümü acmaya halim yokken 43 saatte toplam 3 saat uykuyla ayakta duruyorum. Anaların gerçekten hasta olmaya hakkı yok. Hastayken daha bir düşkün oldu kucaktan üstümden inmiyor. Çocuğu iyilestirdikten sonra yatak döşek yatmazsam iyi yani. Aman çocuklar hasta olmasın da...
Akşam ve bugün gayet iyi. Ama doktor o gün demisti inatçı yuksek ateş 3-5 gün içinde kendiliğinden gidecek diye 4 gün ateş bir anda yok oldu dünden beri atesimiz yok. Dün sabah ve bu sabah ses kısıklığı catallasma var sadece. İştahı felaket kötü 4 kasiktan fazla yemek yeyince hemen ogurmeye basliyor . Ama yavaş yavaş düzelecek diye düşünüyorumTeşekkür ederim. Umarım çabucak toparlanır şimdi durumu nasıl?
çok geçmiş olsun. inatçı ateşten çok korkuyorum. çok zor bir durum.Kızlar selam
Bu ara çok fena salgın var aman dikkatbugün tüm günümüz hastanelerde geçti. 2 gün önce ben terleyip soğukta kaldım sanırım çarptırdım kendimi şimdi de çocuk gece 2 de anı bir ateş başladı... aman allahim birde yazliktaydik ateş düşürücü suruplarla sabahı zor ettik. Sabah yazliktaki saglik kurulusuna gidip gosterdik ilaclar verdi kullandik ama ateş bir türlü düşmedi uzerine ilactan sonra kusma da başlayınca biz apar topar şehire geri dönmeye koyulduk. Ates derken 40.5 lardan bahsediyorum bu arada. Döner dönmezde fakülte acilinde soluğu aldık. Üst solunum yolu enfeksiyonu dediler ama atesi dusuremediler bir türlü. Bu arada 39.8 le acilden giriş yaptık. Neyseki çok ilgili bir doktora denk geldik Allah razı olsun ondan, o kadar ilgilendi ki, soğuk uygulama yaptırdılar o zaman surekli gelip vücut tepkilerini vs ölçtü. Ateşini 10 dakikada bir ölçmeye geldi ki çok inatçı bir ateşle uğraşıyoruz şuan. Mesela 5 dakika içinde 38.5 tan 39.7 ye birkaç defa yükselince müşahede ye gözleme aldı bizi. Ve inatçı bir şekilde 38.5 altına bir türlü indiremedik saatlerce.
Ve biz oradayken o kadar cok çocuk gelip gitti ki sayamadım, belirli derecenin altındakiler eve gönderdiler çünkü yer yoktu o derece. İnatçı ateş 3-5 gün sonra kendiliğinden geçecek, 40.5 a kadar çıkması gayet normal dediler hepsine calpol dolven dönüşümlü 40 a varan ateşte fitil şurup dönüşümü ve antibiyotik verildi hepsine. Kızlar dikkatt resmen. Ben böyle ateş görmedim ya. Bu arada bu akşam eşime de bulaştı, onunda ateşi yükselmeye başladı çok çabuk yayılıyor ve bulaşıyor.
geçmiş olsun.Geçmiş olsunRheaa bende midemi üşüttüm iki gündür ölü gibi yatıyorum resmen. Annem geldi yanıma sağolsun ilgileniyor bizimle
Annelerin hasta olmaya da hakkı yok malum çocuklarımız iyi olsun biz de iyi olalım. Hastalık çok zor.
Çok geçmiş olsun. Diş ateşi inatçı bir ateş değil şurup verilince hemen düşüyor mesela bizde max diş ateşi 38.5 , ama salgın ateşi çok kötü gerçekten 3 -4 saatte 1 dolven calpol dönüşümlü vermeme rağmen 39 altına düşmedi eklemlere soguk bez koymamiza ragmen. 40.5 lara varabiliyor. Umarim salgin atesi değildir...Biz de dünden beri sürekli inen cıkan bi ateşle ugrasıyoruz. Uyanırken korkarak uyanıyor. Terleme var, dra gitmedik keyfi yerinde diştir heralde diye düşündüm ama, bu salgın meselesi beni tedirgin etti. Takipte kalayım..
Tesekkurler canım, benimde en korktuğum şeydi açıkçası ama başa gelince insan soğuk kanlı olması gerekiyormuş onu deneyimledim kötü yoldan malesef...çok geçmiş olsun. inatçı ateşten çok korkuyorum. çok zor bir durum.
Çok geçmiş olsun test falan yapıldı mı? Ne çıktı?Akşam ve bugün gayet iyi. Ama doktor o gün demisti inatçı yuksek ateş 3-5 gün içinde kendiliğinden gidecek diye 4 gün ateş bir anda yok oldu dünden beri atesimiz yok. Dün sabah ve bu sabah ses kısıklığı catallasma var sadece. İştahı felaket kötü 4 kasiktan fazla yemek yeyince hemen ogurmeye basliyor . Ama yavaş yavaş düzelecek diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun hasta kuzulara.Rheaa pcr verdiniz mi acaba?
Biz de hastalıkla boğuşuyoruz, inatçı ateş başladı çarşamba günü, 39 un altına düşmedi bi türlü, biz de de başlayınca devamında şüphelendik ve covid pozitif.
Birbirimizden bağımsız şekilde tüm ailem de pozitif ve ağır geçiriyoruz. Şu an salgın yine acayip artmış, sadece insanlar test vermiyor dedi doktorlar. Umay’ın çocuk doktoru da direkt covidden şüphelenmişti, çok artmış çünkü.
Ama o bizden daha güçlü çıktı çok şükür, biz sürünüyoruz da o atlattı artık.
Bende kusmadan çok korkuyorum çünkü vücut susuz kalabiliyor. Doktora gittiniz mi?Kızlar selam dün ne güzel ateşi düştü oh be dedim akşam kusma başladı ve ateş yine yükseldişurup verdim kustu iki yudum yemek yedi kustu. Ufacık çocuklarda hastalik cidden çok zor.
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Doktor bizden test istemedi, zaten ilk ben tutuldum hastalığa. Yağmur altında kaldım üzerine de rüzgar yedim, benim ilk boğazım tutuldu balgamli öksürük ve genel halsizlik vardı, doktora gittim üşütmüşsün dedi. Benden 2 gün sonra çocuk hastalandı. 5 tane diş aynı anda patladı surekli üstümdeydi çocuk bulaşmasa şaşardım zaten. Sürekli bir terleme hissi geliyordu bana, bu arada biz hiç covit olmadık o yüzden semptomları çevreden duyduğumuz kadar buluyoruz ama bendeki tüm belirtiler ara ara gelen terleme hissi felan tamamen üşütmeyle alakalıydı. Doğadan eşime geçti mesela o hemen kendini terletti bir kaç saat sonra hiçbir şeyi kalmadı. Mesela benimde çocuğunda doktor boğazımıza baktığında iltihaplanma var üst sonum yolu enfeksiyonu başlangıcı demisti belkide o yüzden covit testi istemediler bizden. Covitte boğazda iltihaplanma oluyor mu?Çok geçmiş olsun hasta kuzulara.Rheaa pcr verdiniz mi acaba?
Biz de hastalıkla boğuşuyoruz, inatçı ateş başladı çarşamba günü, 39 un altına düşmedi bi türlü, biz de de başlayınca devamında şüphelendik ve covid pozitif.
Birbirimizden bağımsız şekilde tüm ailem de pozitif ve ağır geçiriyoruz. Şu an salgın yine acayip artmış, sadece insanlar test vermiyor dedi doktorlar. Umay’ın çocuk doktoru da direkt covidden şüphelenmişti, çok artmış çünkü.
Ama o bizden daha güçlü çıktı çok şükür, biz sürünüyoruz da o atlattı artık.
Yok canım gitmedik surekli her dakika kusma durumu olmadı çünkü, genel sıvı alımı iyiydi. İştahsızlık devam ediyor. 4 kaşiktan sonra oguruyor bende ara ara 2-3 kasik verip bekliyorum kusmasin diye .Hem su içiyor hemde emiyor. Vucutta susuzluk olsaydı giderdim bezleri de dolu doluydu hep. Benim tahminim midesini usuttu ateşi varken evde hep çıplak ayak gezdi ve ayaklarına hep balkondaki çeşmeden su döktü. Sanırım o ara midesini üşüttü. Bugün evde çorap ayakkabı gezdirdim hep bütün gün çocuk gazman gibiydiBende kusmadan çok korkuyorum çünkü vücut susuz kalabiliyor. Doktora gittiniz mi?