- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Düzeliriz insallah ya yataga kitlenmek cok can sikici. Artik kalkicam oda kalksin isterse baska turlu olmayacakGeceleri önceye göre biraz daha iyi uyuyor anne yanı beşikte yatıyor hala bende henüz oda ayırmadım. Sabah 5 6 gibi memede uyumaya devam ediyor aynı sizin gibiyiz yani biraz erken kalkmak istiyorum ama çok nadir oluyor. Genelde birlikte kalkıyoruz sabahları yatağa kilitlenmek hoşuma gitmiyor ama yapacak birşey yok gibi
Canım bepanthol anında geçiriyor bizimkini kullanıyormusun bilmiyorum.Oy kötü yaa
Tam Popo da değil bizim bu sefer testis tarafı. İlk defa kötü oldu böyle
Krem de sürüyorum kantaron da sürüyorum ama ilerlemesini önlüyor gibi sadece.
Normalde 2 günde bir yıkıyordum.
İki gündür günlük sokuyorum duşa, pişiği var diye. İnşallah geçer ya.
Aynisini yapiyor. Ben de distendir dedi.. dokusumu kesfediyordur belki hosuna gitmistir dedim, uzerinde durmazsam unutur dedim ama devam ediyor. Sanki istahi aciliyor, kazak battaniye fark etmeksizin hemen disleyip sunduruyor agzinda kalan kismi da temeye calisiyor. Ama sadece yunlu seyler icin boyle. Baska rahatsiz edici bir sey yemiyor. Topac olmus yunleri isaret ve bas parmagiyla tek tek koparip gozleriyle beni keserken alelacele agzina atmaya calisiyor gozle kas arasinda. Napiyorsun Luna dedigimde siritiyor. Komik cocuk aslinda.Bizim oğlan önceden yapıyordu bulduğu her şeyi ağzına atıyordu özellikle üzerine attığım tüylü battaniyeyi yolup çiğniyordu. Uykudan uyandığında gidiyordum ki ne göreyim uyanmış battaniyeyi çiğniyorbende korkuyordum devam eder diye bıraktı. Ama bende üst üste iki şişe Demir damlası kullandım etkisi oldu mu yoksa ufaklık mı büyüdü anlayamadım. Artık öyle şeyler yapmıyor. Ben dişlerine de bağlıyordum. Ama dediğim gibi emin olamadım.
Bu Pazartesi 1,5 yas asisi var. Sorucam doktora. Gerci olur oyle gecer fln der muhtemelen. Hep ortaya genel konusuyor. Eltimin bebegi sık hastalaniyor. Acile goturuyolar. Calpol verip eve gonderiyolar. Olur oyle ateslenir, ates dusurucu kullanirsiniz diyolar. Neden ateslendi, baska tedavi yok mu bilmiyoruz. Cunku onlar da bilmiyor. Yani evde calpol ver daha iyi. Hastanede surundugunle kaliyorsun.Bizim oğlan önceden yapıyordu bulduğu her şeyi ağzına atıyordu özellikle üzerine attığım tüylü battaniyeyi yolup çiğniyordu. Uykudan uyandığında gidiyordum ki ne göreyim uyanmış battaniyeyi çiğniyorbende korkuyordum devam eder diye bıraktı. Ama bende üst üste iki şişe Demir damlası kullandım etkisi oldu mu yoksa ufaklık mı büyüdü anlayamadım. Artık öyle şeyler yapmıyor. Ben dişlerine de bağlıyordum. Ama dediğim gibi emin olamadım.
Kız sana yazdığım akşamı bizde de 1 saat içinde bir pişik olduOy kötü yaa
Tam Popo da değil bizim bu sefer testis tarafı. İlk defa kötü oldu böyle
Krem de sürüyorum kantaron da sürüyorum ama ilerlemesini önlüyor gibi sadece.
Normalde 2 günde bir yıkıyordum.
İki gündür günlük sokuyorum duşa, pişiği var diye. İnşallah geçer ya.
Hassasiyeti olabilir mi acaba yumuşak dokulara karşıAynisini yapiyor. Ben de distendir dedi.. dokusumu kesfediyordur belki hosuna gitmistir dedim, uzerinde durmazsam unutur dedim ama devam ediyor. Sanki istahi aciliyor, kazak battaniye fark etmeksizin hemen disleyip sunduruyor agzinda kalan kismi da temeye calisiyor. Ama sadece yunlu seyler icin boyle. Baska rahatsiz edici bir sey yemiyor. Topac olmus yunleri isaret ve bas parmagiyla tek tek koparip gozleriyle beni keserken alelacele agzina atmaya calisiyor gozle kas arasinda. Napiyorsun Luna dedigimde siritiyor. Komik cocuk aslinda.
Bilmem her sey mumkun. Bugun sessizlesti, anladim bir sey cevirdigini. Bi baktim atkimin uzerinden tuyleri koparip qgzina goturuyorHassasiyeti olabilir mi acaba yumuşak dokulara karşı.
Geçmiş olsun.Sürekli söylüyorum bütün dişler çıkana dek bepanthol sürmek gerekli hatta bezi bırakana dek desem daha doğru olurKız sana yazdığım akşamı bizde de 1 saat içinde bir pişik olduama ne pişik... deri kabardı, köyü kırmızı hal aldı ve içi su toplamış gibi kabarcıklar oluştu hemde 1 saat içinde. Önce yikadim ama ne ağladı anlatamam kantaronda da çok ağladı doktor krem söyledi onu kullanıyorum bugün baya geçti en azından oturabiliyor şuan.
Herkese merhaba🖐
Bizim kız bu aralar uyku düzenlemesi yapmaya başladı. Sabah 7 de kalkıyoruz saat 12-12.30 a kadar oynuyoruz 12.30 da uykuya yatıyoruz saat 15-15.30 gibi uyanıyor akşam uykusuna da 21-21.30 arası yatmaya başladı. Bende ana yemek ve ara öğünlerini ona göre ayarlamaya çalışıyorum.
Bu aralar bir asabiyet bir asabiyet. İstediği olmayınca kendini yerden yere atıyor, kafasını heryere vuruyor. Dün yine kendini yerden yere atarken ayağı kaydı ve kafasını sandalye ayağına vurduhirudoid kremle şişme ve morarma yaşamadık, sonra yine yaramazlık peşine düştü mini fırını balkona koymuştum ben kasla göz arasi balkona kaçıp fırının üstüne oturmaya çalışırken kapağına oturmak istemiş oturduğu gibi kapak açıldı ve yere yuvarlandı parmağı kapakla fayans arasına sıkışıp derisi kalkıp kanadı ilk yaramızı da yaşamış olduk dünden beri elini öptürüp duruyor
Konuşmamız halen yok ama her şeyi anlıyor, büyük sorular kitabında ne sorsam gösteriyor tüm hayvan ve nesneleri öğrendi artık. Renklerden de ana renkleri öğrendik, siyah kedi, sarı kuş pembe çiçek mavi top kırmızı logo nerde deyince bulup getiriyor. Ev içinde saklambaç oynuyoruz sessizce kaybolup onu bulmamı bekliyor sandalye altı koltuk arkası favori yerlerimiz oldu birde oyuncaklarını koltuk altına saklamaya başladıtamamen düzen karşıtı, oyuncakları toplu olunca hepsini itinayla alıp Eğin her yerine dağıtıyor. Dağınık seviyor çocuk tüm oyuncak ve eşyaları ayak hizasında olacak
Canım tavsiylerin için teşekkür ederim ben zaten her bez değişiminde suyla yıkayıp güzelce kurulayip hava aldırıp kantaron yağı sürüp bezliyorum. Benim bebeğimin cildi aşırı hassas bir cilt. Her kremi kabul etmiyor mesela bepanthol bizde güzel sonuç vermiyor, daha hassaslastirdi cildini, mesela mustela vücut losyonu dermatit yaptı gibi. O yüzden hamazinc kullanamıyorum. Pişik bölgesindeki tüm deri kalkmisti soyulmuştu öyle söyleyeyim. Olduğu an doktorumuza yazdım krem verdi onu kullandık bugün geçti diyebileceğim kadar az. Bir kaç noktada deri daha oluşmamış sadece. Şuan kantaron ve doktorun verdiği kremi kullanıyoruz sadeceGeçmiş olsun.Sürekli söylüyorum bütün dişler çıkana dek bepanthol sürmek gerekli hatta bezi bırakana dek desem daha doğru olurpişik belirtisi görür görmez hamazinc sürün anında bitiriyor. Doğal yolları istiyorsunuz ama oğlum hiç kabartılı pişik yaşamadı Umarım da yaşamayız. En az 15-20 dk popoyu açık tutmakta fayda var.
Annemin bir lafı var çocuk bu düşecek kalkacak şişecek yanayacak ama yeter ki gözlerine bir şey olmasınÇok geçmiş olsun kazalar hep oluyor ve olacak ciddi şeyler olmasındaGeri kalan şeyler bizimle de çok uyumlu demek bu dönemin duygu durum hali böyle
Pişik de kötü ya kuzular acı çekiyor bayaCanım tavsiylerin için teşekkür ederim ben zaten her bez değişiminde suyla yıkayıp güzelce kurulayip hava aldırıp kantaron yağı sürüp bezliyorum. Benim bebeğimin cildi aşırı hassas bir cilt. Her kremi kabul etmiyor mesela bepanthol bizde güzel sonuç vermiyor, daha hassaslastirdi cildini, mesela mustela vücut losyonu dermatit yaptı gibi. O yüzden hamazinc kullanamıyorum. Pişik bölgesindeki tüm deri kalkmisti soyulmuştu öyle söyleyeyim. Olduğu an doktorumuza yazdım krem verdi onu kullandık bugün geçti diyebileceğim kadar az. Bir kaç noktada deri daha oluşmamış sadece. Şuan kantaron ve doktorun verdiği kremi kullanıyoruz sadeceyine de teşekkür ederim
Öncelikle her şeyi rahatça konuşup sorabileceginiz bir hekim bulun o sizi daha iyi yönlendirir. Umarım güzel bir gebelik yaşarsınızmerhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim. hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım? spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?(daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
Bizim de 4 azi geldi, ardindan bir kopek disi geldi. 3 gecedir aglayarak uyaniyor eli hep agzinda, istahsiz ve hafif ishal. Tum belirtileri yasiyoruz yani. Su 3 kopek disi de cikti mi degmeyin keyfimize. Dis defteri uzun sure kapanacak. Tuvalet egitimine baslariz artik.Nihayet ilk azılar dördü birden geldisıra diğerlerinde.
Şu an tek oyuncakları çek çek mop saplı fırçalar birde dik süpürge omzuna alıp taşıyor evin içindeküçük temizlik elemanım var.
Umarım dişlerden yana rahatlarız yakındaBizim de 4 azi geldi, ardindan bir kopek disi geldi. 3 gecedir aglayarak uyaniyor eli hep agzinda, istahsiz ve hafif ishal. Tum belirtileri yasiyoruz yani. Su 3 kopek disi de cikti mi degmeyin keyfimize. Dis defteri uzun sure kapanacak. Tuvalet egitimine baslariz artik.
İyileşti şükür bugün bir kaç yerde nokta şeklinde kaldı onlarda acı felan vermiyor en azındanPişik de kötü ya kuzular acı çekiyor bayaiyileşir umarım bir an önce