2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Şu popoda pişik çok kötü yaaaa bizdede bir türlü bitmiyor

Şu popoda pişik çok kötü yaaaa bizdede bir türlü bitmiyor
Oy kötü yaa
Tam Popo da değil bizim bu sefer testis tarafı. İlk defa kötü oldu böyle
Krem de sürüyorum kantaron da sürüyorum ama ilerlemesini önlüyor gibi sadece.
Normalde 2 günde bir yıkıyordum.
İki gündür günlük sokuyorum duşa, pişiği var diye. İnşallah geçer ya.

Uyumuyor uyumuyor uyumuyor
24saat memede durmak istiyor
Ben nasıl memeyi bıraktıracam
Herkes uykudan yakınıyor sanırım. Biz de emziği bıraktığımızdan beri beni emzik yaptı sanki. Bütün gece meme ağzında durmak istiyor ve çok sık uyanıyor. Emziği bıraktık ama memeyi nasıl bırakacağız acaba ben de onu düşünüyorum. Aslında 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum ama bazen kesip atasım da gelmiyor değil. Bakalım memeyi nasıl bıraktıracağız.

canım bizim gerçi popo tarafı ama bize yağmısı böyle kremimsi kremlerden çok macun formlu pişik kremleri daha çok işe yaradı. Mesela bepanthol- uni baby daha kremsi baby me nivea daha macunumsu, bir de onları dene bakalım, belki sizde de daha çok işe yarar.

Sağol kuzu yaa Penaten vardı onu da deneyeyim sanırım o da macununumsu sınıfa giriyor
Bugün biraz daha iyi gibi sanki umarım geçer.

Sağol kuzu yaa Penaten vardı onu da deneyeyim sanırım o da macununumsu sınıfa giriyor
Bugün biraz daha iyi gibi sanki umarım geçer.

geçiyor ama ... delip de geçiyor ahahahaha şaka şaka
geçecek tabi canım aman bir dert bitiyor diğer dert başlıyor
sen nasılsın iyi misin? durumlarda var mı gelişme?

geçiyor ama ... delip de geçiyor ahahahaha şaka şaka
geçecek tabi canım aman bir dert bitiyor diğer dert başlıyor
sen nasılsın iyi misin? durumlarda var mı gelişme?
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın? Pek gözükmüyorsun.
Gelişme yok pek. Öyle tıngırdıyoruz

İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın? Pek gözükmüyorsun.
Gelişme yok pek. Öyle tıngırdıyoruz

napıyım diyet gruplarındayım
yavrum da öyle büyüyor işte
a101 de indirimli kaydırak vardı, güya gelmemiş
ne güzel oynayacaktı yavrum...

Bizim de ara ara oluyor bu. Mesela 10 gün boyunca gece 2 de kalkıp 2-3 saat oturuyordu. ama 8 aylık civarı başladı. Hala daha yapıyor arada. Çok sinir bozucu Gece oturdu diye de sabah geç kalkmıyor. Mesaisi hep sabahın köründe başlıyor

Sağ üst bizde de çıktı onun rahatlağı var bu aralar uykusu iştahı normal elbet bozulacak yeniden.
Sağ yanak kızarık oğlumda da kuruluktan oluyor sanırım özellikle dışarı çıkarken nemlendiriyorum. Dişlerle ilgisi olur mu bilemedim. Pişik konusunda da bepanthol Pişik merhemi iyi geliyor oğluma

Bizimki de önce erken kalkıyordu, ama artık geç kalkıyor. Çünkü 4 te kalkıp 6 gibi tekrar uyuyor. Sonra 8-9 gibi uyanıyor. Yani gece kalkmasın ama 7 de uyansın razıyım.

Bizde de duzen degisti. Daha gecc uyuyor ama daha gec kalkiyor. Sabah 9da zor kaldiriyorum. Gec uyumasinin sebebi ogle uykusunun saatinin degismesi. Eskiden sabah 7de kalkar, ogle uykusuna da 11:00 12:00 gibi baslar 2 saat uyurdu. Simdi 15:00 ten asagi yatmiyor oglen uykusuna. 3 saat uyuyor valla. 6 oluyor karariyor. Uyansin diye zorluyorum. Eh 6da kalkinca 23:00'ten asagi uyumuyor.

Canım geçmiş olsun pişik gercektenn zor, her bez değişiminde su altında mutlaka yıka , yıkadıktan sonra güzelce kurulayıp bi 10 dakika açık bırak havalansın sonra kantaron sürüp bezle. Ben hep o şekilde geçirdim. Genelde 1 günde geçiyor ama bizde de bu ara var. 2. Gün bugün çok az eser miktarda kaldı. Ben uzun zamandır hep bez değişimlerinde hep su altında yıkıyorum dün sabah uyuyor diye bezini hemen değiştiremedim diye pişik oldu. Diş dönemlerinde idrarın asitlik özelliği artiyormus bu da pişik oluşumunu daha bi tetikliyormus öyle demisti doktorumuz.
Azı dişleri bizimde şiş ama daha çıkmadı hatta bir ara o kadar şişmiş ki yüzüne bakınca o kisim toparlak gibi görünüyordu yanakları da kırmızı kırmızı oluyordu neyse de bir hafta sonra geçti herhalde damak içinde intihap felan topladı diye düşündüm şişlik çok olunca.

Gecmis olsun. Arkadaşların söylediklerinden farklı bir şey söyleyemem, ben kendi kreş faciamı anlatayım.

Ek gidaya gectiginizden beri her kakasinda yikiyorum totisini. Bence yıkayınca pisik olmuyor, nacizane görüşüm. Ama kreste islak mendille siliyorlar ve pisik oluyor. Güzelce bile temizlemiyorlar zaten, hala kaka kalmış olduğu oluyordu totişinde. bir de silip direkt bağlıyorlar muhtemelen kurumadan. 3 ay onlarla pisik konusunda kavga ettikten sonra kresi degistirdim. Çocuğumda travma oluştu, bezin değişeceğini fark ettiği gibi ağlamaya başlıyor. Nasıl canı acıdıysa. Umarım yeni kreş beni hayal kırıklığına uğratmaz.. Türkiye'deyken bir kere daha kızardı ama fark etim k,, Sleepy bez ve hametan pisik kremi birer mucizeymis. Yikayip kuruladiktan sonra hametan surup sleepy bez kullandim. Saatler sonra gecti. Reklam gibi oldu. Sleepy gerçek mücizeee burda da Sleepy buldum geldikten sonra, ağlayacaktım gördüğümde. ne güzel bir bezmiş o ya.

Merhaba herkese,
Uyku problemi bizde de var kış geldi daha erkene çekeriz uykuyu diyorduk yalan oldu geçe kalıyoruz biz de ve Ada geç uyuyunca biz de eşimle geç uyuyoruz.. Acil değiştirmem lazım durumu...

Ama beni daha çok yoran durum yatağında yatmaz oldu daha koymadan ağlıyor hep yanımızda uyusun istiyor ve 5-6 dan sonra anne süt anne aç diye uyanıyor ben oralı olmuyorum baba aç diyor, babası da neyi açim diyor lamba aç, ışık aç diyor... çünkü babası gece lambasını açıyor sonra memeyi kavrıyor sonra ışığı kapatıyor devam ediyoruz uyumaya...
ve bu döngü saat başı 8 e kdr sürüyor uyuduğumdan bişi anlamıyorum.
Gece de aramızda yatınca omuzum belim açıkta donuyorum...

1.5 yaşından sonra Oda ayırmayı düşünüyordum şimdi yatağında uyusa diye dua ediyorum

Geceleri önceye göre biraz daha iyi uyuyor anne yanı beşikte yatıyor hala bende henüz oda ayırmadım. Sabah 5 6 gibi memede uyumaya devam ediyor aynı sizin gibiyiz yani biraz erken kalkmak istiyorum ama çok nadir oluyor. Genelde birlikte kalkıyoruz sabahları yatağa kilitlenmek hoşuma gitmiyor ama yapacak birşey yok gibi

Luna yünlü şeyleri ısırıyor, sürekli sümek gibi yün toplarını koparıp ağzına atıyor. 2 yaş altının pika hastalığı tanısı için çok erken olduğunu okumuştum ama yavaş yavaş endişelenmeye başladım. yünlü bir şey bulduğu an saldırıyor. Sizler böyle bir şeyle karşılaştınız mı?

Bizim oğlan önceden yapıyordu bulduğu her şeyi ağzına atıyordu özellikle üzerine attığım tüylü battaniyeyi yolup çiğniyordu. Uykudan uyandığında gidiyordum ki ne göreyim uyanmış battaniyeyi çiğniyor bende korkuyordum devam eder diye bıraktı. Ama bende üst üste iki şişe Demir damlası kullandım etkisi oldu mu yoksa ufaklık mı büyüdü anlayamadım. Artık öyle şeyler yapmıyor. Ben dişlerine de bağlıyordum. Ama dediğim gibi emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…