- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 45
Şu popoda pişik çok kötü yaaaa bizdede bir türlü bitmiyorBugün farkettim üst sağ 1. Azı dişi patlamış hatta uç bile vermiş.
Sol azısı da patladı patlayacak. Dün gece halay vardı 3-7 arası meme ağzında uyudu ben zaten ders çalışıyorum diye 1 öncesi yatamıyorumO memeyle uyudu ama ben? Big noo
Sabah ayağıma aldım 7 gibi ayağımdayken uyumuşuz ikimizde.
Ağrısı var sanırım. Bir de diş dönemlerinde popoda kızarıklık oluyordu ama bu sefer resmen pişiğe döndürdü. Kantaron iyi geliyor evet ama tamamen geçmedi..
Sık sık bez değiştiriyorum, havalandırıyorum.
Bir de sanki arada sol yanağı kızarıyor, al al olmak gibibunun dişle bir alakası olabilir mi sizce?
Oy kötü yaaŞu popoda pişik çok kötü yaaaa bizdede bir türlü bitmiyor
Herkes uykudan yakınıyor sanırım. Biz de emziği bıraktığımızdan beri beni emzik yaptı sanki. Bütün gece meme ağzında durmak istiyor ve çok sık uyanıyor. Emziği bıraktık ama memeyi nasıl bırakacağız acaba ben de onu düşünüyorum. Aslında 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum ama bazen kesip atasım da gelmiyor değil. Bakalım memeyi nasıl bıraktıracağız.Uyumuyor uyumuyor uyumuyor
24saat memede durmak istiyor
Ben nasıl memeyi bıraktıracam
canım bizim gerçi popo tarafı ama bize yağmısı böyle kremimsi kremlerden çok macun formlu pişik kremleri daha çok işe yaradı. Mesela bepanthol- uni baby daha kremsi baby me nivea daha macunumsu, bir de onları dene bakalım, belki sizde de daha çok işe yarar.Oy kötü yaa
Tam Popo da değil bizim bu sefer testis tarafı. İlk defa kötü oldu böyle
Krem de sürüyorum kantaron da sürüyorum ama ilerlemesini önlüyor gibi sadece.
Normalde 2 günde bir yıkıyordum.
İki gündür günlük sokuyorum duşa, pişiği var diye. İnşallah geçer ya.
Sağol kuzu yaa Penaten vardı onu da deneyeyim sanırım o da macununumsu sınıfa giriyorcanım bizim gerçi popo tarafı ama bize yağmısı böyle kremimsi kremlerden çok macun formlu pişik kremleri daha çok işe yaradı. Mesela bepanthol- uni baby daha kremsi baby me nivea daha macunumsu, bir de onları dene bakalım, belki sizde de daha çok işe yarar.
Sağol kuzu yaa Penaten vardı onu da deneyeyim sanırım o da macununumsu sınıfa giriyor
Bugün biraz daha iyi gibi sanki umarım geçer.
İyiyim canım teşekkür ederimgeçiyor ama ... delip de geçiyor ahahahaha şaka şaka
geçecek tabi canım aman bir dert bitiyor diğer dert başlıyor
sen nasılsın iyi misin? durumlarda var mı gelişme?
İyiyim canım teşekkür ederimsen nasılsın? Pek gözükmüyorsun.
Gelişme yok pek. Öyle tıngırdıyoruz
Öyle durumlarda hemen online bak kuzu genelde oluyor. A101 bilmiyorum pek ama şok hemen getiriyornapıyım diyet gruplarındayım
yavrum da öyle büyüyor işte
a101 de indirimli kaydırak vardı, güya gelmemiş
ne güzel oynayacaktı yavrum...
Bizim de ara ara oluyor bu. Mesela 10 gün boyunca gece 2 de kalkıp 2-3 saat oturuyordu. ama 8 aylık civarı başladı. Hala daha yapıyor arada. Çok sinir bozucuUyku problemi bizde de var. Neredeyse 3 ay olacak saat 3-4 gibi uyanıyor yaklaşık 2 saat uymuyor. Diğer yeğenden biliyorum böyle bir dönem vardı. Umarım çabuk geçerAslında artık alıştım ama alışmak istemiyorum
Sağ üst bizde de çıktı onun rahatlağı var bu aralar uykusu iştahı normalBugün farkettim üst sağ 1. Azı dişi patlamış hatta uç bile vermiş.
Sol azısı da patladı patlayacak. Dün gece halay vardı 3-7 arası meme ağzında uyudu ben zaten ders çalışıyorum diye 1 öncesi yatamıyorumO memeyle uyudu ama ben? Big noo
Sabah ayağıma aldım 7 gibi ayağımdayken uyumuşuz ikimizde.
Ağrısı var sanırım. Bir de diş dönemlerinde popoda kızarıklık oluyordu ama bu sefer resmen pişiğe döndürdü. Kantaron iyi geliyor evet ama tamamen geçmedi..
Sık sık bez değiştiriyorum, havalandırıyorum.
Bir de sanki arada sol yanağı kızarıyor, al al olmak gibibunun dişle bir alakası olabilir mi sizce?
Bizimki de önce erken kalkıyordu, ama artık geç kalkıyor. Çünkü 4 te kalkıp 6 gibi tekrar uyuyor. Sonra 8-9 gibi uyanıyor. Yani gece kalkmasın ama 7 de uyansın razıyım.Bizim de ara ara oluyor bu. Mesela 10 gün boyunca gece 2 de kalkıp 2-3 saat oturuyordu. ama 8 aylık civarı başladı. Hala daha yapıyor arada. Çok sinir bozucuGece oturdu diye de sabah geç kalkmıyor. Mesaisi hep sabahın köründe başlıyor
Canım geçmiş olsun pişik gercektenn zor, her bez değişiminde su altında mutlaka yıka , yıkadıktan sonra güzelce kurulayıp bi 10 dakika açık bırak havalansın sonra kantaron sürüp bezle. Ben hep o şekilde geçirdim. Genelde 1 günde geçiyor ama bizde de bu ara var. 2. Gün bugün çok az eser miktarda kaldı. Ben uzun zamandır hep bez değişimlerinde hep su altında yıkıyorumOy kötü yaa
Oy kötü yaa
Geceleri önceye göre biraz daha iyi uyuyor anne yanı beşikte yatıyor hala bende henüz oda ayırmadım. Sabah 5 6 gibi memede uyumaya devam ediyor aynı sizin gibiyiz yani biraz erken kalkmak istiyorum ama çok nadir oluyor. Genelde birlikte kalkıyoruz sabahları yatağa kilitlenmek hoşuma gitmiyor ama yapacak birşey yok gibiMerhaba herkese,
Uyku problemi bizde de var kış geldi daha erkene çekeriz uykuyu diyorduk yalan oldu geçe kalıyoruz biz de ve Ada geç uyuyunca biz de eşimle geç uyuyoruz.. Acil değiştirmem lazım durumu...
Ama beni daha çok yoran durum yatağında yatmaz oldu daha koymadan ağlıyor hep yanımızda uyusun istiyor ve 5-6 dan sonra anne süt anne aç diye uyanıyor ben oralı olmuyorum baba aç diyor, babası da neyi açim diyor lamba aç, ışık aç diyor... çünkü babası gece lambasını açıyor sonra memeyi kavrıyor sonra ışığı kapatıyor devam ediyoruz uyumaya...
ve bu döngü saat başı 8 e kdr sürüyor uyuduğumdan bişi anlamıyorum.
Gece de aramızda yatınca omuzum belim açıkta donuyorum...
1.5 yaşından sonra Oda ayırmayı düşünüyordum şimdi yatağında uyusa diye dua ediyorum
Bizim oğlan önceden yapıyordu bulduğu her şeyi ağzına atıyordu özellikle üzerine attığım tüylü battaniyeyi yolup çiğniyordu. Uykudan uyandığında gidiyordum ki ne göreyim uyanmış battaniyeyi çiğniyorLuna yünlü şeyleri ısırıyor, sürekli sümek gibi yün toplarını koparıp ağzına atıyor. 2 yaş altının pika hastalığı tanısı için çok erken olduğunu okumuştum ama yavaş yavaş endişelenmeye başladım. yünlü bir şey bulduğu an saldırıyor. Sizler böyle bir şeyle karşılaştınız mı?