Ahh ah çok geçmiş olsun yaa sert zemine mü düştü? Her şey normal dimi bakışlar filan?Selam kızlar, mama sandalyesinden kafa üstü düşmedigimiz kalmıştı bu akşam onu da yaşadık. Baş vurmalarindan sonra kaç saat uyutmuyorduk? Benim aklımda 5 saat diye kalmış ama emin olamadım.
AnladımDoktorumuz şeker yüklemesi yapın derse bence yaptırın çünkü riskli bir durum. Hatta ben soyle bir durum yaşamıştım şeker yüklemesi değerim sinirdaydi kendi k.dogum doktorum sorun yok dedi, detaylı ultrasondaki doktor herseyi farketti hem kese çapı orantısız artmış hem su oranı yükselmiş ve endokrine o yönlendirdi, endokrin kesin taniyi koydu. Bence ihmal etmeyin geçmiş olsun tekrardan.
Ayy çok aktif ve asabi zamanları çok geçmiş olsun. Bende düşmeden çok korkuyorum ya.Selam kızlar, mama sandalyesinden kafa üstü düşmedigimiz kalmıştı bu akşam onu da yaşadık. Baş vurmalarindan sonra kaç saat uyutmuyorduk? Benim aklımda 5 saat diye kalmış ama emin olamadım.
Su anlık bir durum yok şükür.Geçmiş olsun canım ya bir sıkıntısı yoktur inşallah
Halsizlik uykusu çok vardı akşam ama normal. Çünkü sabahları 7de yatıyoruz öğle uykusuna 12-3 arası uyuyor akşam da 9.30 da gece uykusuna yatıyordu. Dün öğle uykusunu 1.5 saat yaptı erken uyandı, uyandıktan sonra da 3.5 saat parkta oynadı zaten eve yorgun uykulu geldik. Yemek yedik düşünce var olan uyku hali devam etti. Kusma, gozlerde kayma veya kızarıklık, kulak veya burundan sıvı gelmesi ve bezinde olağan dışı bir şey yoktu. Benim aklımda 5 saat uyutmayin diye kalmış ama akşam doktorumuz mesajımı geç gormus gece cevap verdi öyle uyuttum. Yine de 3.5 saat uyutmadim her ihtimale karşı.Gecmis olsun,benim kizimda bazadan dusmustu ama su kadar saat uyutmayin demediler bize,sadece ilk sekiz saat gozetim altinda tutun,asiri halsizlik,kusma,gozlerde kayma olursa getirin demislerdi.
FayansaAhh ah çok geçmiş olsun yaa sert zemine mü düştü? Her şey normal dimi bakışlar filan?
Ben düşmesinden ziyade kafasını carpmasindan korkuyordum sağ olsun kızım bütün korkularımı tek tek tekrar ederek yaşatıyorAyy çok aktif ve asabi zamanları çok geçmiş olsun. Bende düşmeden çok korkuyorum ya.
Geçmiş olsun canım.Ne kadar sakınsak da oluyor maalesef.Sagolun kızlar,
Su anlık bir durum yok şükür.
Halsizlik uykusu çok vardı akşam ama normal. Çünkü sabahları 7de yatıyoruz öğle uykusuna 12-3 arası uyuyor akşam da 9.30 da gece uykusuna yatıyordu. Dün öğle uykusunu 1.5 saat yaptı erken uyandı, uyandıktan sonra da 3.5 saat parkta oynadı zaten eve yorgun uykulu geldik. Yemek yedik düşünce var olan uyku hali devam etti. Kusma, gozlerde kayma veya kızarıklık, kulak veya burundan sıvı gelmesi ve bezinde olağan dışı bir şey yoktu. Benim aklımda 5 saat uyutmayin diye kalmış ama akşam doktorumuz mesajımı geç gormus gece cevap verdi öyle uyuttum. Yine de 3.5 saat uyutmadim her ihtimale karşı.
Fayansa
Ben düşmesinden ziyade kafasını carpmasindan korkuyordum sağ olsun kızım bütün korkularımı tek tek tekrar ederek yaşatıyor
Tesekkur ederimGeçmiş olsun canım.Ne kadar sakınsak da oluyor maalesef.
Tesekkurler cnim.Ben peşinde koşmaktan helak oluyorum resmen hiccccc sormaRheaa çok geçmiş olsun canım, daha neler göreceğiz acaba Allah beterinden sakınsın :)
3.5 saat park iyimiş napıyor o kadar ben hoş 1 saatten sonra kendim çok üşüyorum da giriyoruz içeri
Peynir ve yumurtayi Luna da yemiyor. Baslarda yiyordu qma malum akli ermeye baslayinca secmeye basladi. Ben de yumurtali ekmek yapayim bari,l iyi fikir. Pankeke fln koyuyordum amal french toast iyi fikirmis. Hem pratik hem ben de cok severimBir buçuk yaş kontrolüne gittik. Kiloyu biraz az buldu bende dişlerden dolayı iştahsızlık olduğunu söyledim. Boyu uzun gidiyor yine. 3 ana 1 ara öğün dedi ama ben daha çok yediriyorum. Ona rağmen zayıf benim için sağlıklı olsun da kilo önemli değil. Muayene zor geçti ağlama sızlamaaçısından.
Bu aylarda 10 kelime yeterli dedi. Yumurta peynire mesafeliyiz dedim çorbaya ekle yumurtalı ekmek yap dedi de denemediğim yol kalmadı neredeyse artık kafaya takmamaya çalışıyorum.
Ben de yumurta yediremiyorum, eskisi gibi omlet falan yemiyor. Yumurtalı ekmek bizde biraz işe yaradı ama, ekmeğe çırpılmış yumurta zeytinyağı birazcık baharat üstüne de bolca peynir, fırında pisiriyorum. Kendi tutup yiyor ya biraz daha ılımlı. Birde eşim ona haşlanmış yumurtayı tavşan şeklinde yaptı. Altını kesip o parçadan kuyruk, kulak falan yapıyorsunuz, videosunu görürsünüz. O şekilde tam yedi, evde bayram havasıBir buçuk yaş kontrolüne gittik. Kiloyu biraz az buldu bende dişlerden dolayı iştahsızlık olduğunu söyledim. Boyu uzun gidiyor yine. 3 ana 1 ara öğün dedi ama ben daha çok yediriyorum. Ona rağmen zayıf benim için sağlıklı olsun da kilo önemli değil. Muayene zor geçti ağlama sızlamaaçısından.
Bu aylarda 10 kelime yeterli dedi. Yumurta peynire mesafeliyiz dedim çorbaya ekle yumurtalı ekmek yap dedi de denemediğim yol kalmadı neredeyse artık kafaya takmamaya çalışıyorum.
Bizde menenjit b asisi oldugundan aksaminda 38e varan atesi oldu. Zaten aşı atesi de sadece bu asiyi vuruldugumuzda cikiyor. Epey zorluyor.Kızlar 18. Ay aşılarında nasıl bir yan etki yaşadınız?
Biz de herhangi bir yan etki olmadi.Kızlar 18. Ay aşılarında nasıl bir yan etki yaşadınız?
Yediklerinde bayram havası olmaz mı hiç. Bende sürekli çevirip deniyorum haşlama mümkün değil yemiyor tavada omlet ya da yumurtaya batırıp tost makinesinde peynir ekleyip pişiriyorum. Kıtır kıtır hoşuna gidiyor.Ben de yumurta yediremiyorum, eskisi gibi omlet falan yemiyor. Yumurtalı ekmek bizde biraz işe yaradı ama, ekmeğe çırpılmış yumurta zeytinyağı birazcık baharat üstüne de bolca peynir, fırında pisiriyorum. Kendi tutup yiyor ya biraz daha ılımlı. Birde eşim ona haşlanmış yumurtayı tavşan şeklinde yaptı. Altını kesip o parçadan kuyruk, kulak falan yapıyorsunuz, videosunu görürsünüz. O şekilde tam yedi, evde bayram havasıbir hevesle ertesi gün ben de yaptım, yarısını yedi. Olsun. Yemek biz de hep sıkıntı yaa.
Ben hem şampuanı değiştirdim hemde bioderma nemlendirici kullanıyorum her duş sonrası tüm vücuduna sürüyorum. Diğer ürünlere göre daha fazla nemlendiriyor. Şampuanı da mustelanin kuru ciltler için ürettiği bal mumu özlü olanı kullanıyoruz. 3 aydan fazladır bu şekilde. Cildi kuruluktan putur putur değil artık.Oğlumun cildi epey kuru sürekli nemlendiriyorum ama yetmiyor sanırım. Şampuanını mı değiştirsem bioderma kullanan var mı
Bende arayış içindeydim ilk aklıma gelen bioderma olmuştu. Mustelaya da bakayım teşekkür ederimBen hem şampuanı değiştirdim hemde bioderma nemlendirici kullanıyorum her duş sonrası tüm vücuduna sürüyorum. Diğer ürünlere göre daha fazla nemlendiriyor. Şampuanı da mustelanin kuru ciltler için ürettiği bal mumu özlü olanı kullanıyoruz. 3 aydan fazladır bu şekilde. Cildi kuruluktan putur putur değil artık.