- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Uzgunum kizlar ya 6+5 im doktor bebegi goremiyorum dedi bos gebelik olabilir dedi
Vajinadan baktımi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzgunum kizlar ya 6+5 im doktor bebegi goremiyorum dedi bos gebelik olabilir dedi
Bugün doktorumla konuştuk aynı konuyu, Türkiyede yaygınlığı çok az dedi ve ilk kez duyduğum bir şeyi söyledi.. En çok para işe bulaşıyor dedi...bu kadar korkmayin derim.mesela benim evimde 1 kopegim 2 kusum var.disardaki hayvanlari surekli veterinerlere goturuyoruz mama veriyoruz sahiplendiriyoruz vs. fazla icli disliyiz...cok emindim yuksek cukacagina 0,10 cikmis yani daha once hic virus bulasmamis.onun disinda iyi yikanmayan pismeyen etlerden de olur diolar onda bile az pismis soylerim hep bol sucuk yerim falan hicbisey cikmadi..zor bulasan bisey heralde ki bulassa bana bulasirdi.yine yaptirin ama o kadar da panik olmayin lutfen❤
Canım panik yapma hemen inş seninledir bebeğin, yarın kendi dr.undan sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz inş..Uzgunum kizlar ya 6+5 im doktor bebegi goremiyorum dedi bos gebelik olabilir dedi
Biz de dün gördük çok şükür, doktor dinlemedi ama kalp atışı var dedigünaydın arkadaşlar. bebişlerin kalp atışlarını duydunuz mu.
biz dün duyduk çok şükür.
ahahah ya yok giremedim işte
ben yaptıralı 1 ay oldu tüm testleri neredeyse artık tüm kayıtlara alınmış hatta arşive kaldırılmış olabilir
Bende aynı senın gıbıyımgit canım yaa
ben kendim biraz böyle panik ve takarım
eğer imkanın varsa, mesela çalışmıyorsan ya da izin sıkıntın yoksa hemen git.
ilk doktorum da çok negatif olduğu için değiştirdim ben de. Ama bazı devlet hastanelerinin makineleri kötü o nedenle duymamış olabilir diyenlere de katılıyorum.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
Hayır canim karından baktiVajinadan baktımi ?
Tamam canım yarin sabah gideyim yazarimCanım panik yapma hemen inş seninledir bebeğin, yarın kendi dr.undan sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz inş..
Saol allah razı olsunHayırlı geceler kızlar,sayfaları tek tek okudum sonunda bitti Kelebekk3404 canım Allah tekrardan sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallah,Allaha emanet ol leke gelen arkadaşlar Allahın izniyle bir şey olmaz,son olur inşallahBende tam gün ayaktaydım çok yoruldum ama çocuklarımla oturup oyun oynadım ders çalıştırdım,onların mutluluğuyla evin neşesi artıyortatile gezmeye her yere onlarla gittim,onların giremeyeceği ortamlara girmedim(tabi arada ananeye bırakıp eşimle kaçamakları saymazsak)Ben de gerçekten anne olmayı çok sevdim Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın
Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın hayırlisı buymuşPeş peşe üzücü haberler geliyor allah'ım birdaha yaşatmasin tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin inşallah çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun
Hayır canim karından bakti
6+3 de benimde karından gözükmedi canım vajinal bakınca göründü üzülme hemen cumartesi özeldeki doktorun da baksın hemen karamsar olmaKarından bakti canim. 6+5 im devletteki cihazdan kaynakli olabilir mi acaba diye düşünüyorum ama bilmiyorum
Ahh insallah ama hic umidim kalmadi doktordan sonra yarin haber veririm yineTakma kafana vajinadan kesin gözükür inşallah allahın izniyle ❤
Ah ne guzel bi umutsun Ctesiyi bekleyemiycem kuzum yarin gidicem sabahtan dayanamiycagimi dusundum o zamana kadar6+3 de benimde karından gözükmedi canım vajinal bakınca göründü üzülme hemen cumartesi özeldeki doktorun da baksın hemen karamsar olma
Kizlar Allah sizden razi olsun ya Allah bin kat razi olsun bana ne guzel seyler soyluyorsunuz insallah sizde hamieliginiz suresince hep guzel seyler duyun emi
Benim hiç ağrımıyor yaKızlar geçen belim ortası acıyor dedim ya doktora gittim yanlarda ağrı yoğunsa kız belin ortası acı ağrı varsa erkek çıkar genelde ama bişey söylemek için erken dedi fikriniz olsun diye yazıyım dedim