Zaten memede uyuyan bebem gece uyurkende memede durmak istiyor bir süredir. Memeyi çekince başlıyor çığlık kıyamet uyumuyorda sakinlesmiyorda. Kaç gecedir uyurken iki meme açık sabit sekilde emzirerek uyuyunca ne sırt kaldı ne bel nede boyun. Insallah duzelir yoksa ben gece emzirmekten kütüğe döneceğim bi gidişle.Kendi odası ve yatağında uyuyan kızım artık uyumaz oldu. Park yatağı görünce çığlık çığlığa ağlıyor. Yerlere yatak serdik. Yine de benle uyumak emerek dalmak istiyor. Uyandığında ben yoksam yine çığlıklar. Sanki 4. Aya geri dönmüş gibiyiz.
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çoğu bebek anneye düşkün olmuş bu dönemde. Memede uyuyan bebekler var. Anormal durum değil demek ki.
Kendini parmağını emerek sakinleştiren, yatağında bebekleriyle oynayan bebekten nereye geldik. Şaşkınım.
Aynı durumdayım. Her sabah başka yerim tutulmuş uyanıyorum. Benim de tek tesellim geçicek gecicek demek kendime.inşallah geçicek.Zaten memede uyuyan bebem gece uyurkende memede durmak istiyor bir süredir. Memeyi çekince başlıyor çığlık kıyamet uyumuyorda sakinlesmiyorda. Kaç gecedir uyurken iki meme açık sabit sekilde emzirerek uyuyunca ne sırt kaldı ne bel nede boyun. Insallah duzelir yoksa ben gece emzirmekten kütüğe döneceğim bi gidişle.
Geçene kadar kambur kalmam umarımAynı durumdayım. Her sabah başka yerim tutulmuş uyanıyorum. Benim de tek tesellim geçicek gecicek demek kendime.inşallah geçicek.
Kendi odası ve yatağında uyuyan kızım artık uyumaz oldu. Park yatağı görünce çığlık çığlığa ağlıyor. Yerlere yatak serdik. Yine de benle uyumak emerek dalmak istiyor. Uyandığında ben yoksam yine çığlıklar. Sanki 4. Aya geri dönmüş gibiyiz.
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çoğu bebek anneye düşkün olmuş bu dönemde. Memede uyuyan bebekler var. Anormal durum değil demek ki.
Kendini parmağını emerek sakinleştiren, yatağında bebekleriyle oynayan bebekten nereye geldik. Şaşkınım.
Asın bayrakları. Bugün kreşe götürdüğümde ağlamadı. Bense mutluluktan ağladım. Ağlıyor diye çok üzülüyordum. Çok mutluyum bugün.
6-7 saat kalıyordu, 3 gündür 8 saat kalıyor. Artık full timelı vericez yani. Ama bizim normal mesaimiz 9 saat bir saat lunchlı. Anneler babalar 9 saat işte olmalıyken bebeklerin full zamanı nasıl 8 anlamıyorum. bir de bu çocuğu alma getirme götürme fark payı da var. çok ilginç geliyor.kaç saat kalıyor kreşte?
Akşam ödüm koptu. Biz halen yazliktayiz beşik olmadığı icin anne kız birlikte yatıyoruz. Sen gece saat 4 civarı üstümden atla balıklama yere düs. Bir gumburtu ciglikla o karanlıkta yataktan nasıl fırladım bilmiyorum. Allahtan baza yanında eşyalar vardi yerde önce oraya doğru yuvarlanmış.
yatağımı yere indirdim. yer yatağı yaptım. benim kız da yapabilir öyle şeyler.Akşam ödüm koptu. Biz halen yazliktayiz beşik olmadığı icin anne kız birlikte yatıyoruz. Sen gece saat 4 civarı üstümden atla balıklama yere düs. Bir gumburtu ciglikla o karanlıkta yataktan nasıl fırladım bilmiyorum. Allahtan baza yanında eşyalar vardi yerde önce oraya doğru yuvarlanmış.
Gecmis olsun öncelikle.Canım benim ufaklık yürümeye ilk başladığında çok düşüyordu. Sonra düşmemeye başladı. Fakat bu ara yine düşmeler çok. Sebebi de kalım giyinme. Malum havalar soğudu kalın giydirince çocuk afalliyor. Denge kuramıyorDüşme olayi bugün. Başımıza geldikuzenleri ile top oynarken topu tutmak için yere doğru egrilmis tutmamis düşmüş başında babası vardi birde eşim biraz rahat düşer diyor ama kafası şişmiş kuzumun baya ağladı kötü bir belirti yoktu doktor a gitmedik bizimki çok düşüyor normal mi acaba yürüyen bebekleriniz de çok düşüyor mu ? Vitamin demir eksikliği var ondan olabilir mi ?
Birde balık yağı sorum olacak hangi marka kullanıyorsunuz? Mümkün oldukça balık veriyorum haftada 2 kez ama iştahsız bir bebek olduğu için yeterli yemediğini düşünüyorm
Bizimki balık yemiyor bende hiç vermiyorum, henüz balık yağı falan da kullanmıyorum. Belki biraz daha büyüyünce balık yediririm.Düşme olayi bugün. Başımıza geldikuzenleri ile top oynarken topu tutmak için yere doğru egrilmis tutmamis düşmüş başında babası vardi birde eşim biraz rahat düşer diyor ama kafası şişmiş kuzumun baya ağladı kötü bir belirti yoktu doktor a gitmedik bizimki çok düşüyor normal mi acaba yürüyen bebekleriniz de çok düşüyor mu ? Vitamin demir eksikliği var ondan olabilir mi ?
Birde balık yağı sorum olacak hangi marka kullanıyorsunuz? Mümkün oldukça balık veriyorum haftada 2 kez ama iştahsız bir bebek olduğu için yeterli yemediğini düşünüyorm
Yaaa bu benim de en korktuğum ama mesela dün asla ve asla babasının kucağında bilr uyumadı yanına babası yattı gene uyumadı ille ben... en son işte aramızda yatırdık... yani düşün pijama giymeye kalktım yaygara geri yattım öyle uyumuşmAkşam ödüm koptu. Biz halen yazliktayiz beşik olmadığı icin anne kız birlikte yatıyoruz. Sen gece saat 4 civarı üstümden atla balıklama yere düs. Bir gumburtu ciglikla o karanlıkta yataktan nasıl fırladım bilmiyorum. Allahtan baza yanında eşyalar vardi yerde önce oraya doğru yuvarlanmış.
Normalde yatağımızın yanında bitişik (yükseklikleri aynı) bebek karyolasi var. Uyurken normalde oraya yatiriyordum karyola yanında ben uyuyordum. Gece yanıma isteyince hemen alıyordum, döne döne yine kendi yatağına geçiyorduYaaa bu benim de en korktuğum ama mesela dün asla ve asla babasının kucağında bilr uyumadı yanına babası yattı gene uyumadı ille ben... en son işte aramızda yatırdık... yani düşün pijama giymeye kalktım yaygara geri yattım öyle uyumuşm
Allah korusun hepsini bizim de bir tarafta park yatagı var işte ama ya kafası boynu demirine gelir zedelenirse falan