- 15 Aralık 2019
- 532
- 1.110
Bizim de yemek sıkınti. Bugun dogru durust bir yogurt yedi. Disi patlamis ama ondandir umarim.bizimki de öyle çok çiğnemiyor artık, yarım somon yerdi eskiden şimdi resmen çiğnemeye üşeniyor
ben de ezip veriyorum bir çok şeyi
Bezelye yemeği yedi mesela bugün ezdim çatalla
ama kıtır şeyleri çok seviyorlar sanırım dişlerinden çıkan sesten, grisini ve wasa ver yesin kıt kıt
Yani sadece peynir ekmek tereyağı nı püre yapıyoruz, diğer yemek ve çorbaları çatalla az eziyorum. Yani bana kalsa aç kalacak çünkü yemediğinde o kadar sabırlı olamıyorumpüre de mi yemiyor
bizimki de bir gün iyi bir gün kötü
pazar günü ağladım gerçekten
Diş macunu kullanmaya başladınız mı
kızlar koşun
trendyolda molfix 6 numara indirime girmiş adeti 1.29a denk geliyor 3 saatlikmiş kampanya
Biz de 6bucukta uyandik ve daha yeni ilk uykusuna yattiBu sabah 6 buçukta başladık güne
Tebrik ederimSelam kızlar kızım abla oluyor:) Kazara oldu diyenlere hayret ederdim ama başa geliyormuş işte...Kızımda özel hast. doğum paketi almıştım şu an fiyatlar uçmuş.Ankarada devlet hastanesinde önerebileceğiniz doktor varmı?
Teşekkür ederim:)Tebrik ederim
Aslında bende düşünüyorum ama bazen sadece düşünüyorum yaniTeşekkür ederim:)
Aaaa tebriklerSelam kızlar kızım abla oluyor:) Kazara oldu diyenlere hayret ederdim ama başa geliyormuş işte...Kızımda özel hast. doğum paketi almıştım şu an fiyatlar uçmuş.Ankarada devlet hastanesinde önerebileceğiniz doktor varmı?
Uzun zamandır girmiyordum 20 sayfa birikmiş, son sayfalara göz atayım dedim şoka girdimSelam kızlar kızım abla oluyor:) Kazara oldu diyenlere hayret ederdim ama başa geliyormuş işte...Kızımda özel hast. doğum paketi almıştım şu an fiyatlar uçmuş.Ankarada devlet hastanesinde önerebileceğiniz doktor varmı?
Benim 2 doğumum arasında 15 ay vardı. Bir sorun olmadı şükür.Aslında bende düşünüyorum ama bazen sadece düşünüyorum yanibirde sezaryen sonrası sonrası az 24 ay deniyor ya. O yüzden cesaret edemiyorum. Diyorum ufaklık 2 yaşına girsin sonra planlamasını yapalım. Şimdi sen deyince kızım abla oluyor diye bi cesaret geldi araları çok olmasın istiyorum diğer yandan da ikisine yetişebilir miyim endişem var tabi. Kısmet tabi
Canım evet bir sorun olmadığında 24 aydan erken olabilir ama ben sezeryandan sonra çok uzun süre toparlanamamıştım ve çok uzun süre ağrım oldu, bazen hala dikiş ağrısı yaşıyorum. Doktoruma sorduğumda rahminde çok fazla varis vardı kesi de onlardan da diktim toparlanman uzun zaman olur demişti. İç organlarda varis olabileceğini ilk o zaman öğrendimBenim 2 doğumum arasında 15 ay vardı. Bir sorun olmadı şükür.ama emzirme dönemi çok yıpratıyor insanı o yüzden 24 ay mantıklı
Hayırlı olsun canım çok korkuyorum bende bu durum dan çünkü destek olan yok tek başıma bakıyorum hem de evden çalışıyorum çok şükür ki eşim de home Office başladı çok şükür biraz daha rahatlamisken bir bebek daha bana zor gelecektiir çalışmasam birlikte büyüsün diye bende isterdim yaş geldi 30 a bakalım bize ne zaman nasip olacak 2. ÇocukSelam kızlar kızım abla oluyor:) Kazara oldu diyenlere hayret ederdim ama başa geliyormuş işte...Kızımda özel hast. doğum paketi almıştım şu an fiyatlar uçmuş.Ankarada devlet hastanesinde önerebileceğiniz doktor varmı?
Anlıyorum o endişeler bende de fazla eşime kızıp duruyorum sürekliAslında bende düşünüyorum ama bazen sadece düşünüyorum yanibirde sezaryen sonrası sonrası az 24 ay deniyor ya. O yüzden cesaret edemiyorum. Diyorum ufaklık 2 yaşına girsin sonra planlamasını yapalım. Şimdi sen deyince kızım abla oluyor diye bi cesaret geldi araları çok olmasın istiyorum diğer yandan da ikisine yetişebilir miyim endişem var tabi. Kısmet tabi
Teşekkür ederim canım.Tek tesellim bu birlikte büyüyecekler 2 sene sonra rahat edeceğim vs vs :))Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Hayırlı olsun canım çok korkuyorum bende bu durum dan çünkü destek olan yok tek başıma bakıyorum hem de evden çalışıyorum çok şükür ki eşim de home Office başladı çok şükür biraz daha rahatlamisken bir bebek daha bana zor gelecektiir çalışmasam birlikte büyüsün diye bende isterdim yaş geldi 30 a bakalım bize ne zaman nasip olacak 2. Çocuksağlıcakla kavuş bebişine hamilelik çok güzel bir serüven
Evet diş macunu çok az koyuyorum ben fircaladiktan sonra onun da fircalamasina izin veriyorum diş fırçası da macunu da rocs aldımDiş macunu kullanmaya başladınız mı