2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben 8 Aydan beri 6 numara kullanıyorum. Primanın aktif bebek bezi çok ince 2-3 numara ilken kullanıyordum sonra hiç kullanmadım. Gecelere prima premium care kullanıyorum. Benimde yaz başında taşıyordu çok su içince gece de değişiyordum ki kıyafeti ıslanmasın. Bence beş numara 11 kilo için düşük beli ya da bacağı sıkıyor. Uykusuzluk için kelin ilacı olsa başıma sürerdim

tamam ben de 6 numarayo deniycem
hatta 5 üstüne 6 giydirebilirim

Geçti çok şükür...Kızım doğduğunda ağlamaktan hiç susmadı stresten oluyormuş.3 aylık olana dek de kaşları çatıktı.

umarım o günler geçmiş bitmiştir...
yavrun da değişir merak etme, o günlerin stresinden değil genel yapısı da olabilir.
bu ara hepsi istekleri olmayınca hemen bir sinir durumuna bağlıyorlar maalesef

Oğlum 10 kg 82 cm ben uzun zamandır 6 numara prima aktif bebek kullanıyorum küçüklüğünde sızdırma çok oluyordu ama şimdilerde hiç yaşamadık. Kampanyadan sleepy bio natural almıştım 6 numara ondan da memnun kaldım. Bez numarasını büyütün bakalım sızdırmaz umarım

Geçti çok şükür...Kızım doğduğunda ağlamaktan hiç susmadı stresten oluyormuş.3 aylık olana dek de kaşları çatıktı.
Büyütürken birçok şeyin telafisi mümkün deniyor. Kendinizi daha iyi hissediyorsanız bol bol sarılın şimdi duyguları kopyalama çağındalar mutlu anne mutlu bebek.

Her zaman mutlu hissedebilmek zor tabi bazen taşmaya ramak kalıyor yetişemediğimi hissedince geriliyorum minnacık gözleriyle bana bakıyor sakin olmalıyım diyip mini mini bir kuşu söylemeye başlıyorum artık bizim evde sakinleşmek isteyen bu şarkıyı söylüyor hatta aramızda mesaja döndü şu an gerginim beni alttan al mesajı içermekte olan mini mini bur kuşa oldu napalım

Külot bezler denediniz mi biz kilit bez kullanıyoruz baby turco hiç böyle bir şey olmadı daha önce çok yaşadım en iyisi bence külot bez

Ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim minoş oğlum tükenmez kalemin kapağını açmış kumaş Sandelyeyi çizmiş ve sildim sildim çıkmadı kalemi elinden alincada ağladı sanki bir şey yapmamış gibi aman Allahım yeni güncelleme geliyor yaramazlık yüklenmeye başladı şuan bu yazıyı yazarken karnımın üstünde dıgıdık yapıyor ben uslu çocuk olsun diye çok dua ettim de tersi oldu

Merhabalar yaklaşık bir 10 sayfa okudum geldim :)
Herkes iyi sanırım ama bu ara aşırı virüs dolaşıyor dışarlarda dikkat etmek lazım
Maşallah bebişlere bizimki kısa kaldı sanırım 2 ay önce 74 cm idi ama doktor tam ölçememişte olabilir, ağladığı için
Kilosu ise 9.600 lerde bazen çok yerse 9.900 oluyor... öğün bulmakta zorlanıyorum ben genelde benimde yemekle aram iyi değildir uyduramıyorum...
sabah kahvaltı, öğlen çorba
Akşam bizim yemeğimiz uygunsa bizden değilse işte sebze yemeği, et haşlama, köfte ama bazen yine çorba
Umarım kötü beslenmiyordur..

Onun haricinde keyfimiz iyi, artık diyalog kuruyoruz desem yeri :) mesela bacagını okşuyorum diğerini istiyor ıııhhh diyor gösteriyor falan :)
Ve sizlerinde bahsettiği gibi iç eriten davranışlar
Şarkılara eşlik etmeler bir şarkı var oyuncağında en sonunda muah diyor o da aynı anda söylüyor öğrenmiş
Ali babanın çiftliğine eşlik etmeler vs, sarılma koklaşma kapanış

Bu ara 1 aydır yaklaşık sabahları beni kitliyor sabah 7 den 8-8.30 a kdr meme de duruyor ve ben kalkamıyorum sizlerden de yaşayanlar vardı belkş geçicidir dedim ama geçmedi

bizim bebeklerin huyu suyu pek benziyor gerçekten :) sabah memeyi verene kadar o kısa saniyelerde ecel terleri döküyorum çok huysuz ve haşin oluyor. hatta bir meme bitince diğerini gösterip hatta ve hatta iki parmağıyla çıkarmaya çalışıyor, yapamıyor haliyle sadece cimdiriyor, ikisini de emdiğinden emin olduğunda dönüp kocaman sırıtıyor bir bana bir babasına. ama bahsettiğin gibi 1-2 saat memede kalma durumu olmuyor. 15 dakikada bitiriyoruz bu fasılı en geç.

Gerçekten ortalık virüs kaynıyor. Özellikle krup çok yaygınlaştı çevremde çok var bende korkuyorum bence krupla ilgili sizlerde okuma yapın çünkü tedavisi çok aciliyet gerektiriyor özellikle 0-3 yaş çocuklar riskli. Ben bile ardı ardına iki defa grip oldum. Ufaklık 10 gün süren gripten iki gündür çıktı ve korkuyorum benden yeniden hastalık kapacak diye. Umalım da ben ondan kapmış olayım Geçen yıl hiç grip olmadığımız için bu virüsleri vücudumuz tanımıyor dolayısıyla habire hasta oluyoruz.

gerçekten bende okurken aynısını sana yazacaktım:) aşırı benziyorlar durup dururken sarılıyor falan demişsin ya bizi gördüm :)
dolapları karıştırırken babasının vesikalığını buluyor babaaa babaammmmm falan diyor
eheheheh
Allah mutlu huzurlu sağlıklı ömür nasip etsin kuzulara

Benim kızım 9 kilo civarı ben prima aktif bebek 6 kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. Hic sızdırma olmadı. Belki 6 numara sizdeki sızdırma sorununu çözer.

Evet canım çok hareketli olduklarinda kilo alamıyorlar bazen verebiliyorlar bile. Sabah kalktığında direk kahvaltıya oturtabilirsin. Kahvaltıdan 15 dakika sonra da meme verebilirsin. Aynı şekilde gün için de uykularından hemen sonra yemek 15 dakika sonra meme. İlk başta çok reddediyorlar. Sanıyorlar ki mama varsa meme yok gibi benim kız öyleydi istikrarlı olunca alıştı düzen. Artık kalktığı gibi mutfağa gidiyor işaret ediyor mama diye. Yediriyorum sonra ne zaman isterse meme veriyorum . Bizim günde 4 ana öğün yaklaşık 4 ara öğünümüz var. Geçen ay haricinde hep kilomuz arttı. Gecen ay dişler yüzünden yemek reddi yaşadık sadece meyve yedi bir süre.

Ben önceden premium care kullanıyordum dokusu kalın diye yazın aktif bebeğe geçtim. Şimdi tekrar premium a dönucem sanırım kış diye. P.care in 6 -7-8 numarası var mı? Magaza da hiç denk gelmedim ben

Yemek konusunda ben ne yersem onu yiyor sabah beraber kahvaltı yapıyoruz yumurta peynir zeytin domates vs. Öğle ve akşam yemekte ne olursa ondan yer aralarda da meyve yoğurt veriyorum.

Bizde de memeye kilitlenme var sabah 6 buçuk civarı başlıyor küçük beyin keyfi sona erene kadar kalıyor bazen 8 i de buluyor uyuyor uyanıyor meme hep ağızda uykusunu alınca da gülerek uyanıyor öpücüğümü de ihmal etmez tabi .

Bol bol sarılmalı koklaşmalı günlere girdik zaten bulundukları dönem itibarıyle daha çok temas isteyebilirler.

Benzer seyleri yasiyormusuz sabah uyaninca uzuun bir meme keyfi var. O sekilde uyumaya devam ediyor, ben de biraz daha uyumak icin veriyorum. Bazen diyorum acaba cok mu verip aliskanlik yaptiriyorum. Cunku gece uyanmalari bizde hala devam ediyor gece beslenmesi nasil kesilecek acaba, sanki hep boyle gidecek gibi.

Ve sarilip opmeler basladi yaa, cok tatlilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…