Canım biz iyiyiz şükür iyileşti kızımdaÇok geçmiş olsunbende çok zor iciriyorum. Eşim şırıngaya çekip ağzına sıkıyor bende meme açık şekilde bekliyorum hemen emiyor yutmuş oluyor. Ateşli hastalık çok zor 6.hastalık yaşamıştık bizde
esmeralda5 nasıl oldu sizin bebiş
Evet benim de tikaniklik olmus. Mastitten farkliymis. Memeyi sıkıp mini mini bi baloncuk gorduk. Cok zor gormesi. Isikta bakmak lazim. Enjeksiyon ucuyla patlattik. Emzirdim sonra surekli. Oncesinde ve sonrasinda temiz karbinatli dayanabilecegim sicaklikta suya koydum meme ucumu. Cok gecmis olsun
Teşekkür ederim canım bende yine sıcak su ardından soğuk lahana yaprağı uyguladım bundan sonra emerken açabildi şükür ki. Acısından ölüyordum yoksaEvet benim de tikaniklik olmus. Mastitten farkliymis. Memeyi sıkıp mini mini bi baloncuk gorduk. Cok zor gormesi. Isikta bakmak lazim. Enjeksiyon ucuyla patlattik. Emzirdim sonra surekli. Oncesinde ve sonrasinda temiz karbinatli dayanabilecegim sicaklikta suya koydum meme ucumu. Cok gecmis olsun
Normal canım.Selam kızlar
Kafama takılan bir şey var. Yiğitin üstte 4 altta iki olmak üzere altı dişi vardı. Bu ay birden 5 dişi daha çıktı. Biri alt kesicilerden fakat diğer 4ü azı dişDaha alttaki yan kesiciler bile çıkmadan, köpek dişleri çıkmadan azı dişlerinin 4 tane çıkması normal mi ki
Azı diş köpek dişlerinden önce gelebiliyormuş. Huysuzluğu var mıydı peki bizde 8 diş var şu an bazen kulaklarını saçını çekip çığlık atıyor sanırım diş belirtisiSelam kızlar
Kafama takılan bir şey var. Yiğitin üstte 4 altta iki olmak üzere altı dişi vardı. Bu ay birden 5 dişi daha çıktı. Biri alt kesicilerden fakat diğer 4ü azı dişDaha alttaki yan kesiciler bile çıkmadan, köpek dişleri çıkmadan azı dişlerinin 4 tane çıkması normal mi ki
Ay çok rahatladım, teşekkür ederim canımNormal canım.
Normalde mızmız bir çocuk değildir bir kaç gün mizmizligimiz oldu diş geliyor herhalde dedim ama bu kadar geleceğini düşünmemiştim yine iyi dayanmış yavrucak. Kulak çekme bizde de oluyor diş dönemleri diş olabilir sizin deAzı diş köpek dişlerinden önce gelebiliyormuş. Huysuzluğu var mıydı peki bizde 8 diş var şu an bazen kulaklarını saçını çekip çığlık atıyor sanırım diş belirtisi
Tesekkuler. Benimki kanal tikanikligiymis. Acinca rahatladim. Hala emziriyorum gece. Hatta kanal tikanmadan onceki gece saatlerce emdi birakmadi beni. Sonradan ben de dusundum ne sebep olmus olabilir diye. Ben normalde hic yatmam bir sure uzerine yatmistim. Bir de Luna kalkarken eliyle ayagiyla o mememe basmisti, darbe almistim yani cok acimisti. Bunlar olabilir belki de.M Mirune A April wind kızlar size de geçmiş olsun, mastitimsi konular dönmüş, o riskler bitti sanıyordum halbuki
Ne tetikledi bunu, orayı kaçırmış olabilirim. Gece emzirmelerini mi kestiniz, bir sebebi var mı?
Yaa, hepsi üst üste gelince böyle oldu belki de. Tekrar geçmiş olsun. Benim de uzun süre emzirmediğimde, faydalı şeyleri de yemişsem, ağrı oluyor hala. Sonucunun bu tür şeyler olmasından korkuyordum.Tesekkuler. Benimki kanal tikanikligiymis. Acinca rahatladim. Hala emziriyorum gece. Hatta kanal tikanmadan onceki gece saatlerce emdi birakmadi beni. Sonradan ben de dusundum ne sebep olmus olabilir diye. Ben normalde hic yatmam bir sure uzerine yatmistim. Bir de Luna kalkarken eliyle ayagiyla o mememe basmisti, darbe almistim yani cok acimisti. Bunlar olabilir belki de.
Ben bı kaç kez sade sütü denedim sevmedi çocuk sütü almıştı annem onu da beğenmedi zaten uzmanlar onu önermiyormuş muzlu süt yapıp içirmek istedim begenmedi sevmedi tadini arada çeyrek çay bardağı sütu eline veriyorum alışsın diye ama sevemedi ama çok şükür kefir ve ayran seviyor ama genelde markete günlük süt alırım BİM'in onu vermiştim kutu da denedim ama hiç istemiyor bende zorlamıyorum içerse içer yoksa kefir ayran yoğurt daha faydalıkızlar bebişinize süt içirmeye başladınızmı ? ne zaman başladınız ? ne marka içiyor ? bu marketlerde satılan kutuda uht sütlerden mi ? yoksa cam şişede satılan pastorize sütlerden mi?
birde hergün içiriyormusunuz ? yani bir süt içme rutini varmı ? yoksa denk geldigindemi içiyor ?