Bizim üst yan dişler çıkmadı altta 4 dış üstü 2 dış var ama kontörl ettiğimde 4 azı dişi baya şişmiş eli ağzında sürekli kaşınıyor galiba gece çok uyanıyor ağlıyor bundan olabilir benimde kafama takıldı bu ay da üst yan dişler çıkmazsa doktora danışacagim birde bizim geçen günlerde yazmıştım azı dişi morarmısti çok şükür geçti geçici olabiliyormuş dış çıkmak istedigi için zorlanmadan dolayı oluyor sanırımSelam kızlar
Kafama takılan bir şey var. Yiğitin üstte 4 altta iki olmak üzere altı dişi vardı. Bu ay birden 5 dişi daha çıktı. Biri alt kesicilerden fakat diğer 4ü azı dişDaha alttaki yan kesiciler bile çıkmadan, köpek dişleri çıkmadan azı dişlerinin 4 tane çıkması normal mi ki
Sağol canım gece beslenmesi kesmedim ama o gece 6-7 saat deliksiz uyumuş bir de üstüne yattım galiba o tetikledi.M Mirune A April wind kızlar size de geçmiş olsun, mastitimsi konular dönmüş, o riskler bitti sanıyordum halbuki
Ne tetikledi bunu, orayı kaçırmış olabilirim. Gece emzirmelerini mi kestiniz, bir sebebi var mı?
Almadım ama almayı düşünüyorum şimdi ilgisini çekmese bile bir kaç aya mutlaka oynarlar 15 aydan sonra özellikle.Havalar serinledi kışlık çıkartmaya başlayacagim oyuncak sorum olacak bu lego bloklar oluyor ya alan var mı bizim bebeklerin yaşına uygun mu genelde 18 ay üzeri yazıyor
Evet işte bende de aşure yiyince ağrı oldu gece (tabi insan gibi yememiştim). demek ilk zamanlar gibi süt yapsın diye beslenmeye devam etsek halimiz harap olacakmışSağol canım gece beslenmesi kesmedim ama o gece 6-7 saat deliksiz uyumuş bir de üstüne yattım galiba o tetikledi.
o akşam da bal kabağı tatlısı yemiştim. Bal kabağını geçen kışın süt yapıyor diye çok yiyordum
Demek ki ama bir de şimdi emerek uyuyor o da süt üretimini artırmış olabilir. Gece beslenmeyi kesmem lazım adım atamıyorum günün 24 saati yetmiyor herşeye ya. Gece kriz anında idare edemem diye korkuyorumEvet işte bende de aşure yiyince ağrı oldu gece (tabi insan gibi yememiştim). demek ilk zamanlar gibi süt yapsın diye beslenmeye devam etsek halimiz harap olacakmışTekrar geçmiş olsun, dikkat etmek lazım demek.
Dilko bizde lego duplo var, 1.5 yaş diyor evet ama bence erken değil. Umay sevdi baya, ama sadece bir poşetini çıkardım hepsi birden açılsa kafayı yer genelde ben takıyorum o bozuyor, bayıldı tek tek çıkartmaya. Bir de parmağına takıp geziyor çok komik.
Emerek uyuma bizde de mevcut ne yazık ki. 6. aydan beri böyle.Demek ki ama bir de şimdi emerek uyuyor o da süt üretimini artırmış olabilir. Gece beslenmeyi kesmem lazım adım atamıyorum günün 24 saati yetmiyor herşeye ya. Gece kriz anında idare edemem diye korkuyorumBu Arada teşekkür ederim
Yaa güzel denk gelmiş. Ben de denemeden bilemem diye denemek istedim ama bence acıktığı için uyanıyor. Yoksa kesintisiz uyuyabiliyor. Ama uyanınca ne emziğe ne pışpışa geliyor.. Meme ağzına değene kadar ağlıyorEmerek uyuma bizde de mevcut ne yazık ki. 6. aydan beri böyle.
gece beslenmesini kesmek memeyi tamamen bırakmadan biraz zor olacak gibi. Ama ben bi iki kez gece ağlayarak uyanınca şşş ve -ben buradayım, yanındayım- vb telkinlerle yatıştırdım. O an için dünyanın en mutlu insanı oldum
Dediğin gibi yetmiyor zaman, yetişemiyoruz ve emzirmek de kolayıma geliyor işte bu yüzden. Nasıl bir kısır döngü anlamış değilim
ah evet karpuz ceviz gibi yararlı şeyler de yemiştim. benim de hep o göğsYaa, hepsi üst üste gelince böyle oldu belki de. Tekrar geçmiş olsun. Benim de uzun süre emzirmediğimde, faydalı şeyleri de yemişsem, ağrı oluyor hala. Sonucunun bu tür şeyler olmasından korkuyordum.
İçmesi için vermedim ben. Sadece kek pankek krep gibi yiyeceklere eklemeye başladım anne sütü aldığı için direkt içermek istemedim.kızlar bebişinize süt içirmeye başladınızmı ? ne zaman başladınız ? ne marka içiyor ? bu marketlerde satılan kutuda uht sütlerden mi ? yoksa cam şişede satılan pastorize sütlerden mi?
birde hergün içiriyormusunuz ? yani bir süt içme rutini varmı ? yoksa denk geldigindemi içiyor ?
Canım aslında biraz daha beklenebilir.Havalar serinledi kışlık çıkartmaya başlayacagim oyuncak sorum olacak bu lego bloklar oluyor ya alan var mı bizim bebeklerin yaşına uygun mu genelde 18 ay üzeri yazıyor
Yaa güzel denk gelmiş. Ben de denemeden bilemem diye denemek istedim ama bence acıktığı için uyanıyor. Yoksa kesintisiz uyuyabiliyor. Ama uyanınca ne emziğe ne pışpışa geliyor.. Meme ağzına değene kadar ağlıyor
Hatta Geçenlerde denemek istediğimde, resmen kafasını çevirip bağırarak annii anni dedi iki kez. Eşim uyuyordu gözünü açtı; bana, sen mi diyorsun dedi. o kadar netti
Kısır döngüye de katılıyorum benimde kolayıma geliyor ama artık ipleri elime almam gerektiğini hissediyorum.
Neyse ki kalıcı çözümü bulmuşsun, aklımızda olsun. Kontrol ettim ama bir şey yok, öyle sürekli bir ağrı da değil gerçi. Ama tetikte olmak lazımmış anladımah evet karpuz ceviz gibi yararlı şeyler de yemiştim. benim de hep o göğs
n biraz emzirmeyince ağrıyordu. bence o sürekli tıkanıyormuş geçici çözüm buluyormuşum. açtıktan sonra eskisi gibi hiç sızlamadı. memeni kontrol ettiğinde yuvarlak bir top gibi bir şey varsa belki bir kanalın sürekli tıkalıdır.ç
Çok şükür ufaklık yaşamadı, öncesinde yumurta yedirmeyin dediler.1 yaş aşılarında sıkıntı yaşayan oldu mu? Öğleden sonra aşı randevumuz var.
1 yaş aşılarında sıkıntı yaşayan oldu mu? Öğleden sonra aşı randevumuz var.
Benim bebem alerjik olduğu için sadece kpa oldu.1 yaş aşılarında sıkıntı yaşayan oldu mu? Öğleden sonra aşı randevumuz var.
Sıkıntı yaşamadıkSaşılarında sıkıntı yaşayan oldu mu? Öğleden sonra aşı randevumuz var.
Benimki de yürümüyorkızlar bebeği yürümeyen var mı benimki hala yürümüyor
kızlar bebeği yürümeyen var mı benimki hala yürümüyor