Adini diyen olmadi ama okuduğum kadarıyla hepinizin bebislerden bir kuble ortaya karışık belirtilerle biz de 6. Hastalık geçirdik. Gecen hafta perşembe cuma kafasini kasiyarak basladi sacini kulagini cekerek. Cumartesi ates 39 oldu. Pazar 40 oldu. Pazartesi 40 tan ancak 38 e düştü igne vurdular hemen ardina yine 39.1 oldu. Serum verdiler. Acillerde perisaniz 5 gundur tabi. Bu arada antibiyotik ve calpol pedifen karışık gittik. Sali 38.5 idi. Çarşamba 38. Persembe yani bu sabah 37.5. Dilde pamukcuk var iki gundur emmekte zorlanıyor. Zaten 1 aydir istah yoktu ek gide nerdeyse hic yemiyor. Dokuntulerimiz var ve gunden gune artti. Iki gundur artışı durdu. Son 3 gundur de asiri yoğun ishal var mukuslu ve yeşil. Kan idrar gaita temiz çıktı. Hastaligin ıkinci gününde sag kulagi sisti kızardı. Doktorlar salgin var diyor. Bu donemde aşı olayını soran cok oldu asiyla ilgisi olmadığını biliyordum ama yine de o sorumluluğu almis biri olarak ya kizamiksa diyor inaan kotu bir duygu. Ama asi yaptırmadıgima pismn degilim yaşını karşılarken yavastn başlamayı düşünüyorum ama acele etmeyeceğim. Belki seneye beklerim.
Asil diyeceğim su ki klamoks antiniyotik içtiği gibi kusma krizi geçirdi ard arda bos midesinde ne varsa cikardi cocuk. Ceftinex ile değiştirdi doktor. 4 gun kullandik ve bugun uzman doktor gördü antiniyotigi de calpil pedifeni de kesti. Pamukcuk icin damla verdi dokuntu icin zaditen damla verdi ishal cok ciddi pisik yaptı perisan cocuk poposu felaket onun icin hamazing verdi ve atesi çıkarsa dolven ver dedi.
Bos yere 4 gun antibiyotik mi kullandim şimdi. Yarida kesmek ne mantik onu da anlamadim.
Neyse neyse iki sefer 40 dereceyi gördüm hatta 3 sefer diyebilirim. O atesler geçti ya gözümde yok hiçbiri. Defalarca kez atesten inleyerek uyanan cocuguma ilik su döktüm haykirarak agladi. Analiqqqqqq analiq bitirdin beni diye agit yakacağım. Bosuna Allah ayaklarimizin altina cennet vermemiş diyor bundan sonraki maclarda başarılar diliyorum.
Kan alindi ilk kez. İdrar vermek kolaydi. Ilk kez enjeksiyon yapıldı. O sa yetmedi serum takıldı. Allah beterinden korusun cümlesini.
Asil diyeceğim su ki klamoks antiniyotik içtiği gibi kusma krizi geçirdi ard arda bos midesinde ne varsa cikardi cocuk. Ceftinex ile değiştirdi doktor. 4 gun kullandik ve bugun uzman doktor gördü antiniyotigi de calpil pedifeni de kesti. Pamukcuk icin damla verdi dokuntu icin zaditen damla verdi ishal cok ciddi pisik yaptı perisan cocuk poposu felaket onun icin hamazing verdi ve atesi çıkarsa dolven ver dedi.
Bos yere 4 gun antibiyotik mi kullandim şimdi. Yarida kesmek ne mantik onu da anlamadim.
Neyse neyse iki sefer 40 dereceyi gördüm hatta 3 sefer diyebilirim. O atesler geçti ya gözümde yok hiçbiri. Defalarca kez atesten inleyerek uyanan cocuguma ilik su döktüm haykirarak agladi. Analiqqqqqq analiq bitirdin beni diye agit yakacağım. Bosuna Allah ayaklarimizin altina cennet vermemiş diyor bundan sonraki maclarda başarılar diliyorum.
Kan alindi ilk kez. İdrar vermek kolaydi. Ilk kez enjeksiyon yapıldı. O sa yetmedi serum takıldı. Allah beterinden korusun cümlesini.