2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sağolasın iz.kizim ve eşimden geçti.ateslendim bir de .

Tamamen hamilelikle alakalı olduğunu düşünüyorum canım ben de

Merhaba ,yazdiklarin o kadar cok benim durumumla ortusuyor ki bir an acaba ben mi yazdim diye dusundumHayirli,saglikli olsun
Yaa Kızımda hep tatlı yemiştim, bu değişik oldu, erkek mi yoksa diye düşünüyorum.. Sağlıklı olsunlar da.. Çok önemli değil

Yaa Kızımda hep tatlı yemiştim, bu değişik oldu, erkek mi yoksa diye düşünüyorum.. Sağlıklı olsunlar da.. Çok önemli değil
Bende erkek gibi hissediyorum. İster istemez insanın gönlünden bir şey geçiyor ama vicdan yapıyorum böyle düşüncelere kapılıp allaha karşı geliyormuş gibi hissediyorum. Ama düşüncelerime engel olamıyorum biran önce öğreneceğim zaman gelsin istiyorum. Çok sabırsızım.
Bebek için alışverişe ne zaman başlamak doğru?

benimde 9 yaşında bir kızım var benim son iki gündür midem bulanıyor

Olabildiğince geç düşünüyoruz bu sefer, çoğu şeyi dağıttığım halde yine de pek çok şey duruyor neyseki ..

benimde 9 yaşında bir kızım var benim son iki gündür midem bulanıyor
9 yıldan sonra başa dönmek.. tam rahata erdim derken ne kadar zor geliyor bana bazen, ama bu bebeği de çok istiyorum Allah biliyor..

Hasta olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun diyorum, dr.um 38 derecenin üstüne dikkat et dedi bana..

evet banada bazen zor geliyor.ama ard arda yapıpta yorulmakta kötü bence

merhaba, başta düşük artış demiştiniz, değerleriniz ne kadardı acaba?
İlk testte 42 çıktı ikinci testi 36 saat sonra yaptırdım 68 çıktı. Bugünkü testi tam 48 saat sonra yaptırdım 135 çıktı. Doktor artışın normal ilerlediğini haftaya kese görmek için gelmem gerektiğini söyledi. Bugün adetim geçeli tam 9 gün oldu. Arrık kaç haftalık bilmiyorum.
ilk gebeliğimde de 5 haftalıkken öğrenmiştim ilk beta hcg 150 iki gün sonra 311 gibi bir rakamdı bir daha da baktımamışdirekt kese muayenisine girmiştim.

Bu arada oğlum 29 aylık hala meme emiyor. Onu da memeden kesmeye çalışıyorum. Ama çok ağlıyor üzülüyorum haline. O meme emerken rahmimde kasılma oluyor. Çok garip bir rahatsızlık veriyor. Mememi bantladım 3 gündür üzülmesine kıyamasam da karnımdakini de düşünmek istiyorum. Vicdan azabı duyuyorum

Herkese günaydın, hayırlı günler olsun inşallah.
Bir şey sormak istiyorum, dünkü sarı akıntım bugün açık kahverengiye dönmüş.
Sizce bir sıkıntı mı var? Ağrım yok, akıntı da yoğun değil. Anlayamıyorum neden rengi koyulaştı.
Böyle bir durum yaşayanınız var mı? Yarın randevum var ama sanırım dayanamayacağım kalbim çıkacak gibi

canım normal ama tabiki doktora söyelemende fayda var benimde öyle oldu doktor korkulacak bişi yok dedi ama progestan verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…