- 12 Kasım 2008
- 862
- 682
Sağolasın iz.kizim ve eşimden geçti.ateslendim bir de .Cok gecmis olsun.Be
Cok gecmis olsun.Ben de sinif ogretmeniyim.Cocuklar hep hasta.Kendimizi nasil koruyacagiz bilmiyorum.Ben 1 hafta oncesine kadar keciboynuzu ozu+zencefil+propolis karisimi yiyordum.Bagisikligimi inanilmaz arttirdi.Ancak simdi doktoruma sorup oyle devam etmeyi dusunuyorum.
Tamamen hamilelikle alakalı olduğunu düşünüyorum canım ben deaynı canım felaket üşüyorum internette baktım bende troit falan diyordu kan testi verirken ona da baktılar üşümemden bahsettim ama herşey normal sonuçlarımda.
Benimde tek fark genelde sabit vücut ısım 35,5 iken şuan hamilelikten beri 36,5 civarlarında.
Geçecek inşallah sıtma tutar gibi titriyorum ara ara hiç ısınamıyorum.
YaaMerhaba ,yazdiklarin o kadar cok benim durumumla ortusuyor ki bir an acaba ben mi yazdim diye dusundumHayirli,saglikli olsun
Bende erkek gibi hissediyorum. İster istemez insanın gönlünden bir şey geçiyor ama vicdan yapıyorum böyle düşüncelere kapılıp allaha karşı geliyormuş gibi hissediyorum. Ama düşüncelerime engel olamıyorum biran önce öğreneceğim zaman gelsin istiyorum. Çok sabırsızım.YaaKızımda hep tatlı yemiştim, bu değişik oldu, erkek mi yoksa diye düşünüyorum.. Sağlıklı olsunlar da.. Çok önemli değil
Canım 566 çıktı sonucumBilgi verir misiniz rica etsem?
benimde 9 yaşında bir kızım var benim son iki gündür midem bulanıyorMerhaba arkadaşlar, 9 yıl sonra bir mucize olarak bende 2. bebeğimi bekliyorum
5 haftalık henüz, pazartesi keseyi gördük, bebek için 10 gün sonra çağırdılar... umarım görebiliriz..
Bu arada hiç mide bulantım yok, ara sıra karın ağrım olurdu 2 gündür o da çok yok.. sadece canım et istiyor ve tatlıya çok düşkün olduğum halde canım şekerli hiçbir şey istemiyor... Bir de ara ara feci üşüyorum...
Umarım sağlıkla kavuşuruz meleklerimize..
geçmiş olsun canım.bence sıcak birşeyler tüket.bol duş al.Sağolasın iz.kizim ve eşimden geçti.ateslendim bir de .
Rica etsem kaç hafta kaç günlükte bu sonuç çıktı ve iki gün önceki değerinizi soylrmisinCanım 566 çıktı sonucum
Sat a göre 4+1 bugün üç gün önceki sonucum 143 idiRica etsem kaç hafta kaç günlükte bu sonuç çıktı ve iki gün önceki değerinizi soylrmisin
Geçmiş olsunSağolasın iz.kizim ve eşimden geçti.ateslendim bir de .
Yaaa ne güzel maşallahCanım 566 çıktı sonucum
Olabildiğince geç düşünüyoruz bu sefer, çoğu şeyi dağıttığım halde yine de pek çok şey duruyor neysekiBende erkek gibi hissediyorum. İster istemez insanın gönlünden bir şey geçiyor ama vicdan yapıyorum böyle düşüncelere kapılıp allaha karşı geliyormuş gibi hissediyorum. Ama düşüncelerime engel olamıyorum biran önce öğreneceğim zaman gelsin istiyorum. Çok sabırsızım.
Bebek için alışverişe ne zaman başlamak doğru?
9 yıldan sonra başa dönmek.. tam rahata erdim derken ne kadar zor geliyor bana bazen, ama bu bebeği de çok istiyorum Allah biliyor..benimde 9 yaşında bir kızım var benim son iki gündür midem bulanıyor
evet banada bazen zor geliyor.ama ard arda yapıpta yorulmakta kötü bence9 yıldan sonra başa dönmek.. tam rahata erdim derken ne kadar zor geliyor bana bazen, ama bu bebeği de çok istiyorum Allah biliyor..☺
Hasta olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun diyorum, dr.um 38 derecenin üstüne dikkat et dedi bana..
İlk testte 42 çıktı ikinci testi 36 saat sonra yaptırdım 68 çıktı. Bugünkü testi tam 48 saat sonra yaptırdım 135 çıktı. Doktor artışın normal ilerlediğini haftaya kese görmek için gelmem gerektiğini söyledi. Bugün adetim geçeli tam 9 gün oldu. Arrık kaç haftalık bilmiyorum.merhaba, başta düşük artış demiştiniz, değerleriniz ne kadardı acaba?
canım normal ama tabiki doktora söyelemende fayda var benimde öyle oldu doktor korkulacak bişi yok dedi ama progestan verdiHerkese günaydın, hayırlı günler olsun inşallah.
Bir şey sormak istiyorum, dünkü sarı akıntım bugün açık kahverengiye dönmüş.
Sizce bir sıkıntı mı var? Ağrım yok, akıntı da yoğun değil. Anlayamıyorum neden rengi koyulaştı.
Böyle bir durum yaşayanınız var mı? Yarın randevum var ama sanırım dayanamayacağım kalbim çıkacak gibi
Peki progestan sonrası devam etti mi?canım normal ama tabiki doktora söyelemende fayda var benimde öyle oldu doktor korkulacak bişi yok dedi ama progestan verdi