2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
arkadaşlar merhaba. hamilelik takvimini nasıl oluşturacağım bulamadım menülerde

Kizlar aramızda olacak malesef böyle haberler ama o arkadaslarda ins saglikla evlatlarına kavuşacaklar bu benim 7. Mesela kafaya takmak moral bozmak elime ne geçirir sadece arkadaşım için üzüldüm ama rabbim büyük elbette tekrarını nasip edecektir

Kuzum bana gelın dınleyelım dedı ama:/
Canım benim yengemde hamile 6+2 bu gün doktor randevusu vardı gitmiş bebegi görmüş kalp atışıda görülmüş ultrasonda ama kalp atışı sesi duyulmamış onun biraz geç görüldügünden duyulmamış olabilirmiş . Bende yarın tam 6 olcam kontrol var bakalım ben duyabilcem mi cidden bünyeden bünyeye çok fark ediyor

Insallah duyarsınnnn canım haberını beklıyorum

3gunsw alısıyorsun dedıler banaa
3 güne alışılır falan ben on inanmıyorum canım. Kaç gün oldu bırakalı kokusu burnuma gelince hala canım istiyor. Evde de arada aklıma geliyor. Alışılmıyor bence
Iyiki de gitmişim doktora bebek rahim ağzına yakınmış kanamam olabilirmis ilaç verdi doktor. Bi de çalışmamam lazimmis ev isi de dahil yatip dinlenecekmisim
Canım çok dikkat et . Dinlenmeye bak. İnşallah iş konusunda izin alman sıkıntı olmayacaktır.

Canım inşallahh sağlıklı bir gebelik yaşarsın biran önce. Çok üzüldüm

Sen tamamen bıraktın mı canım sıgarayı?

Normalde sat a göre ben gittigim zaman 6+5di ama ultrasondan 4+5 çıktı keseyi karından bakıp gördü doktor

Canim calismiyorum zaten de ev işi icin de ayni şekilde

Cok gecmis olsun canim cok üzüldüm

Üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canım .

Rüyaların hep tersi çıkarmış hamilelikte, kızımda hep erkek bebek görürdüm, kızım oldu ❤ bu bebiş için daha rüyalara başlayamadım

Rüyaların hep tersi çıkarmış hamilelikte, kızımda hep erkek bebek görürdüm, kızım oldu ❤ bu bebiş için daha rüyalara başlayamadım
Bende gecenlerde bi arkadasim hamile dogum yapmis cok tatli bi kiz bebegi olmus, onu gormeye gittim hastahaneye.. acaba ne demek bende merak ettm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…