2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Teşekkür ederm desteğin için canım merakla bekliyorum bakalım

merhaba kızlar benimde dün dr kontrolüm vardı sat 17/11/2019 normalde 5+2 oluyorum vajinal ultrasonla baktı doktorum keseyi gördük şükür boyutu 13.94 mm 6 hafta 3 gün e denk geliyor dedi kafam karıştı 1 hafta önden gibi anlamadım

T Tataaar canım şimdi gördüm en son 125mişÇok çok minik olduğu için gözükmemiştir şu an 1000-2000 olsa bile çok ufak gözükmez,geç döllenmedir bi kaç günde,hiç üzülmeyin merak etmeyin sonuç çıktımı hesaplayıp başka doktora gidin

Bilemedim. Erken yumurtlama-döllenme dedikleri şey bu mu oluyor acaba. Benimde sat 23 Ekim Ama bebişe göre ayarlayınca 29 Ekim uYumlu oluyor. Öyle değiştirdi doktor.

Nedense çok üzüldüm eşim benden daha çok üzüldü inşallah sağlıklıdır şu an bişey diyemem dış gebelikte olabilir kontrolde olalım dedi
Hemen dış gebelik düşünme bende dış gebelik geçirdim p yüzden gayet iyi bilirim sıkıntı yapma kendine güzel düşün güzel olsun

tatar canım ben ilk gebeliğimde kızımı öğrendiğimde beta 156 idi. ve çok çok sonradan keseyi gördüm. kötü düşünme hemen canım geç döllenme olabilir

Nedense çok üzüldüm eşim benden daha çok üzüldü inşallah sağlıklıdır şu an bişey diyemem dış gebelikte olabilir kontrolde olalım dedi
Ne biçim doktormus o öyle, hiç sormadı mi ne zaman baktirdin betaya kaçtı diye? Sinirlendim doktoruna.
Benim doktorum sorup kendi hesaplamıştı şu an şu değerde olmalı vajinal ultrasonla görebiliriz belki bi bakalım demişti.
Sen de eşin de hiç moralinizi bozmayın 500 betayla görünmesi zaten mümkün değil. Mini minnacık şimdi o. Üç beş güne görürsünüz rahatlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…