Teşekkür ederm desteğin için canım merakla bekliyorum bakalımÇok çok iyi anlıyorum seni canım. Ben 5 haftalık hamileyken doktor keseyi göremeyip dış gebelik muhtemelen dedi çok rahat Bi şekilde. Mahfolduk eşimle kan ter içinde kaldık tir tir titredik özele gidip keseyi görene kadar öldük resmen. O yüzden hiç canını sıkma senin ki daha cok minnoş görülmeyebilir
mecburen gittim canım Hipotroidi hastayım ilaç kullanıyorumÇok erken gitmişsin canım
Her zaman diyorum çok acele etmeyin diye sonra böyle üzüyorlar çünkü
Evet canm adet 1 gn geçtiğinde 36 . 3 gün sonra yani cumartes 125 di sat 19 kasımGünaydın,daha çok miniktir o yüzden görünmemiştir,sat kaç canım,betaya hiç baktırdınız mı
Rica ederim canım ne demek. Birbirimize destek olalım diye varız burda. Mutlaka haberdar et bizi deTeşekkür ederm desteğin için canım merakla bekliyorum bakalım
Bilemedim. Erken yumurtlama-döllenme dedikleri şey bu mu oluyor acaba. Benimde sat 23 Ekim Ama bebişe göre ayarlayınca 29 Ekim uYumlu oluyor. Öyle değiştirdi doktor.merhaba kızlar benimde dün dr kontrolüm vardı sat 17/11/2019 normalde 5+2 oluyorum vajinal ultrasonla baktı doktorum keseyi gördük şükür boyutu 13.94 mm 6 hafta 3 gün e denk geliyor dedi kafam karıştı 1 hafta önden gibi anlamadım
sağol canımYaaa cok sevındımmm:)
maşallah canım. hepsi sağlıcakla doğsun inşallah. benimde 6+1İnşallah haftaya hepimiz güzel haberler veririzben de pazartesi kalp atışı için gidicem 6+4 olucam
Hemen dış gebelik düşünme bende dış gebelik geçirdim p yüzden gayet iyi bilirim sıkıntı yapma kendine güzel düşün güzel olsunNedense çok üzüldüm eşim benden daha çok üzüldüinşallah sağlıklıdır şu an bişey diyemem dış gebelikte olabilir kontrolde olalım dedi
Bende 31inde gitçem 7+1 oluyorumKızlar bana 31nde kalp atısı ıcın gel dedı ama 31nde 6+1olucam
Ben gorebılır mıyım bılemedım erken geldı bana:)Bende 31inde gitçem 7+1 oluyorum ☺
Belki vajinal denerBen gorebılır mıyım bılemedım erken geldı bana:)
Insallah gorebılıeım duyabılırım canım:)Belki vajinal dener ☺
ya da hiç olmasa da bebeğin oluştuğunu gösterir
Ne biçim doktormus o öyle, hiç sormadı mi ne zaman baktirdin betaya kaçtı diye? Sinirlendim doktoruna.Nedense çok üzüldüm eşim benden daha çok üzüldüinşallah sağlıklıdır şu an bişey diyemem dış gebelikte olabilir kontrolde olalım dedi
İnşallah canım sağlıklıdır teşekkür ederimHemen dış gebelik düşünme bende dış gebelik geçirdim p yüzden gayet iyi bilirim sıkıntı yapma kendine güzel düşün güzel olsun