2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ehehe 18 yaşında abla oldum ben annem de 38 yaşındaydı. Hamilelikte Yaşının getirdiği bazı aksilikler olunca burayı keşfedip öyle üye olmuştum canım. Allah uzun ömür versin kardeşim 5 yaşını doldurdu

Kızlar bugün istedi doktorum nasıl sizce sonuçlar

Eklentiler

• D1A65B01-A822-42CD-811D-E33941C404C8.png
    226,9 KB · Görüntüleme: 88
Benim yüksek çıktı küçükken geçirdiğim için hatta önceden 3 defa hepatit B aşım var oda yüksek çıktı iki doktorda hiç bir sorun yok dedi bana

Benimde dün ağrım çoktu bide 2gün mide bulantım olmadı korktum bişey mi oldu diye,bugün çok az var bulantım Var ,zor geçiyor bu hamilelik inşallah minik benimle kalır du edin
dualarım seninle canımİnşallh miniklerimiz tutunur bizlerebizde beraber geçiririz bu güzel günleri,canım belirtilere çok takılma ara ara olabilir
ahahaa çok iyiymiş ya,maşllh kardeşine benim oğluşumla aynı yaştakızımda var 13yaşında

Allah razı olsun canım ,inşallah 2 ocakta randevum var o zamana kadar güzdl büyüsün.benim kesenin yanlarında hematom var hamileliğin başından düşük olucak diyorlar kanamam çox fazla olduğuda oluyor ama Rabbime emanet ettim

Canım beni de eklermisin?
doğum tarihim 19.02.1993
Son adet 26.10.2019
Fransa
Tahmini doğum 02.08.2020
Kilom 61

Maşallah sen büyütmüşsün yahu çocukları

Ne guzel.Umarim benimkiler de o kadar anlayisli olurlar canim.

Özel okulda çalışmanın zorluğunu çok iyi bilirim..
Özel okulda hamile olarak çalışanlar gözüme çok güçlü gözüküyorlar. Helal olsun size
Tesekkur ederiz.Bazen gercekten deli ya da super kahraman oldugumu dusunuyorumYogun tempo ve uzun yol mevcutken 2.ye nasil cesaret ettigime sasiyorum

Olsun görmüşsün ya çok şükür Ben 7+4 de dinledim onda bile gümbür gümbür değildi. Eşim garantici olduğu için geç gitmiştik biz de. Bazen işe yarıyor

Açken de bulanıyor midem tokken de.
Bu saat oldu mide bulantısından uyuyamıyorum sabah nasıl işe gideceğim bilmiyorum
İlki kadar rahat geçseydi keşke yemek yiyemiyorum çok istesemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…