2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar yaa gece uykusuzlugu bende hala devam ediyor. 3e 4e kadar uyuyamiyorum. Sonra tam uykuya dalacakken de bir şey oluyor sıçrıyorum. Dün mesela bir kurt bana doğru koşuyordu sıçrayıp uyandım. Çok sinir bozucu. Yıllardır uykuda sıçrama yaşamıyordum. Galiba hormonlar uykuya da karışıyor.

Sprout, happy mom, hamilelik+, elika dr banu ciftci
Ozellile hamilelik+ve elika cok guzel icerik cok geniş hafta hafta bebek gelişimi ve beslenme hamilelikle ilgili hersey ikisi de cok guzel elikada puan topluyosunuz hediye gonderiyolar

Bende ikisini kullanıyorum
Ne güzelburayıda yıllardır kullanıyorum,2014 haziran annelerindeydim ay ne günlerdi hala görüşüyoruz hatta İstanbulda buluştukSonrasında 2019ekim annelerini açtım ancak o bebeğimi kaybettimşimdi buradayım inşallh her şey çok güzel ilerleyecek

Ozellile hamilelik+ve elika cok guzel icerik cok geniş hafta hafta bebek gelişimi ve beslenme hamilelikle ilgili hersey ikisi de cok guzel elikada puan topluyosunuz hediye gonderiyolar
Ahahaa çok iyiymiş elikayı duymamıştımonuda indireyim happymomda da aynı nickleyim ben

biz de 2016 temmuz anneleriyle görüşüyoruz buluşuyoruz etkinlik yapıyoruz :)

Canım ben elikayı bulamıyorum o kadar aradım uygulamarda çıkmıyor acaba telefondan mı kaynaklı

Bende 2014 Aralık ablasıydım Tabi o hesabıma uzun süre girmeyince şifresini, mailini unutmuşum. Evlenince bu hesabı açmıştım diğerine giremeyince.
2019 nisan annelerindeydim sonra Ben biraz uzak kaldığım için tek arkadaşla Ankara’da buluşabildik. Ama yazın İstanbul’a görüşme ayarlama planım var inşallah nasip olur Bende bebeğimi kaybetmeme rağmen hala çoğuyla görüşüyorum. Buradaki arkadaşlıklar bir başka oluyor

Ben de öyleyim sabun kokusu elini yıkarken rahatsiz eder mi insani öğüre ögüre

bende 2015 mayıs annesiyim aynen dediğiniz gibi hala görüşüyorum hepsiyle inşallah yine aynı şekilde güzel dostluklar kurarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…