2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kimler ikinci çocuğunu bekliyor acaba :)
Bende 2. Bekliyorum 2 buçuk yaşında bir oğlum var. 2. de daha sakinim galiba misafirlerim var şehir dışından bu sebeple hala Dr gitmedim. Hem gittiğimde keseyim görebileyim diye erteliyorum sanırım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar. Annelik dünyanın kuşkusuz en güzel duygusu

Kızlar benim kokusuz ara ara sarı Bi akıntım oluyo sizde de varmı Bi bilgsi olan varmı

Insallah herkes sagsaglim bebislerine kavusur Saglikli olmalari en önemlisi, ve icten icten bebegimin cinsiyetini coooook merak ediyorum:)

kimler ikinci çocuğunu bekliyor acaba :)
ben 3.çocuğu bekliyorum
biz de 2016 temmuz anneleriyle görüşüyoruz buluşuyoruz etkinlik yapıyoruz :)
yaa çok güzel bizde etkinliker hediyeleşmeler yapıyoruz ara ara
Bi arkadaşım daha 8 haftasi var doğuma elikadan 2 tane hastane çıkışı gonderildi organik
muhakkak indireyim bende çok merak ettim
bende burda nickimi değiştim öyle devam ediyorum burada biraz aksilikler yaşadık zamanındaevet ya buradaki arkadaşlıklar bi başka gerçektenyalnız 2014ablası nasıl oldunuzAnlamadım
kızlar drdan geliyorum keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışları için gidicez inşallah sıkıntısız duyarız
gözünüzaydın inşallh banada nasip olur keseyi görmek,kalp atışlarıda sıkıntısız duyarız inşallh
Selam kızlar nasılsınız?Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah
amin inşallh canım,çok şükürmide yanmam var şuanda ve kasıklarım ağrıdı hep ayakta olduğum bi gündü

Benimde dün ağrım çoktu bide 2gün mide bulantım olmadı korktum bişey mi oldu diye,bugün çok az var bulantım Var ,zor geçiyor bu hamilelik inşallah minik benimle kalır du edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…