- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 33
Ayyy ben atıyım kendımı de bu gece rahat rahat uyuyayım bari.Göbek Çıkana kadar bir sakıncası yok. Hatta çıktıktan sonra bile yok; vücut kendini öyle güzel ayarlayan bir mekanizma ki zaten içdügüsel olarak belli bir zaman sonra yatamıyorsun.
16. Haftaya kadar yatmıştım ben.. Sonradan sağ-sol dönüşümlü yatmaya alışıyor insan.
Canım herşey olacağına varacak bu stresin bi yararı yok sana. Bu endişeler normal ama Kötü düşünme yani düşüncelerin sevincinin mutluluğunun önüne geçmesin.. Olumlama yaparak olumluyu çağırdığımıza inanıyorum ben. İlk gebeliğimde ilk birkaç gün bende öyle düşünmüştüm çok endişeliydim sonrasında 9 ayın bu şekilde geçmeyeceğini, olumlama yapmam gerektiğini düşünerek bir son vermiştim. Ama benim sebebim şuydu, araya kurban bayramı girdiği için keseyi dahi göremeden beklemek durumunda kalmıştım. Ama bak sen keseyi de görmüşsünHerkese Günaydın
Bende yeni öğrenenlerdenim. 3 gün önce 4+1 ken vajinalde doktor minicik keseyi gördü. Bu hafta tekrar gidicem inşallah büyümüştür kesem. Ben çok gerginim kızlar. İlk gebeliğim daha ama çok endişeliyim ya sağlıksızsa ya kalbi atmazsa diye. Sevincimi bile yaşayamıyorum
Sırt üstü yatmayı bile özlüyor insan iyi değerlendir canımAyyy ben atıyım kendımı de bu gece rahat rahat uyuyayım bari.
Çok teşekkürler yorumunuz içinHayırlı olsun kese çok erken görülmüşben henüz doktora gitmedim,betahcg kaçtı acaba,lütfen kendinizi üzmeyin aynen bende endişeliyim ama sonra diyorum ki zaten sağlıklı değilse durmaz,sağlıklı melekler bir şekilde bir şey olmadan gelişip büyüyor ve doğuyor inşallh sağlıkla kucağınıza alırsınız 2evladım var benim,1tane de kaybım var 10haftalık kalbi durdu 1tane de kimyasalım var ve tekrar hamileyim hayırlısı diyorum bekliyorum
İnşallah ne kadar zor ve sabredilmesi imkansız olsa da geçiyor. Allah sağlıkla sınamasın. Güzel yüzünü görünce çekilen doğum sancısı bile uçup gidiyor insanın aklından. Sabret
Bebeğim melek oldu kızlar o yüzden bu kadar erken gebelik düşündük zaten .
olur olur,ben 3.ye hamilyim,2.yi bile hemen karar verememişken ama baya yaş farkı var benim çocukarın arasında,şimdilik iyiyim bulantı başlamadı sadece ağzımın içi aşırı tuhaf
hoşbuldum☺Oğlum ve kızım doktorların dediği tarihte doğdu inşallah minikte zamanında doğarprofil fotosundaki evet benim evimdeki kedimdi sokaktan aldık hastaydı malesef kaybettik onu sokak kedilerine bakıyorum şuanda da,evimin arkasında takılıyolar soğuk havalarda kuruluk var oraya giriyorlar,artık evde bakamıyorum kedi köpek tüyü alerjisi çıktı zorlanıyorum ama nerde sokak hayvanı görsem ilgileniyorum çok seviyorum
Ilık su için bol bol,merak etmeyin öksürmekten değildir ağrı,bol bol dinlenin bişey olmaz Allhın izniylesağa sola dönünce bile giriyor arada o kas ağrısı
Genelde 1hafta 10gunde duydular kuzum hep okuduklarım
Gıttım kuzum gorduk keseyı
Çok teşekkürler yorumunuz içinbende beklemiyodum keseyi görmesini bir önceki gün bat günü betahch 670 di doktor bakalım belki görürüz dedi 1.5mm gördü. Kan pıhtılaşma sorunum olduğu için acele ettim biraz hemen iğneye başladık bakalım. İnşallah herşey güzel olur isteyen herkes yavrusuna kavuşur inşallah
Gozunaydin cnmmm çok sevindim karindanmi gözüktü bhcg bakildimiGıttım kuzum gorduk keseyı
Karından gozuktu kuzum betaya bakılmadı:))Gozunaydin cnmmm çok sevindim karindanmi gözüktü bhcg bakildimi
Ayy valla çok sevindim cnmmKarından gozuktu kuzum betaya bakılmadı:))
Ben markette çalışıyorum rahatım istediğim zaman oturtabiliyorum, müdürler anlayışlı fakaat ekmek kokusundanSelam çalışangiller nasılsınız ben hiç iyi değilim uykulu halim ara ara gelen midem bulantım ve işlerin üst üste gelmesi
Teşekkür ederim canım..Başınız sağolsun
Gözünaydın canımKızlar kesemızı gorduk cok sukur haftaya kalp atısı ıcın gıdıcez:)
Tokken değil açken o boş öğürmeler mahvediyor zatenkonu komsu duymasın daha az kanlansın canlansın Allah korusun üzülürsem onların çeneleri daha çok üzer diye kimseye demedim ama dememe gerek kalmadı sabah ezanından itibaren öğürdğpüm için
Ben de öyleyim sabun kokusu elini yıkarken rahatsiz eder mi insani öğüre ögüre
Günaydın arkadaşlarBugün 8.haftaya girdik Allahın izniyle. Nasılsınız
Hadi gözün aydın.Kızlar kesemızı gorduk cok sukur haftaya kalp atısı ıcın gıdıcez:)