2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ayyy ben atıyım kendımı de bu gece rahat rahat uyuyayım bari.

Canım herşey olacağına varacak bu stresin bi yararı yok sana. Bu endişeler normal ama Kötü düşünme yani düşüncelerin sevincinin mutluluğunun önüne geçmesin.. Olumlama yaparak olumluyu çağırdığımıza inanıyorum ben. İlk gebeliğimde ilk birkaç gün bende öyle düşünmüştüm çok endişeliydim sonrasında 9 ayın bu şekilde geçmeyeceğini, olumlama yapmam gerektiğini düşünerek bir son vermiştim. Ama benim sebebim şuydu, araya kurban bayramı girdiği için keseyi dahi göremeden beklemek durumunda kalmıştım. Ama bak sen keseyi de görmüşsün
Ayyy ben atıyım kendımı de bu gece rahat rahat uyuyayım bari.
Sırt üstü yatmayı bile özlüyor insan iyi değerlendir canım

Çok teşekkürler yorumunuz için bende beklemiyodum keseyi görmesini bir önceki gün bat günü betahch 670 di doktor bakalım belki görürüz dedi 1.5mm gördü. Kan pıhtılaşma sorunum olduğu için acele ettim biraz hemen iğneye başladık bakalım. İnşallah herşey güzel olur isteyen herkes yavrusuna kavuşur inşallah

Selam çalışangiller nasılsınız ben hiç iyi değilim uykulu halim ara ara gelen midem bulantım ve işlerin üst üste gelmesi

Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Ben de 6 haftalık hamileyim. Yarın kalp atışını duymaya gideceğiz kısmetse. Bu güne kadar şükür ters giden birşey olmadı ama çalışan bir kadınım ve her gün işe git gel
en az
2 saat yolum var. Sabahları servisle gidiyorum ve çok geriliyorum çünkü şoför bozuk yollardan çukurlardan çok sert geçiyor ve sürekli sarsıntı halindeyim bu beni çok korkutuyor. Doktor yol sorun değil dedi ama bu sarsıntıyı sormadım hiç. Benle aynı düşünenler var mı, sizce zarar verir mi bebeğe? :-(

İnşallah ne kadar zor ve sabredilmesi imkansız olsa da geçiyor. Allah sağlıkla sınamasın. Güzel yüzünü görünce çekilen doğum sancısı bile uçup gidiyor insanın aklından. Sabret

Elimden geldiğince sabrediyorum valla bugün gece kusmaktan uyuyamadım haplarda etki etmiyor ne yapcam bilmiyorum daha bir aydan fazla var

Bulantılarım geçsin bebeğinde sağlıkla doğsun başka bi isteğim yok valla

bende de kan pıhtılaşması sorunu var iğne yapıyorum hibor kullanıyorum dün bat günümdü yarın başlicam iğneye değer katlıyor mu göreyim de.

Selam çalışangiller nasılsınız ben hiç iyi değilim uykulu halim ara ara gelen midem bulantım ve işlerin üst üste gelmesi
Ben markette çalışıyorum rahatım istediğim zaman oturtabiliyorum, müdürler anlayışlı fakaat ekmek kokusundan Allah günah yazmasın öyle ağır kokuyor ki o taze ekmekler müşteriyi bırakıp öğüresim geliyor. Çok zorlanıyorum çoook. Evde de yiyemiyorum artık ekmek.
Başınız sağolsun
Teşekkür ederim canım..
Kızlar kesemızı gorduk cok sukur haftaya kalp atısı ıcın gıdıcez:)
Gözünaydın canım

Ben de öyleyim sabun kokusu elini yıkarken rahatsiz eder mi insani öğüre ögüre

Allahım o zaman çok şanslıyım ben de mide bulantısı rahatsız eden koku hiç birşey yok. Biz ikiz olmamıza rağmen Annemde de olmamış zaten. bir hafta yaşadım sadece onda da sadece midem dönüyordu geçti sonra. Ama ben de aşırı halsizlik var, sürekli uyuyorum.

Günaydın arkadaşlar Bugün 8.haftaya girdik Allahın izniyle. Nasılsınız

Aaa biz senle aynı gidiyoruuz ben de tam 8 haftayım bugün. Benim güzel gidiyor çok şükür uyku halinden başka sıkıntım yok sen ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…