- 27 Mayıs 2012
- 855
- 1.141
- 32
-
- Konu Sahibi teacheralla
Geçmiş olsun canım Allah'ım tekrarını yaşatmasın çok zor bende Ekimde kürtaj oldum aynı sebepten aynı haftada.. Ben herhangi bir ilaç kullanmamıştım.. maalesef ne yapsak yazılanı yaşıyoruz. İnşallah daha fazla bekletmez sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim..
Merhabalar arkadaşlar ben ikinci evladıma kavuşmak için 6 yıldır uğraşıyorum oğlum 10 yaşında doğal yoldan oldu
6 yıldır bir kez doğal gebelik ile dış gebelik birde mart ayında tüp bebek ile kimyasal gebelik yaşadım şuan düşük kanaması var hcg 62ye kadar düştü. bu süreç sağlıkla tamamlanır ve sağlıkla adet gelir be dogal yoldan gebelik deneyeceğim ilerde pişmanlığım olmasın diye tüp bebek denedim bu süreçte yaşımda hızla geçiyor 40 oldum inşalah bu sayfadaki herkes sağlıkla 2019 yılında anne olma yolunda ilerler
Bekliyorum hala gelen Yok :)
Merhabalar arkadaşlar ben ikinci evladıma kavuşmak için 6 yıldır uğraşıyorum oğlum 10 yaşında doğal yoldan oldu
6 yıldır bir kez doğal gebelik ile dış gebelik birde mart ayında tüp bebek ile kimyasal gebelik yaşadım şuan düşük kanaması var hcg 62ye kadar düştü. bu süreç sağlıkla tamamlanır ve sağlıkla adet gelir be dogal yoldan gebelik deneyeceğim ilerde pişmanlığım olmasın diye tüp bebek denedim bu süreçte yaşımda hızla geçiyor 40 oldum inşalah bu sayfadaki herkes sağlıkla 2019 yılında anne olma yolunda ilerler
yarın yapcam canım ilk idrar gerektiği içinne yaptın test yaptın mı???
çok geçmiş olsun.. RAbbim tez zamanda kucaklarımızı doldurur inşAllah
Çok geçmiş olsun bu süreci kolayca atlatıp bir an önce evladına kavuşursun inşallah canım..
gününden mi geçti arkadaşım hayırlı haberlerini alırız inşallahyarın yapcam canım ilk idrar gerektiği için
çok teşekkür ederim düşer ve tez zamanda adet görürüm inşallah daha kanama kesilmeden adet olmayı diliyorum doğal olarak denemek için sabırsızlanıyorum
sizin ilk çocuk içinmi isteğiniz ne kadardır istiyorsunuz
evet canım buraya yazarım yarın inş olumlu olur:)gününden mi geçti arkadaşım hayırlı haberlerini alırız inşallah
geçmiş olsun arkadaşım sanada benimde geçen sene mart ayında kürtaj olmuştuBenim 2. evliliğim eşimin ilk benim 3 olacak inşallah :) kürtaj olalı 9 ay oldu canım.
geçmiş olsun arkadaşım sanada benimde geçen sene mart ayında kürtaj olmuştu
inşallah meleğin bekletmeden gelir sağlıkla
canım eminim üzülmüşsündür yıllardır bu süreçteyim ama yılmak yok bu melekler sağlıkla bizede gelecekler inşallahKızlar test yaptım ama negatif
Kızlar test yaptım ama negatif
adetin kaçıncı günündesin arkadaşımKızlar bugün karnım çok ağrıyo ve şeffaf akıntım var. Test yapsam çıkar mı ki
28inde adetim. Geçen ay kimyasal geçirdim. Bu ay da yumurtlama kanaması yaşadım. O yüzden ümitliyim biraz. Doktor yumurta çatlamış dedi 12sindeadetin kaçıncı günündesin arkadaşım