Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Merhaba!.regl dün olmam gerekiyordu hala bekliyorum . Size sorum şu belirtiler adet öncesi belirtileri ile aynı mı olur? Yani şuan bel ağrısı göğsüm şişti aynıları yaşıyorum

canim bunyeden bunyeye degisiyor.. ben ilk gebeligimde hep regl olacakngibi hissetmistim hem kasiklarim hem belim ağrıyordu kimisi de daha farkli belirtiler görüyor

Kızlar Merhaba!.regl dün olmam gerekiyordu hala bekliyorum . Size sorum şu belirtiler adet öncesi belirtileri ile aynı mı olur? Yani şuan bel ağrısı göğsüm şişti aynıları yaşıyorum

Belirtiler tamamen ayni. Günün geçtiyse bi test yap bence hemen. İnsallah çift çizgiyi görürsün.

Dun sabah uyandigimda sol gosum sisti, yazmistim buraya... gun icinde daha da artti o.. isyerinde aksmi zor ettim. Eve geldim bi baktim, gogus uclarinin etrafinda bi morarma var..hem sislik hem morarma hem aci... korktum baya... esim de korktu... netten baktim.. ya gebelik ya da meme kanseri belirtisi dio ins. Gebeliktr, korktum cok... ama gebelikse de zormua bu gebelik, butun gece uyuyamadim acidan

Kanser mi :KK48:İnternetteki yazanlara bakarsan ölduk de ağlayanımız Yok. :KK48:

İyi düşünelim iyi olsun. İnsallah hamilesindir canim. Sabreyle.. cok düşünmemeye çalış.

Kızlar yeri değil sanırım ama bişey sorsam sizee. Cuma doktora gittiğimde 17mm yumurta pazar pazartesi değerlendir demişti ama üst solunum enfeksiyonu oldum. İlaç kullandığımda sorun olur mu acaba bilginiz var mı ona göre hareket edeyim

Kızlar yeri değil sanırım ama bişey sorsam sizee. Cuma doktora gittiğimde 17mm yumurta pazar pazartesi değerlendir demişti ama üst solunum enfeksiyonu oldum. İlaç kullandığımda sorun olur mu acaba bilginiz var mı ona göre hareket edeyim

Bu dönemde hiç bir şey olmaz canım mutlaka kullan tedavini ol ki sonrası sıkıntı olmasın.

Bu arada listeye bende girmek isterim. Adetim henüz bitti Bat 12 Mayıs :) Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahh :dua:

İlaç kullanma. Doktor bana Agri kesici bile kullanmayı yasakladı. Etkisi oluyormus döngüye.

Bat 20 nisan yarın gidip kan vericem rabbim isteyen herkese nasip.etsin inşaallah

Amin. İnsallah pozitif çıkar. Rabbim tez vakitte hepimizin yüzünü güldürsün. :dua::anneadayı::anne:

Bu arada listeye bende girmek isterim. Adetim henüz bitti Bat 12 Mayıs :) Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahh :dua:

Amin canim. Ekledim listeye. Insallah onumuzdeki ay adet ol mayis Çift Cushitic gorecegiz. Saglıkla hayirlisiyla Bebeklerimize kavuşacağız. :dua::anneadayı::anne:

İlaç kullanma. Doktor bana Agri kesici bile kullanmayı yasakladı. Etkisi oluyormus döngüye.

Canım, Rabbim sistemi öyle bir ayarlamış ki gebelikten haberdar olana dek yediğinin içtiğinin hiç bir etkisi olmuyor ne sana ne bebeğe.. Kaldı ki daha yumurtlama döneminde arkadaş. Bence dr.un abartmış biraz.

Canım, Rabbim sistemi öyle bir ayarlamış ki gebelikten haberdar olana dek yediğinin içtiğinin hiç bir etkisi olmuyor ne sana ne bebeğe.. Kaldı ki daha yumurtlama döneminde arkadaş. Bence dr.un abartmış biraz.

Ağır penisilin iğneleri veriyor doktorlar bana antibiyotik etki etmiyor artık geçirdiğim boğaz enfeksiyonuna. Doktor o yüzden hiçbir ilaç kullanmayacaksın dedi.
Tabii ki Rabbim ol der ve olur. İlk gebe kaldığım ayda yine hem antibiyotik hem penisilin vurulmuştum. İğneleri vurulurken gebe olduğumu öğrendim. 30 Kasımda 9 haftada bebeğimin kalbi durdu ve aldılar. Demem o ki olabildiğince de ilaç iğne kullanmamak lazım.

Ağır penisilin iğneleri veriyor doktorlar bana antibiyotik etki etmiyor artık geçirdiğim boğaz enfeksiyonuna. Doktor o yüzden hiçbir ilaç kullanmayacaksın dedi.
Tabii ki Rabbim ol der ve olur. İlk gebe kaldığım ayda yine hem antibiyotik hem penisilin vurulmuştum. İğneleri vurulurken gebe olduğumu öğrendim. 30 Kasımda 9 haftada bebeğimin kalbi durdu ve aldılar. Demem o ki olabildiğince de ilaç iğne kullanmamak lazım.

Geçmiş olsun canım Allah'ım tekrarını yaşatmasın çok zor bende Ekimde kürtaj oldum aynı sebepten aynı haftada.. Ben herhangi bir ilaç kullanmamıştım.. maalesef ne yapsak yazılanı yaşıyoruz. İnşallah daha fazla bekletmez sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim..

X