Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkürler canım dua ettim sana da rabbim tez zamanda sağlıkla hayırlısı ile muradini nasip etsin inşallah
Amiin inşallah Nisana kadar korun dedi doktor beklemelerdeyim hala ben :) hayırlı vakitte sağlığıyla gelsin inşallah. Benim yerime de kokla miniğini

2018 de olmadı nasipse 2019 da bebislerimizi kucağımıza almak nasip olur insallah. :dua::dua::dua:
:anne::emir_bebek::emir_bebek: Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin. İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. O halde bi wishlist yapalım. Kendimden başlıyorum listeye. Hepimiz en yakın zamanda :anne::emir_bebek::halay::anneadayı: gebe kalıp bebislerimizi kucağımıza alalım.

1. teacheralla teacheralla :dua::anneadayı::anne: Bat 5 Mayıs
2. @Neic :dua::anneadayı::anne: Bat 6 Mayıs
3. @feray06 :dua::anneadayı::anne: bat 21 Nisan
4. @Mermaid6734 :dua::anneadayı::anne: 19 Nisan

5. @cibi35 :dua::anneadayı::anne: 12 Mayıs
6. @Mirketcik :dua::anneadayı::anne:6 Mayıs.

7. @ela basak :dua::anneadayı::anne:16 Mayıs.
8. @kahvecibaby :dua::anneadayı::anne:15 Mayıs

9. @defne1453 :dua::anneadayı::anne:5 Mayıs.
10. @Queen21 :dua::anneadayı::anne:9 Mayıs.
11. @baharbebek001 :dua::anneadayı::anne:23 Mayıs
12. @Ayca2533 :dua::anneadayı::anne:5 Mayis
13. A Alya_sura88 :dua::anneadayı::anne:15 Mayis
14. @hiranur3419 :dua::anneadayı::anne:21 Mayis
15. @SedaGretchen :dua::anneadayı::anne:5 Mayis
16. @gkymc :dua::anneadayı::anne:5 Mayis
Kızlarrrrr hamileyim sanırım beta hcg 263 çıktı dua edin kalp atışlarını da duyalım Allah’ın izni ile :KK66:

Merhaba hanımlar bende bugün klomen e başladım 3.gunu adetimin ve 10 gun boyunca kullan dedi doktorum tabi adetim bitecek kullandığım süre bıyunca ilişki yasak mı acaba 10 gun uzun geldi de belki yumurta gelişebilir kaöırmamak adına
Bilgisi olan var mı acaba

X