- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- Konu Sahibi teacheralla
Çok teşekkürler canım dua ettim sana da rabbim tez zamanda sağlıkla hayırlısı ile muradini nasip etsin inşallahBugün aklıma düştün doğmuş bebişin sağlıkla büyüt inşallah :) nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler canım dua ettim sana da rabbim tez zamanda sağlıkla hayırlısı ile muradini nasip etsin inşallahBugün aklıma düştün doğmuş bebişin sağlıkla büyüt inşallah :) nasılsın
Amiin inşallah Nisana kadar korun dedi doktor beklemelerdeyim hala ben :) hayırlı vakitte sağlığıyla gelsin inşallah. Benim yerime de kokla miniğiniÇok teşekkürler canım dua ettim sana da rabbim tez zamanda sağlıkla hayırlısı ile muradini nasip etsin inşallah
Kızlarrrrr hamileyim sanırım beta hcg 263 çıktı dua edin kalp atışlarını da duyalım Allah’ın izni ile2018 de olmadı nasipse 2019 da bebislerimizi kucağımıza almak nasip olur insallah.
Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin. İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. O halde bi wishlist yapalım. Kendimden başlıyorum listeye. Hepimiz en yakın zamanda gebe kalıp bebislerimizi kucağımıza alalım.
1. teacheralla Bat 5 Mayıs
2. @Neic Bat 6 Mayıs
3. @feray06 bat 21 Nisan
4. @Mermaid6734 19 Nisan
5. @cibi35 12 Mayıs
6. @Mirketcik 6 Mayıs.
7. @ela basak 16 Mayıs.
8. @kahvecibaby 15 Mayıs
9. @defne1453 5 Mayıs.
10. @Queen21 9 Mayıs.
11. @baharbebek001 23 Mayıs
12. @Ayca2533 5 Mayis
13. A Alya_sura88 15 Mayis
14. @hiranur3419 21 Mayis
15. @SedaGretchen 5 Mayis
16. @gkymc 5 Mayis
Kızlarrrrr hamileyim sanırım beta hcg 263 çıktı dua edin kalp atışlarını da duyalım Allah’ın izni ile
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallahKızlarrrrr hamileyim sanırım beta hcg 263 çıktı dua edin kalp atışlarını da duyalım Allah’ın izni ile
Biz de. Insallah en kisa zamanda olurkizlar, bizde artik bebek dusunuyoruz bu ay bakalim insallah olur.dua edin lutfen
aminn sizindeBiz de. Insallah en kisa zamanda olur
Cok gecmis olsun. Kimyasal gebelik miydi acabaDüşük yaptım kızlarrrrrr maalesef
Sağol canım kese çok küçüktü gelişimi erken Durmuş kanında pıhtılaşma var benim.Cok gecmis olsun. Kimyasal gebelik miydi acaba
Allah hayırlısını versin. İnşallah sağlıklı gebeliklerine öncü olur bu.Sağol canım kese çok küçüktü gelişimi erken Durmuş kanında pıhtılaşma var benim.
Pıhtılaşmayı genetik testle mi buldular cnmSağol canım kese çok küçüktü gelişimi erken Durmuş kanında pıhtılaşma var benim.
Evet cnm benim annem ve ablamda da sorun var annemin teyze kızlarında da var.Pıhtılaşmayı genetik testle mi buldular cnm
İnşallah canım hayırlısı bakalım rabbim kimseyi bekletmeden hemen versin inşAllah hayırlısını versin. İnşallah sağlıklı gebeliklerine öncü olur bu.
Merhaba tup bebegi kimde yaptiniz acaba ben de izmirdeyim3 GÜN EMBRİYOSU CANIM İNŞALLAH HAYIRLISIDIR YARIN KAN VERİCEM NASİPSE AMA TEST DEN KORKUYORUM YANLISTIR DIYE UCUZ TESTLERDEN DE YAPTIM ONDADA SILIK CIKTI BUNDA DAHA NETT