- 26 Mart 2018
- 608
- 408
-
- Konu Sahibi teacheralla
Valla iyi tutmuşsun kendini. Ben hiç tutamıyorumaz önce eczane onunden gecerken erken gebelik testi almamak icin kendimi zor tuttum ve almadim bekleyecem bu ay
hadi bakalım rabbim hayırlısı ile nasip ediyordur inşallah28inde adetim. Geçen ay kimyasal geçirdim. Bu ay da yumurtlama kanaması yaşadım. O yüzden ümitliyim biraz. Doktor yumurta çatlamış dedi 12sinde
burdan yapalım arkadaşım sonuçta hepimiz aynı duygulardan muzdaripizHamile adaylarının kafa dağıtMa topiği olsa
Hepimiz saçmalasak belki unuturuz
İnşallah canım teşekkür ederimHer şeyde vardır bir hayır bizim göremediğimiz.
Üzülmek Yok. Cok şükür bizlerin sağlığı yerinde. Bu ay olmadı önümüzdeki ay olur insallah.
Tamam olurburdan yapalım arkadaşım sonuçta hepimiz aynı duygulardan muzdaripiz
evet evet bende okumuştum onu simdi 28 yasindaymisAy kızlar o değil de bu siteden birini okumuştum 26yaşında 6 çocuğu vardı. Biz tıkandık kaldık
Nerelisiniz kızlar ben çorumluyum
Valla iyi tutmuşsun kendini. Ben hiç tutamıyorum
Hayranım öyle bayanlara saygı ile egiliyorum önlerindeAy kızlar o değil de bu siteden birini okumuştum 26yaşında 6 çocuğu vardı. Biz tıkandık kaldık
Bende mersinliyim orda mi oturuyorsun ben iş nedeni ile Tekirdağ da yaşıyorummersinliyim bende
Bende mersinliyim orda mi oturuyorsun ben iş nedeni ile Tekirdağ da yaşıyorum
Çok özlüyorum mersini ilk çocuğunu mu istiyorsunuzyok bende is nedeniyle denizlideyim
Sizde mi ilk çocuğunuzu istiyorsunuzAy kızlar o değil de bu siteden birini okumuştum 26yaşında 6 çocuğu vardı. Biz tıkandık kaldık
Çok özlüyorum mersini ilk çocuğunu mu istiyorsunuz