- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.397
- 29
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.181
Efebdim bitanem benim adetim bitti allah nasipederse bi dahaki ay bu kürü corekotu tarcin bal kurunu ve hayit tohumunu da deyenecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efebdim bitanem benim adetim bitti allah nasipederse bi dahaki ay bu kürü corekotu tarcin bal kurunu ve hayit tohumunu da deyenecegim
merhaba.bnde bu ay hamile kalmayi bekliyordm ama olmadi. hazirana odaklanacaz insalahMerhabaNisana isteyenler bir yerde bekliyelimher kes bat gununu yazsininshAllah bu ay mucizelerimizi Allah gonderecekdirNot: bat tarihini eklemek isteyen hamish adaylarimiz ve hamish kalan anne adaylarimizbeni etiketliyerek bildirim isteklerini gondermenizi rica ediyorumminik_prince yazarak beni etiketleyinANNE adaylarimiz@smaakf @can09e @Jeobus @ozlm89 @Repse Hamish adaylarimizin batlari@Nurbanu34 1 mayis@ymrsis 1 mayisKara_gozlum 2 mayis@Misalllmm 2 nisan@mesrefff 2 mayis@miss flower 3 mayis@glycl06 4 haziran@chloen 4 mayis@busu35 4 mayis@gzlgln 5 haziran@Selinselinselin30 5 mayis@Buecriy 5 mayis@aysh3n 5 mayis@teacheralla 5 mayis@SedaGretchen 5 mayis@Ayca2533 5 mayis@Neic 6 mayis@Bellabells 6 mayis@Bayanaztech 6 nisan@Svltr 6 mayis@Asiyemmm2121 6 mayis@Mirketcik 6 mayis@vals_dancer 7 haziran@Platonikbaby 7 mayis@fitmus 7 nisan@papatyakokankadin 7 mayis@Denizliche 8 haziran@bsebse 8 mayis@Hoplar 8 mayis@ttyesilelma 8 mayis@Merrrvee 8 mayisminik_prince 9 mayis@Papatyamaviss 9 mayis@Noona_noona 9 mayis@nejlaa 86 9 nisan@OzgeAdl 9 nisan@Naz213 9 nisan@ozgeozturk 10 mayis@heytbengeldim 10 mayis@Minkkalpp 10 nisan@Umutvar123 11 mayis@Papatya gul 11 nisan@morcivertkedi 12 mayis@Solin44 12 mayis@semiks 12 mayis@Birprensess 13 mayis@pembehayaller06 13 mayis@Seda 02 13 mayis@Judy_K 13 nisan@Yarenimm7914 13 nisan@hande_aks 13 nisan@Asdfnm 13 mayis@FUNDAYAMAN 13 nisan@meva888 14 mayis@Ayseee1987 14 mayis@swelllady 14 mayis@srplmtmtk 14 nisan@aysnrdmrc 14 nisan@Moon1224 14 nisan@hatice8679 14 nisan@HerSey_Guzel_Olucak 15 mayis@Alya_sura88 15 mayis@kubra5505 15 nisan@ddenizyildizii 15 nisan@ela basak 16 mayis@mf.aysegul 17 mayis@pelinimben 17 haziran@Sugargirl0104 17 nisan@Liya90 18 mayis@saribaykus 18 nisan@Missly 18 mart@yvz13 19 mayis@Cherrygum 19 mayis@pinkglove 19 nisan@Mermaid6734 19 nisan@Saglikliyasamgunlugumm 20 mayis@Eslasaydam 21 mayis@4body1soul 21mayis@Sevdalikelebek 21 nisan@Baloglusunannesiii 21 nisan@Aayyssnnrr 21 nisan@bajka 23 mayis@Melegimiz89 23 mayis@Sevgilipitircik 24 mayis@Nurlana14 24 mayis@Ece_ce 24 nisan@-Syma- 25 mayis@yasam33 25 nisan@Blueangel34 25 nisan@Havinn63 26 nisan@Rachaelll 26 nisan@AnGeL3432 27 mayis@padilican 27 mart@tuana05 27 nisan@Katrina_ 27 nisan@gzmdncr33 27 nisan@jusane 28 mayis@Duru zhl 29 mayis@Afiyetle 29 nisan@derinbirtutku 29 nisan@acem55 30 mart@turuncu_girl ? @pnarsln ?Yeni hamiş adaylarimizin batlari 2019❤Kara_gozlum 19 haziran
InshAllahBugun tezt alip bakcam canim guzel haberler veririm insallah
InshAllahyok canim 9 nisan son adetimdi 9 mayisi bekliyordum konumu actigimda 18 martdiDarisi bizlere ins kuzum ya konu acildiginda hamismiydin
Hepsini bi arada yapma kiz dokunur sonraEfebdim bitanem benim adetim bitti allah nasipederse bi dahaki ay bu kürü corekotu tarcin bal kurunu ve hayit tohumunu deyenecegim
Hayirlisi olsun inshAllahmerhaba.bnde bu ay hamile kalmayi bekliyordm ama olmadi. hazirana odaklanacaz insalah
bat 15 haziran
Corek otu ile cevizi denim o zaman olurmuHepsini bi arada yapma kiz dokunur sonra
Hadi hayirli ola inshAllah hic gerek kalmazCorek otu ile cevizi denim o zaman olurmu
Insallab canimmm insallahHadi hayirli ola inshAllah hic gerek kalmaz
Canmmm test yaptm hamileym Allah"n izniyle bi sorun cıkmazsaHayirli ugurlu olsun sizler icin kizlarinshAllah bu aylar size dusher bu konumu gecen sene acmishtim cogu kishi hamile kaldi burda shimdi cogunun kucagi bebekli Allah sizede nasip etsin❤❤❤❤bende anneyim 4 aylik oglum var
Oyyyy tebrik ederim canim❤❤cok sevindim guzel haberlerinin devami gelsin inshAllah❤❤❤❤betan iyi cikmish ikiz ola bilirmiki acabaCanmmm test yaptm hamileym Allah"n izniyle bi sorun cıkmazsa
beta 2213
bugun tam 6+3
Dua edin nolur pazartesi randevum var insallah hersey yolunda gider
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Aminn insallah canmOyyyy tebrik ederim canim❤❤cok sevindim guzel haberlerinin devami gelsin inshAllah❤❤❤❤betan iyi cikmish ikiz ola bilirmiki acaba
Yok yok betan gayet iyi dushuk falan deyilhadi hayirli haberlerle gel inshAllah❤Aminn insallah canm
Aslnda diger forumlarda haftama gore betam dusuk gec dollenme olabilir dedi hep kizlar ama hayrlisi insallah kuzum bugun 12 de kontrolum var insallah guzsl haberler alirim sizi de haberdar edicem mutlaka kuzum cok saol Allah razi olsun
Saoll canm dun kesemizi glrduk cok sukur 3 haziranda da kalp atisi icin gidecegiz buyuk ihtimal duyabiliriz o zamn dedi sabrszlkla bekliykrum bakalm kuzumYok yok betan gayet iyi dushuk falan deyilhadi hayirli haberlerle gel inshAllah❤
Ay inshAllahbende 7 haftada duyulmushtu ben ondan erken gitmedim keseni bekle bebegi bekle kalbi bekle benim kalbim dururdu onun icin hepsi oldukdan sonra gittimSaoll canm dun kesemizi glrduk cok sukur 3 haziranda da kalp atisi icin gidecegiz buyuk ihtimal duyabiliriz o zamn dedi sabrszlkla bekliykrum bakalm kuzum
En iyisini yapmışsınız ben de bekleyecektm fakat dayanamadm simdi de dayanamiyorum bisey farketmedi hep beklemedeyizAy inshAllahbende 7 haftada duyulmushtu ben ondan erken gitmedim keseni bekle bebegi bekle kalbi bekle benim kalbim dururdu onun icin hepsi oldukdan sonra gittim
InshAllah canim yastress falan yapma stress cok kotu bishey her sheyi guzel dushun guzel olacak inshAllahinshAllah daha bunun 40 haftasi var her seferinde yeni sheyler goruyosun sabirsizlaniyorsun vok guzel duygular Allah her kese yashatsin inshAllahEn iyisini yapmışsınız ben de bekleyecektm fakat dayanamadm simdi de dayanamiyorum bisey farketmedi hep beklemedeyiz
Arefe gunu gitmis olacagz kalp atisi icin insallah bi sorun cikmaz duyarsak ailelere bayramda verecegiz mujdeyi cok sabirsizim henuz kimseye soylemedik cnku
Aminn kuzum Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun insallah kimseyi evlat hasretiyle sınamasınInshAllah canim yastress falan yapma stress cok kotu bishey her sheyi guzel dushun guzel olacak inshAllahinshAllah daha bunun 40 haftasi var her seferinde yeni sheyler goruyosun sabirsizlaniyorsun vok guzel duygular Allah her kese yashatsin inshAllah
DelireceksinAminn kuzum Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun insallah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
En başnda bile bu kadar guzelken hareketlerini hissedince tahmn edemiyorum
Çok eski gönderi ama sabah 11 de yaptırdım çıkmadı hala, sizin ne zaman çıkmıştı hatırlıyor musunuz? Pzt kalmaz dimi3-4 gibi çıkar demişlerdi de ben de tedirgin oldum aldıkları kan mı olmadı diye