- 27 Mayıs 2012
- 855
- 1.141
- 32
-
- Konu Sahibi teacheralla
Ben ben bat 6 mayıs inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese verir en kisa zamanda
21 nişanı bekliyorum ben de
19 nisani bekliorm bn de allah hepimizin gonlune gore versin ins.
Az kalmıış belirtin var mı hiç19 nisani bekliorm bn de allah hepimizin gonlune gore versin ins.
Valla sol kasigim agrio.. sol gogsum de sisti, ozellikle uc kisminda bariz bi aci var... ama tabi bunlar gebelikten baska bisiden mi onu bilemiormAz kalmıış belirtin var mı hiç
Bugün erken gebelik testi yaptım malesef sonuç negatif
6 gün vardı adetime erken gebelik testleri de bir hafta öncesinden sonuç vermiyo mu?Ama daha belli olmaz ki. Cok var daha. Erken. Adet günü gelmesini bekle.
Çıkmayabilir canım bekle bence de6 gün vardı adetime erken gebelik testleri de bir hafta öncesinden sonuç vermiyo mu?
Zaten hiç bir belirtim de yoktu yine ufak bir ümit bekliycem adetimi
6 gün vardı adetime erken gebelik testleri de bir hafta öncesinden sonuç vermiyo mu?
Zaten hiç bir belirtim de yoktu yine ufak bir ümit bekliycem adetimi
Ayy inşallah gebeliktir hemencik alırız güzel haberleriDun sabah uyandigimda sol gosum sisti, yazmistim buraya... gun icinde daha da artti o.. isyerinde aksmi zor ettim. Eve geldim bi baktim, gogus uclarinin etrafinda bi morarma var..hem sislik hem morarma hem aci... korktum baya... esim de korktu... netten baktim.. ya gebelik ya da meme kanseri belirtisi dio ins. Gebeliktr, korktum cok... ama gebelikse de zormua bu gebelik, butun gece uyuyamadim acidan