• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya kızlar her beslenmeden sonra mışıl mışıl uyuyan bebek,yatağa koyduktan 5 dakika sonra miz mizlaniyor uyanıyor,kasılıyor kızarıyor 😭 hep emmek istiyor agzi hep meme arıyor
Gazı var annesi benımkıde böyle
Kakasını yapıyor mu iyice 😯😯😯😯😯😯
Kakasını yaptı mışıl mışıl uyudu

benim kız babasının kucağındaydı biraz önce birden yere bi kustu
şeffaf su gibi 😱
neden olmuş olabilirki
annem panikleme olur falan dedi ama bi tuhaf oldum ilk defa kustu 😔

benim kız babasının kucağındaydı biraz önce birden yere bi kustu
şeffaf su gibi 😱
neden olmuş olabilirki
annem panikleme olur falan dedi ama bi tuhaf oldum ilk defa kustu 😔

Korkma canım normal.Fazlasini kusuyorlar gaz çıkarırken kusuyorlar.Oglum 8 aylık olana kadar hep kusmustu.Yesil ve kötü kokulu kanli olmadığı sürece korkma.

Benim bugün tam 40+1.
Sendeki gibi ne sancı açılma v.s. Hiç birsey yok 🙄
Hanımefendi çok rahat çıktı çook.
Pazar günü hastaneye gideceğim, orda karar verilecek suni sancı verilip verilmeyeceği.

Offf Allah'im stres yapmak istemiyorum ama inşallah hersey doğal yolla gelişir 🙏
Benimde bugün 40+ 3 yarın erken gel Doğumu başlatabiliriz dedi sancı yok açılma 1 cm bir haftadır ... bugün deli gibi yürüdüm inşallah yarına herşey doğal yollarla gelişir...

Kilo alımı nasilll
İyiyise doyuyordur
Kaka ve çişini düzenli yapiosa dert etme
Emzirdikten sonra mutlaka gazini cikar
Kendini sıcak tut
Dün doktora götürdüm kilo alımı iyi masallah kuzumun. Çisi kakasi düzenli. Az önce yine emzirdim gazini da çıkardım. Canım burası o kadar nemli kiii öyle yapıs yapış oluyorum,emzirme sütyeniyle oturuyorum evin içinde klima da açık 😥

Napsak ki ya benim âdetleymişim gibi bacaklarimin arası ağrıyor ama gitmedim henüz çünkü batma hissi yada karın ağrısı yok..gerci ya bu akşam ya da yarın akşam giderim kesin dayanamicak gibi olursam...hakkimizda hayırlısı temmuz annesi olacağımı ogrendigimden beri 07.07 olmasını isterdim hep ama pazara sezaryen günü vermez doktor diyordum rabbim gönlüme göre mi verecek acaba diye heyecanliyim
Bak aynı şeyleri düşğnmüşüz bende hep 7 temmuz olsun istedim. Belki benim kız gelir 7 temmuz da normal yolla 😀 evet dediğin gibi kemikler acıyor resmen bildiğin şiddetli adet ağrısı ama malesef açılma falan yok. Parmaklandık o kadar kesin bilgi 🤣

Çok okuyamıyorum inşallah sinsi sinsi doğuran yoktur 🙄 Büyük tuvalete çıkmak için ne yapabilirim canımlar ya şişkinliğim var geçmedi Bi türlü Nisa karnımda sankin😑😑
Ben 5.gün cıktım wc ye . Kayısı suyu ve bisküvi dısında bişey yememiştim . Lavman sonrası zaten bagırsakların anca dolar .o şişlik wcden degildir canım .

Ben 5.gün cıktım wc ye . Kayısı suyu ve bisküvi dısında bişey yememiştim . Lavman sonrası zaten bagırsakların anca dolar .o şişlik wcden degildir canım .
Yok canım karın şişliği ayrı şişkinlik ayrı tuvalete çıkamadım Bi baskı hissediyorum 🙄

Yok canım karın şişliği ayrı şişkinlik ayrı tuvalete çıkamadım Bi baskı hissediyorum 🙄
Cok erken daha ama .lavman yapılmamısmıydı valla ben suni sancı alırken 6saatlık sürede içimi dısımı bosalttım :D anca 5güne doldu bagırsaklarım . Kayısı suyu bisküvi işini görür canım

Back
X