- Konu Sahibi p a t u l i
-
Hayirli olsun oncelikle. Karnindaki sislik maalesef bi sure devam ediyor hatta bikac gun sonra biraz daha fazla olacakMerhaba arkadaşlar nisan ayında bende tedaviye başladım. Bugün yumurta toplama oldu. İlk kez tüp bebek deniyoruz. Ve baya stresli ve olackları bilemediğim için kaygılı günler geçiriyorum. Okadar çok ilaç ve iğne varkı artık çok bunaldım. Tam iğne işi bitti derken bugünde bir yığın ilaçla eve döndük. Karnımda baya şişlik var. Sizlerde durumlar nasıl. Neler kullanıyosunuz? Tavsiye ve desteklerinize ihtiyacım var. Teşekkürler ☺
Hadi hayirlisiyla insallah :) bisey kalmamis insallah haftaya guzel haberler alirizBenimde transfer sonrası 5.günüm. Allah hepimizin gönlüne göre güzelini versin
Çok teşekkürler canım. 10 yumurta toplandı. Doktor duruma göre dinlenmeye alabiliriz dedi. Hayırlısı olur inş. Sende yumurta ve embriyo durumu nasılHayirli olsun oncelikle. Karnindaki sislik maalesef bi sure devam ediyor hatta bikac gun sonra biraz daha fazla olacakama benim 10 gune kadar gecti regl olunca tamamen gitti rahatladim baya,benimkiler donduruldu bi ay sonra transffer denildi onumuzdeki haftaya olur artik :) kac yumurtan toplandi?
Benimde transfer sonrası 5.günüm. Allah hepimizin gönlüne göre güzelini versin
benim de bugün 4.günümdü 225 kullanıyorum tam saymadı doktorum 7-8 tane vardı on mm üstünde olanlar en büyüğü 13 mm’di.sizin nasıl.? Bana az geldi ama doktorum iyi dedi bir iki gün içinde baskılayıcı tedaviye başlayacağızBenimde ilk tüp bebek denemem iğnemin 4.günü yarın kontrolüm var bakalm.Sizlerin kaç yumurta gözüküyor tahmini ne kadar toplanırmış doktorunuz ne diyor?
Bende 20 yumurta toplandi ama 3 tanesi 5.gun embriyosu olarak donduruldu o yuzden sayiya hic aldanma kalitesi onemli, bi kac gune netlesir seninkide :)Çok teşekkürler canım. 10 yumurta toplandı. Doktor duruma göre dinlenmeye alabiliriz dedi. Hayırlısı olur inş. Sende yumurta ve embriyo durumu nasıl
Bence cok iyi, 4.gunde benimde oyledi sonrasinda toplama gununde 20 tane aldilar, hersey yolunda gidiyor senin su an merak etmebenim de bugün 4.günümdü 225 kullanıyorum tam saymadı doktorum 7-8 tane vardı on mm üstünde olanlar en büyüğü 13 mm’di.sizin nasıl.? Bana az geldi ama doktorum iyi dedi bir iki gün içinde baskılayıcı tedaviye başlayacağız
Dinlenmeye almasi cok iyi olur cunku toplama sonrasi karin gibek gogus acayip bi sislik rahatsizlik oluyor regl ile rahatliyorsun o yuzden daha iyi bi de bol bol su ic tavsiyem, o sislikle bi de kabiz olmamak gerekiyor, brnim 20 yumurta oldu ama 3 tanesi dindurulabildi, sayodan ziyade kalite onemlouymis anladim :)Çok teşekkürler canım. 10 yumurta toplandı. Doktor duruma göre dinlenmeye alabiliriz dedi. Hayırlısı olur inş. Sende yumurta ve embriyo durumu nasıl
Bakalım artık embriyologtan heber bekliyoruz. Rabbim bu süreçte herkese güzel haberler almayı nasip etsinDinlenmeye almasi cok iyi olur cunku toplama sonrasi karin gibek gogus acayip bi sislik rahatsizlik oluyor regl ile rahatliyorsun o yuzden daha iyi bi de bol bol su ic tavsiyem, o sislikle bi de kabiz olmamak gerekiyor, brnim 20 yumurta oldu ama 3 tanesi dindurulabildi, sayodan ziyade kalite onemlouymis anladim :)
Bence cok iyi, 4.gunde benimde oyledi sonrasinda toplama gununde 20 tane aldilar, hersey yolunda gidiyor senin su an merak etme
Diğer başlığınızı gördüm çok sevindimTesekkürler cuucuuk evet dr 12.gün dedi.
Benim iğnemin 5.gününde 8 tane yumurta gördü senkronize 2 tane12 mm diğerleri 10 11 vs o yuzden baskılayıcı iğneye basladı 5.günde bugün 6.günüm yarın tekrar kontrolüm varbenim de bugün 4.günümdü 225 kullanıyorum tam saymadı doktorum 7-8 tane vardı on mm üstünde olanlar en büyüğü 13 mm’di.sizin nasıl.? Bana az geldi ama doktorum iyi dedi bir iki gün içinde baskılayıcı tedaviye başlayacağız
Benmde bugün 6.gün kaç yumurtam var sormadımBenim iğnemin 5.gününde 8 tane yumurta gördü senkronize 2 tane12 mm diğerleri 10 11 vs o yuzden baskılayıcı iğneye basladı 5.günde bugün 6.günüm yarın tekrar kontrolüm var
Bakalım yarın kaç mm olacaklar 7.gün yarın 15 16 yı görürüm diye düşünüyorm demişti doktorum bakalım büyümüşler mi işte benimde ıkı tane 12 mm vardı 5.gün diğerleri 11 mm 10 mm değişiyordu 12 mm lik yumurtan var diye cetrotide a başladıkm 5.günde ıkı gündür sabahtan yapıyorm iğnemi yarın 3.son iğnem bakalm sonra neye başlayacağız gonalf de yarın son heyecanla beklıyorm o zaman aynı zamanlarda transfer opu vs yaşayacaz sonucta inşallah ikimizinde pozitif olur☺Benmde bugün 6.gün kaç yumurtam var sormadım15 14 mm dedi diğerleri küçük dedi bakalım.akşam cetrotide verdiler sanırım bende başlıyorum.
Bakalım yarın kaç mm olacaklar 7.gün yarın 15 16 yı görürüm diye düşünüyorm demişti doktorum bakalım büyümüşler mi işte benimde ıkı tane 12 mm vardı 5.gün diğerleri 11 mm 10 mm değişiyordu 12 mm lik yumurtan var diye cetrotide a başladıkm 5.günde ıkı gündür sabahtan yapıyorm iğnemi yarın 3.son iğnem bakalm sonra neye başlayacağız gonalf de yarın son heyecanla beklıyorm o zaman aynı zamanlarda transfer opu vs yaşayacaz sonucta inşallah ikimizinde pozitif olur☺
Evet taze olacak inşallah bır aksilik olmazsaGünde yaklaşık 2mm büyüyorlar.muhtemelen aynı devam eder iğnelerevet sürecimiz beraber ilerliyor,sdc doktorum polip gördü ve duruma göre histereskopi yapabiliriz dedi.Senin taze transfer mi olacak N narantikibi
Hayırlısı olsun,taze transferin iyi tarafı süreç uzamıyorEvet taze olacak inşallah bır aksilik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?