- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.053
- 133
- 39
- Konu Sahibi p a t u l i
-
Cumartesi gününe kadar günde 1 bardak içebilirsin rahim duvarının fazla kalınlığı da iyi değil diye biliyorum.Son kontrolüne kadar içebilirsin yani doktor farkeder kalınlaştığınıAaa bilmiyodum bunu cok sagol baslarim yarin ben de
Senin kacinci deneme?Cumartesi gününe kadar günde 1 bardak içebilirsin rahim duvarının fazla kalınlığı da iyi değil diye biliyorum.Son kontrolüne kadar içebilirsin yani doktor farkeder kalınlaştığını
Tabi orası öyle süreç gerçekten zor psikolojik olarak iğneler haplar hiç bir şey onemli olan kafa rahatlığı ama ne yazıkki çok zorReglinin 2.günü iğnelere başladım kontrolüm perşembe günü.Sayın gayet güzel ama takılma çünkü süreç çok stresli ve her an herşey değişiyor.İlk tedavimde 14 -15 folikül gözükmesine rağmen 4 tane toplanabildi.Gönül ister ki fazla sayı olsun 5.güne gelsin ama 5.gün tutmayan embriyolarda var bla bla bla
Hadi hayirlisi insallah, saglikla bebegine kavusursun insallah :)2.denemem
Ayy inşallah umarım öyle olur.hepimiz güzel tedavilerle güzel sonuçlara ulaşırız rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınYumurta tembelligi oldugu icin yuksek doz verince baya hareketlendi, seninki buna ihtiyac duymadan daha dozunda ve sakin gelisiyor bence daha saglikli bi durum icin rahat olsun
2.denemem
Transferden sonra ananas kabak çekirdeği dut kurusu yiyenler oluyormuş akşamları havuç suyu bunlar tutunma kolaylaştırmak içinmiş. kabız olmamak için ise kayısı ılık süt veya su tabi beslenme bol sebze yogurt yumurta.Ben bunlara dikkat etmeyi düşünüyorm takdir Allah tanHadi hayirlisi insallah, saglikla bebegine kavusursun insallah :)
Amin insallah, hayirlisiyla oluversin :)Ayy inşallah umarım öyle olur.hepimiz güzel tedavilerle güzel sonuçlara ulaşırız rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Transferden sonra ananas kabak çekirdeği dut kurusu yiyenler oluyormuş akşamları havuç suyu bunlar tutunma kolaylaştırmak içinmiş. kabız olmamak için ise kayısı ılık süt veya su tabi beslenme bol sebze yogurt yumurta.Ben bunlara dikkat etmeyi düşünüyorm takdir Allah tan
Benim beslenme cok duzensizTransferden sonra ananas kabak çekirdeği dut kurusu yiyenler oluyormuş akşamları havuç suyu bunlar tutunma kolaylaştırmak içinmiş. kabız olmamak için ise kayısı ılık süt veya su tabi beslenme bol sebze yogurt yumurta.Ben bunlara dikkat etmeyi düşünüyorm takdir Allah tan
Dediğin ilacı hiç bilmiyorm ancak beslenme cok onemli diyorlar bende cok düzenli yiyen biri değilim ama tedaviye başladıktan sonra dikkat ediyorum mesela meyve pek aramam ama yiyorm vitamin hapı kullanıyorm gündüz pek yemezdim ama vücut direnci için öğün atlamamaya çalışıyorm.ama özellikle transferden bir kaç gün öncesinde bu yazdıklarıma daha da özen göstereceğim özellikle ananas kuru dut çok duydum tutunması için ananası 5 e bölüp 1 2 gün transferden önce yiyip transferden sonra da 3 gün yemek lazmmş fazla yenmemeliymiş bılemıyorm deneyimleyeceğizBenim beslenme cok duzensizdediklerine dikkat edicem, bu arada estrofem kullandiktan sonra diet yapmamama ragmen ben de bi kilo kaybi var haptan olabilir mi acaba bilgin var mi?
Cok sagol uzerinde duracagim bu dediklerininDediğin ilacı hiç bilmiyorm ancak beslenme cok onemli diyorlar bende cok düzenli yiyen biri değilim ama tedaviye başladıktan sonra dikkat ediyorum mesela meyve pek aramam ama yiyorm vitamin hapı kullanıyorm gündüz pek yemezdim ama vücut direnci için öğün atlamamaya çalışıyorm.ama özellikle transferden bir kaç gün öncesinde bu yazdıklarıma daha da özen göstereceğim özellikle ananas kuru dut çok duydum tutunması için ananası 5 e bölüp 1 2 gün transferden önce yiyip transferden sonra da 3 gün yemek lazmmş fazla yenmemeliymiş bılemıyorm deneyimleyeceğiz
Kızlar ananasa dikkat edin ya da araştırın transfer öncesi evet ama transfer sonrası kasılmaya sebep oluyormuş.Faydalı diye yediklerinizi de makul ölçülerde tüketinTransferden sonra ananas kabak çekirdeği dut kurusu yiyenler oluyormuş akşamları havuç suyu bunlar tutunma kolaylaştırmak içinmiş. kabız olmamak için ise kayısı ılık süt veya su tabi beslenme bol sebze yogurt yumurta.Ben bunlara dikkat etmeyi düşünüyorm takdir Allah tan
Evet ölçüsü önemli transfer sonrası 3 gün makul ve gunde bir dilimden fazla yenilmemeliymiş 5 parçaya bölününce denk geliyormuş.şöyle ki ben biryerde görmüştüm transfer sonrası kasılma oluyormş zaten ama yönü önemliymiş bu kasılma yukarı doğru olmalıymış belki de ananas bunu sağlıyordur diye düşündüm ve mantıklı geldi bana.Kızlar ananasa dikkat edin ya da araştırın transfer öncesi evet ama transfer sonrası kasılmaya sebep oluyormuş.Faydalı diye yediklerinizi de makul ölçülerde tüketin
Dediğin ilacı hiç bilmiyorm ancak beslenme cok onemli diyorlar bende cok düzenli yiyen biri değilim ama tedaviye başladıktan sonra dikkat ediyorum mesela meyve pek aramam ama yiyorm vitamin hapı kullanıyorm gündüz pek yemezdim ama vücut direnci için öğün atlamamaya çalışıyorm.ama özellikle transferden bir kaç gün öncesinde bu yazdıklarıma daha da özen göstereceğim özellikle ananas kuru dut çok duydum tutunması için ananası 5 e bölüp 1 2 gün transferden önce yiyip transferden sonra da 3 gün yemek lazmmş fazla yenmemeliymiş bılemıyorm deneyimleyeceğiz
Dondurulup izleyen aylarda yapilan transferler daha etkili oluyormus arastirdigim kadariyla, vucut dinleniyor ne de olsa icin rahat olsunKizlar bende 15 fazla yunurta oldugu icin dondurulucaklar ve gelen ay olucaq transfer sizce sonucu degisirmi?
Hadi ya , bende aksini yapti sevindim simdi :)Ne kadar enteresan aslinda estrofem kilo yapar. Doktorum ve tum doktor arkadaslarim dikkat kiloya diyor
Yumurta toplamadan kaç gün sonra oldu transver. Doktorum durumuna göre iki ay dinlenmeye alabilirz dedi. Umarım bebişin tutunabilmiştirBenimde transfer sonrası 5.günüm. Allah hepimizin gönlüne göre güzelini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?