• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Aaa bilmiyodum bunu cok sagol baslarim yarin ben de
Cumartesi gününe kadar günde 1 bardak içebilirsin rahim duvarının fazla kalınlığı da iyi değil diye biliyorum.Son kontrolüne kadar içebilirsin yani doktor farkeder kalınlaştığını

Reglinin 2.günü iğnelere başladım kontrolüm perşembe günü.Sayın gayet güzel ama takılma çünkü süreç çok stresli ve her an herşey değişiyor.İlk tedavimde 14 -15 folikül gözükmesine rağmen 4 tane toplanabildi.Gönül ister ki fazla sayı olsun 5.güne gelsin ama 5.gün tutmayan embriyolarda var bla bla bla
Tabi orası öyle süreç gerçekten zor psikolojik olarak iğneler haplar hiç bir şey onemli olan kafa rahatlığı ama ne yazıkki çok zor

Yumurta tembelligi oldugu icin yuksek doz verince baya hareketlendi, seninki buna ihtiyac duymadan daha dozunda ve sakin gelisiyor bence daha saglikli bi durum icin rahat olsun
Ayy inşallah umarım öyle olur.hepimiz güzel tedavilerle güzel sonuçlara ulaşırız rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Hadi hayirlisi insallah, saglikla bebegine kavusursun insallah :)
Transferden sonra ananas kabak çekirdeği dut kurusu yiyenler oluyormuş akşamları havuç suyu bunlar tutunma kolaylaştırmak içinmiş. kabız olmamak için ise kayısı ılık süt veya su tabi beslenme bol sebze yogurt yumurta.Ben bunlara dikkat etmeyi düşünüyorm takdir Allah tan🙏

Transferden sonra ananas kabak çekirdeği dut kurusu yiyenler oluyormuş akşamları havuç suyu bunlar tutunma kolaylaştırmak içinmiş. kabız olmamak için ise kayısı ılık süt veya su tabi beslenme bol sebze yogurt yumurta.Ben bunlara dikkat etmeyi düşünüyorm takdir Allah tan🙏
Benim beslenme cok duzensiz :( dediklerine dikkat edicem, bu arada estrofem kullandiktan sonra diet yapmamama ragmen ben de bi kilo kaybi var haptan olabilir mi acaba bilgin var mi?

Benim beslenme cok duzensiz :KK43: dediklerine dikkat edicem, bu arada estrofem kullandiktan sonra diet yapmamama ragmen ben de bi kilo kaybi var haptan olabilir mi acaba bilgin var mi?
Dediğin ilacı hiç bilmiyorm ancak beslenme cok onemli diyorlar bende cok düzenli yiyen biri değilim ama tedaviye başladıktan sonra dikkat ediyorum mesela meyve pek aramam ama yiyorm vitamin hapı kullanıyorm gündüz pek yemezdim ama vücut direnci için öğün atlamamaya çalışıyorm.ama özellikle transferden bir kaç gün öncesinde bu yazdıklarıma daha da özen göstereceğim özellikle ananas kuru dut çok duydum tutunması için ananası 5 e bölüp 1 2 gün transferden önce yiyip transferden sonra da 3 gün yemek lazmmş fazla yenmemeliymiş bılemıyorm deneyimleyeceğiz

Dediğin ilacı hiç bilmiyorm ancak beslenme cok onemli diyorlar bende cok düzenli yiyen biri değilim ama tedaviye başladıktan sonra dikkat ediyorum mesela meyve pek aramam ama yiyorm vitamin hapı kullanıyorm gündüz pek yemezdim ama vücut direnci için öğün atlamamaya çalışıyorm.ama özellikle transferden bir kaç gün öncesinde bu yazdıklarıma daha da özen göstereceğim özellikle ananas kuru dut çok duydum tutunması için ananası 5 e bölüp 1 2 gün transferden önce yiyip transferden sonra da 3 gün yemek lazmmş fazla yenmemeliymiş bılemıyorm deneyimleyeceğiz
Cok sagol uzerinde duracagim bu dediklerinin

Kızlar ananasa dikkat edin ya da araştırın transfer öncesi evet ama transfer sonrası kasılmaya sebep oluyormuş.Faydalı diye yediklerinizi de makul ölçülerde tüketin

Kızlar ananasa dikkat edin ya da araştırın transfer öncesi evet ama transfer sonrası kasılmaya sebep oluyormuş.Faydalı diye yediklerinizi de makul ölçülerde tüketin
Evet ölçüsü önemli transfer sonrası 3 gün makul ve gunde bir dilimden fazla yenilmemeliymiş 5 parçaya bölününce denk geliyormuş.şöyle ki ben biryerde görmüştüm transfer sonrası kasılma oluyormş zaten ama yönü önemliymiş bu kasılma yukarı doğru olmalıymış belki de ananas bunu sağlıyordur diye düşündüm ve mantıklı geldi bana.

Kizlar bende 15 fazla yunurta oldugu icin dondurulucaklar ve gelen ay olucaq transfer sizce sonucu degisirmi?

Ne kadar enteresan aslinda estrofem kilo yapar. Doktorum ve tum doktor arkadaslarim dikkat kiloya diyor

Merhaba arkadaşlar nisan ayında bende tedaviye başladım. Bugün yumurta toplama oldu. İlk kez tüp bebek deniyoruz. Ve baya stresli ve olackları bilemediğim için kaygılı günler geçiriyorum. Okadar çok ilaç ve iğne varkı artık çok bunaldım. Tam iğne işi bitti derken bugünde bir yığın ilaçla eve döndük. Karnımda baya şişlik var. Sizlerde durumlar nasıl. Neler kullanıyosunuz? Tavsiye ve desteklerinize ihtiyacım var. Teşekkürler ☺️

Back