- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.053
- 133
- 39
- Konu Sahibi p a t u l i
-
Transveri olan arkadaşlar işlem ne kadar sürüyor. Yumurta toplama gibi ağrılı ve yorucumu? Çalıştığım için izin alma durumu zor oluyor bebim için.
Birde çarşamba yumurta toplandı 2 gün geçti ve karnımdaki şişlik daha kötü. Sabahta çarpıntı ve bulantı oldu. Kızlar sizde de oldumu
Kaç yumurta döllendi şuan da? Transferde spektulum takılmasından rahatsız olmuyorsan sonra zaten bişey anlamıyorsun ama idrara sıkışık olmak işin en en zor kısmı bence.Ameliyathaneye gir çık odaya gel 20 dk sürer,işlem 5 dklık bişey,yalnız çalışanlar için rapor veriyorlar 2 gün kadarTransveri olan arkadaşlar işlem ne kadar sürüyor. Yumurta toplama gibi ağrılı ve yorucumu? Çalıştığım için izin alma durumu zor oluyor bebim için.
Birde çarşamba yumurta toplandı 2 gün geçti ve karnımdaki şişlik daha kötü. Sabahta çarpıntı ve bulantı oldu. Kızlar sizde de oldumu
Bilmiyorum canım insan ister istemez daha cok olsaydı bır sorun mu var vs gıbı süpheye düşmüyor değil benım doktorumda 7 14 arasında yumurta isteriz tüp bebekte fln diyor.ben 6 gün gonalf kullandm 3 gün cetrotide bugün doktorum 2 gün daha kullanmamı istedi ilaç fazla sayı az mı diye düşünüyoruz işte bugün biraz moralsiz cıktm hastanedenˆ
Canım yumurta sayısına takılma çünkü gerçekten sayıyla hiç alakası yok,pko denen hastalarda zaten bize göre çok fazla sayıda yumurta oluşuyor.iki tane arkadaşım dondurulacak embriyosu kalmadı ve transfer oldukları embriyo tutundu.Olacağı varsa oluyor ki senin yumurta sayın gayet güzel
Mesela benim ilk tedaviden dondurulmuş olsaydı şimdi bu eziyeti çekmeyecektim ama herkesin yumurta sayısı aynı olmuyor.bende günde 300 gonal f artı akşamları merional 75mg kullanıyorum.dün akşam itibariyle cetrotide başladım hiç moralini bozma,1 tek yumurta için uğraşanlar var.inşallah kaliteli embriyolarımız olurBilmiyorum canım insan ister istemez daha cok olsaydı bır sorun mu var vs gıbı süpheye düşmüyor değil benım doktorumda 7 14 arasında yumurta isteriz tüp bebekte fln diyor.ben 6 gün gonalf kullandm 3 gün cetrotide bugün doktorum 2 gün daha kullanmamı istedi ilaç fazla sayı az mı diye düşünüyoruz işte bugün biraz moralsiz cıktm hastaneden
Evet bugün 2 gün geçti nefes almakta zorlanıyorum. Demekki olağan şeyler. Dediğin ohhs olmaktan endişelendim. Bide doktorun verdiği kağıtta bulantı kusma olursa arayın yazmış. Acaba belirtilerimi başladı diye korktum. Ne kadar zorlu bi süreçmiş gerçekten. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.Evet maalesef öyle oluyor ben nefes almakta zorlanıyordum,idrarda azalma vs. Endişelenme birkaç güne geçiyor hepsi,dayanamayacak kadar rahatsız hissedersen doktorunla görüş çünkü opu sonrası ohhs sendromu diye bir durum söz konusu olabiliyor.Ama sanırım senin durumun şuan normal
Şuan 2. Günü embriyolog 7 tanesi iyi görünüyor dedi. Ama 5. Günü beklicrkmişiz. 3. Günden sonra da embriyoda bozulmalar olabiliyomuş. Pazartesiye kadar inş. Şikayetlerim geçer de transfer olur.Kaç yumurta döllendi şuan da? Transferde spektulum takılmasından rahatsız olmuyorsan sonra zaten bişey anlamıyorsun ama idrara sıkışık olmak işin en en zor kısmı bence.Ameliyathaneye gir çık odaya gel 20 dk sürer,işlem 5 dklık bişey,yalnız çalışanlar için rapor veriyorlar 2 gün kadar
Canim ben turk degilim ve turkiyede degilim burda kendimiz karsiliyoruz tum ilaclari tedaviyi, yasim 25, 2 yildir olmyodu cocuk doktor tup bebekcin acele davrandigimizi soyledi fakat 10 yil sonra kimse bana 100 de 100 bebegin olucak diye qaranti veremez ve bu surecte zaten cok para harcaniyo bide ne kadar erken olurda o kadar tutma sansi var diye yaptirdim , pek bi sorun gorunmuyo bi kac dokto pcos dedi fakat simdiki doktorum multifalukul yani cox falikul oldugunu soyledi ve cok toplandigi icin dondurulup gelen ay transfer olucaq , yarin bana kac embrio oldugunu sogluyceklerNerede tedavi görüyorsunuz sizin tüp bebek tedavisi görme sebebiniz nedir maşallah 25 yumurta süper kaç doz ilaç kullanıyorsunuz sizin tedavi hakkında bilgi verebilir misiniz
Anladm canm güzel haberler alırız inşallah ☺Canim ben turk degilim ve turkiyede degilim burda kendimiz karsiliyoruz tum ilaclari tedaviyi, yasim 25, 2 yildir olmyodu cocuk doktor tup bebekcin acele davrandigimizi soyledi fakat 10 yil sonra kimse bana 100 de 100 bebegin olucak diye qaranti veremez ve bu surecte zaten cok para harcaniyo bide ne kadar erken olurda o kadar tutma sansi var diye yaptirdim , pek bi sorun gorunmuyo bi kac dokto pcos dedi fakat simdiki doktorum multifalukul yani cox falikul oldugunu soyledi ve cok toplandigi icin dondurulup gelen ay transfer olucaq , yarin bana kac embrio oldugunu sogluycekler
En zor süreçlerden biri embriyologlardan haber beklemek,inşallah devam ederler güzelce pazarteside transferin gerçekleşirŞuan 2. Günü embriyolog 7 tanesi iyi görünüyor dedi. Ama 5. Günü beklicrkmişiz. 3. Günden sonra da embriyoda bozulmalar olabiliyomuş. Pazartesiye kadar inş. Şikayetlerim geçer de transfer olur.
Canım senin taze transfer olacak diye progesteron takviyesine başlamışlardır,progesteron kabızlığa sebep oluyor artı şişsin çok kötü oluyor.Ben sadece sabah kahvaltı yapabiliyordum çünkü çatlayacak gibiydim,beslenmene çok dikkat et.Şuan 2. Günü embriyolog 7 tanesi iyi görünüyor dedi. Ama 5. Günü beklicrkmişiz. 3. Günden sonra da embriyoda bozulmalar olabiliyomuş. Pazartesiye kadar inş. Şikayetlerim geçer de transfer olur.
6 gündür gonal f 225 kullanıyorum cetrotide yarın başlıyor.herşeyimiz aynı gidiyor Ben de yedi taneyle çok moralsiz çıktım ama amh düşüklüğümden dolayı iyi bile dedi memnunum sonuçtan dedi doktorum.senin tüp Bebek yapma nedenin neydi?bence moral bozmayalım senin doktorun da olumsuz konuşmamış önemli olan embriyo sayısı onu bekleyeceğiz artık .salı ya da Çarşamba muhtemelen opu diyorum bana embriyolar da sıkıntı olmazsa taze transfer planlıyorBilmiyorum canım insan ister istemez daha cok olsaydı bır sorun mu var vs gıbı süpheye düşmüyor değil benım doktorumda 7 14 arasında yumurta isteriz tüp bebekte fln diyor.ben 6 gün gonalf kullandm 3 gün cetrotide bugün doktorum 2 gün daha kullanmamı istedi ilaç fazla sayı az mı diye düşünüyoruz işte bugün biraz moralsiz cıktm hastaneden
6 gündür gonal f 225 kullanıyorum cetrotide yarın başlıyor.herşeyimiz aynı gidiyor Ben de yedi taneyle çok moralsiz çıktım ama amh düşüklüğümden dolayı iyi bile dedi memnunum sonuçtan dedi doktorum.senin tüp Bebek yapma nedenin neydi?bence moral bozmayalım senin doktorun da olumsuz konuşmamış önemli olan embriyo sayısı onu bekleyeceğiz artık .salı ya da Çarşamba muhtemelen opu diyor bana embriyolar da sıkıntı olmazsa taze transfer planlıyor
Bir de bu gün gonal f iki saat geç yaptım sinir oldum kendime o kadar düzenli yapmaya çalışırken
Nasıl oldunuz daha iyisiniz umarımEvet bugün 2 gün geçti nefes almakta zorlanıyorum. Demekki olağan şeyler. Dediğin ohhs olmaktan endişelendim. Bide doktorun verdiği kağıtta bulantı kusma olursa arayın yazmış. Acaba belirtilerimi başladı diye korktum. Ne kadar zorlu bi süreçmiş gerçekten. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
Evet bir sürü ilaç var artık çetele turuyorum unutmayayım diyeCanım senin taze transfer olacak diye progesteron takviyesine başlamışlardır,progesteron kabızlığa sebep oluyor artı şişsin çok kötü oluyor.Ben sadece sabah kahvaltı yapabiliyordum çünkü çatlayacak gibiydim,beslenmene çok dikkat et.
Çarşamba yumurta toplama oldu perşembe şikayetlerim çok değildi. Okula gidebildim. Fakat bugün baya arttı. Karnım davul gibi ve hareket edemiyorum ettikçede ağrım oluyor. Bugün 2saat dersim vardı çok zorlandım. Umarım sende öyle durumlar olmaz. Her ihtimale karşı doktoruna bir danışNasıl oldunuz daha iyisiniz umarım
Bütün planlarımı ertesi gün işe giderim gibi ayarladım şu an korktum biraz
Bende 6 gün vuruldum bugün kontrole gittim 7.günümdü bugün ve yarın tekrar gonalf olacak 8 gün gonalf almş olacağım benım cetrotide erken başladı bu sabah 3.yü vurdum oda 2 gün daha vurulack benım salı yumurta toplamam var ben hiç amh baktırmadm yumurtalık rezervini adet zamanı foliküllerdende anlıyorlarmş doktorum yumurtalıklarn gayet güzel demişti hatta ben bir ay önce öngörüşmeye gittim o zaman sağ ve sol 6 tane toplam 12 tane folikül görmüştü ama kendiside her ay aynı olmayabiliyor birdahaki ay ne olur bılemeyız dedi ve sonuç bu şekilde oldu bakalm nasipte varsa olacak ama psikolojik olarak cok zor bir süreç iğne hap ilaç neyse de beklemek cok zor şöyle ki yumurta toplansa vallahi rahatlayacağım 1 gün arayla kontrole gidiyorum ve ben istanbulda yaşamıyorm 3 saat yol gidiyorm baska şehirden.evet inşallah embriyoya dönüşebilirler 7 taneden 3 veya 4 tanesi 5.güne gitse ohh değme keyfimize ve sonucta bize tutunursa bebişler6 gündür gonal f 225 kullanıyorum cetrotide yarın başlıyor.herşeyimiz aynı gidiyor Ben de yedi taneyle çok moralsiz çıktım ama amh düşüklüğümden dolayı iyi bile dedi memnunum sonuçtan dedi doktorum.senin tüp Bebek yapma nedenin neydi?bence moral bozmayalım senin doktorun da olumsuz konuşmamış önemli olan embriyo sayısı onu bekleyeceğiz artık .salı ya da Çarşamba muhtemelen opu diyorum bana embriyolar da sıkıntı olmazsa taze transfer planlıyor
Bir de bu gün gonal f iki saat geç yaptım sinir oldum kendime o kadar düzenli yapmaya çalışırken
Banada birsürü ilaç yazdı doktorum yumurta toplamadan sonra kullanacağım iğne hap kapsul ne ararsan var vallaEvet bir sürü ilaç var artık çetele turuyorum unutmayayım diyeçok şükür birşeyler yiyip içebiliyorum. Kabızlık içinde kayısı yiyip ve duphalac içiyorum. Bol su içmeye çalışıyorum. Ama davul gibi karnım hareket ettikçe içi acıyor ve nefes nefese kalıyorum. İnş pazartesiye şikayetlerim hafifler
Amiiinnn inşallah bu mübarek gecede rabbim isteyen herkese sağlıkla huzurla nasip etsin. Güzel haberlerle mesajlar atarız inşallahBanada birsürü ilaç yazdı doktorum yumurta toplamadan sonra kullanacağım iğne hap kapsul ne ararsan var vallainşallah cok guzel geçer transferiniz bebeğiniz size tutunur bende medicana kadıköy istanbulda tedavi görüyorm
Duphalac işe yaradıysa şanslısın o bile fayda etmemişti bana.progesteron dediğim ya göbekten ya fitil vajinadan yada kalçadan bir iğne oluyor,sana hangisini verdiler bilmiyorum.Kabızlık yapan baş belası oEvet bir sürü ilaç var artık çetele turuyorum unutmayayım diyeçok şükür birşeyler yiyip içebiliyorum. Kabızlık içinde kayısı yiyip ve duphalac içiyorum. Bol su içmeye çalışıyorum. Ama davul gibi karnım hareket ettikçe içi acıyor ve nefes nefese kalıyorum. İnş pazartesiye şikayetlerim hafifler
3 saatlik yol kolay değil Allah yardmıcın olsun.Sizin kontroller benden bir gün önce gidiyor,benimde yarın 8.gün ve kontrolüm var bakalım.Yumurta toplanınca emin ol rahatlamıyorsun labdan beklediğin telefon en streslisi ve sonra test gününü beklemekBende 6 gün vuruldum bugün kontrole gittim 7.günümdü bugün ve yarın tekrar gonalf olacak 8 gün gonalf almş olacağım benım cetrotide erken başladı bu sabah 3.yü vurdum oda 2 gün daha vurulack benım salı yumurta toplamam var ben hiç amh baktırmadm yumurtalık rezervini adet zamanı foliküllerdende anlıyorlarmş doktorum yumurtalıklarn gayet güzel demişti hatta ben bir ay önce öngörüşmeye gittim o zaman sağ ve sol 6 tane toplam 12 tane folikül görmüştü ama kendiside her ay aynı olmayabiliyor birdahaki ay ne olur bılemeyız dedi ve sonuç bu şekilde oldu bakalm nasipte varsa olacak ama psikolojik olarak cok zor bir süreç iğne hap ilaç neyse de beklemek cok zor şöyle ki yumurta toplansa vallahi rahatlayacağım 1 gün arayla kontrole gidiyorum ve ben istanbulda yaşamıyorm 3 saat yol gidiyorm baska şehirden.evet inşallah embriyoya dönüşebilirler 7 taneden 3 veya 4 tanesi 5.güne gitse ohh değme keyfimize ve sonucta bize tutunursa bebişlerbenim tüp bebek sebebim tek tüpüm tıkalı benim tamamen hiç geçiş yok baştan sona tıkalı cok şükür sıvı birikmesi yok eşiminde varikosel var o yuzden değerleri düşük malesef.
Pcos tüp bebekte bir avantaj en güzelini yapmışsın beklememekle.Dediğin gibi kadının yaşı ne kadar gençse o kadar avantajlı oluyorCanim ben turk degilim ve turkiyede degilim burda kendimiz karsiliyoruz tum ilaclari tedaviyi, yasim 25, 2 yildir olmyodu cocuk doktor tup bebekcin acele davrandigimizi soyledi fakat 10 yil sonra kimse bana 100 de 100 bebegin olucak diye qaranti veremez ve bu surecte zaten cok para harcaniyo bide ne kadar erken olurda o kadar tutma sansi var diye yaptirdim , pek bi sorun gorunmuyo bi kac dokto pcos dedi fakat simdiki doktorum multifalukul yani cox falikul oldugunu soyledi ve cok toplandigi icin dondurulup gelen ay transfer olucaq , yarin bana kac embrio oldugunu sogluycekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?