2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bende kullanmıştım kalem olanı hatta diğerine alıştığım için kalem olan zor gelmişti tüm ilacı verdikten sonra birkaç saniye bekle kalmaz içinde bişey.inşallah kavuşuruz bebişlere

Gonal f kullanan arkadaşlar ultrasona gittiğinizde kanda hangi değerlerinize bakılmıştı Bilgi verebilir misiniz

Teşekkür ederim yarın kanı başka hastanede verip sonuçlarıyla gidicem de doktoruma sormayı unutmuşum hep e2 istiyorlardı aklıma gelmedi sormak sonradan ek birşey var mı acaba diye aklıma takıldı

Var mı h
Benimde ilk tüp bebek denemem iğnemin 4.günü yarın kontrolüm var bakalm.Sizlerin kaç yumurta gözüküyor tahmini ne kadar toplanırmış doktorunuz ne diyor?
Benim sol taraf brz ağrıyor sanırım orda sağ tarafa göre yumurta sayısı fazla.Benim kontrolüm perşembe günü.İlk kontrolde 4 5 tane senkronize gözüküyor demişti hemşireye.Sana hiç sayı verdiler mi gerçi bize söylemiyorlarda hemşireye söylerken duyuyoruz

Kizlar merhaba,ben de martta basladim tedaviye 20 tane yumurta toplandi 17 tane dollendi, 5.gune 3 tane geldi ve onlarda donduruldu, bu ay transferim olacak hayirlisiyla heyecanliyim cok :)

Benim 3.günü tedavim başladı adetimin 5.günü 2 günlük iğne vurulmuştum 4 sağda 4-5 tanede solda senkronize büyüyen yumurtam varmış doktorum oyle söyledi ama bu sayı iyi mi bılmıyorm bakıyorm internette 15 20 yumurta toplananlar oluyor benm toplam 8 9 adet gözüküyor şuan bende normal mi bilemiyorm

Kizlar merhaba,ben de martta basladim tedaviye 20 tane yumurta toplandi 17 tane dollendi, 5.gune 3 tane geldi ve onlarda donduruldu, bu ay transferim olacak hayirlisiyla heyecanliyim cok :)
Tedavinizin ilk günlerinde de çok mu yumurtanız vardı mesela adetin 5.günü kaç taneydi sizin tüp bebek tedavisi görmenizin nedeni nedir

Benim 20 tane toplandi ama 3 tane donduruldu, bence toplanan yumurta sayisina hic takilma, 1 tane bile toplansa kalitesi iyiyse yeterli oluyor merak etme

Benim 20 tane toplandi ama 3 tane donduruldu, bence toplanan yumurta sayisina hic takilma, 1 tane bile toplansa kalitesi iyiyse yeterli oluyor merak etme
Öyle tabiki ama insan yinede ne kadar çok olursa o kadar umut ediyor daha cok şans daha fazla 5.güne giden embriyo falan dıye☺

Tedavinizin ilk günlerinde de çok mu yumurtanız vardı mesela adetin 5.günü kaç taneydi sizin tüp bebek tedavisi görmenizin nedeni nedir
Ilk gunlerde sagda yumurta coktu solda azdi,sonra gonal f dozunu artirdi doktor solda da gelisti baya toplam 20 oldu ama dedigim gibi 3 tane dondurulabildi, benim yumurta grlisimi tembel oldugu icin tup bebek yaptirmak istedim

Hayırlı olsun ayın kaçında transferin tarih belli mi? Heyecanlı olunmaz mı inşallah kavuşursun bebeğine

Ilk gunlerde sagda yumurta coktu solda azdi,sonra gonal f dozunu artirdi doktor solda da gelisti baya toplam 20 oldu ama dedigim gibi 3 tane dondurulabildi, benim yumurta grlisimi tembel oldugu icin tup bebek yaptirmak istedim
Bende yumurta tembelliği tespit edilmedi ona rağmen böyle az olunca o yuzden de niye az acaba diye düşündüm bakalm ben 225 doz kullanıyorm yarın nasıl değişsin

Hayırlı olsun ayın kaçında transferin tarih belli mi? Heyecanlı olunmaz mı inşallah kavuşursun bebeğine
Benim dondurulmustu gecen ay, bu ay adette estrofeme basladi doktor rahim duvarjnin kalinlasmasi icin cumartesi kontrol var, sanirim onumuzdeki hafta transfer yapacak :)

Reglinin 2.günü iğnelere başladım kontrolüm perşembe günü.Sayın gayet güzel ama takılma çünkü süreç çok stresli ve her an herşey değişiyor.İlk tedavimde 14 -15 folikül gözükmesine rağmen 4 tane toplanabildi.Gönül ister ki fazla sayı olsun 5.güne gelsin ama 5.gün tutmayan embriyolarda var bla bla bla

Bende yumurta tembelliği tespit edilmedi ona rağmen böyle az olunca o yuzden de niye az acaba diye düşündüm bakalm ben 225 doz kullanıyorm yarın nasıl değişsin
Yumurta tembelligi oldugu icin yuksek doz verince baya hareketlendi, seninki buna ihtiyac duymadan daha dozunda ve sakin gelisiyor bence daha saglikli bi durum icin rahat olsun

Benim dondurulmustu gecen ay, bu ay adette estrofeme basladi doktor rahim duvarjnin kalinlasmasi icin cumartesi kontrol var, sanirim onumuzdeki hafta transfer yapacak :)
Nar suyu içebilirsin araştr istersen bende yarın alıp başlayacağım içmeye.endometriumun kalınlaşması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…