2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhaba kizlar bende bu ay basladim ayin 8nden ignelere baslandi ilk tedavim daha once asilama oldu tutmadi bi sorunda bulunwmiyordu umarim hersey yolunda gider yaklasik 12,14 yumrtalar var en buyukleri su an 12mm daha yolun yarisindayiz haftanjn 2gunu tekrar yoklanicam daha toplama isleminin gunu belli degil, yumurtalar catladiktan sonrami toplanir yoksa catlamadan onu anlamadim

Hadi insallah hayirlisiyla tutar . Tahminimce catlatip toplarlar size doktorunuZ sordu mu kac embriyo yerlestirelim diye

Evet ozelde yaptiriyorum. Yumurta toplama islemi anestezi altinda yapildi. Sizin ki devlet mi
Evet devlet anestezi ile yapilacakmis ama sonrasi agrili oluyor diye duydum bi kac ay once yine devlette tup filmi cekildi cok agrili bir islemdi gözümü korkutan o oldu zaten ama sabir diyip sonucu iyi olacak diye katlanacagiz insallahh Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin gercekten zor bir surec hem maddi hem manevi Allah hepimizin yardimcisi olsun

Anestezi alicaginiz icin agrili olucagini sanmiyorum. Tup filmi ozelde de bazi yerler haric agrili bir islem zaten.

Merhaba herkese ben de bu ay başladım tüp bebek tedavisine.gonal f 225 ve vitamin kullanıyorum ikinci günüm ilaçları kullanmaya başlayalı.çok farklı bir süreç psikolojik olarak.hem diyorum ki şu ana kadar hiç bu kadar yüksek ihtimal doğmamıştı hamile kalmak için spontan kalma ihtimalimin düşüktü heyecanlan biraz hem de bir yandan o kadar negatif i gördükten sonra asla olmazmış gibi hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.hepimize bol şans umarım herkes bebişine kavuşur

Benim bugün adetimin 12.günü bende kontrole geldim inşallah güzel şeyler duyarız gonal f 225 kullandm

Hadi insallah hayirlisiyla tutar . Tahminimce catlatip toplarlar size doktorunuZ sordu mu kac embriyo yerlestirelim diye
Hayir daha o konulara gelmedik ben en az 2,3 istiyorum tabii kaliteli o kadar olursa

Merhaba bende tüp bebek sürecindeyim bugün iğnemin 3.günü gonal f 450 den günlük 225 mg yapıyorm bu iğneyi yaparken çevirdiğimde ve çıkarırken bır ıkı damla akıyor bu normal mi ben mi yanlış uyguluyorm sıfırlandıktan sonra 5 6 sn.de içinde bekletiyorm bır de mesela 450 lik iğneyi 2 seferde vuruluyorm ve az da olsa içinde kalıyor herkeste bu şekilde mi

Benim bugün adetimin 12.günü bende kontrole geldim inşallah güzel şeyler duyarız gonal f 225 kullandm
Merhaba bende tüp bebek sürecindeyim bugün iğnemin 3.günü gonal f 450 den günlük 225 mg yapıyorm bu iğneyi yaparken çevirdiğimde ve çıkarırken bır ıkı damla akıyor bu normal mi ben mi yanlış uyguluyorm sıfırlandıktan sonra 5 6 sn.de içinde bekletiyorm bır de mesela 450 lik iğneyi 2 seferde vuruluyorm ve az da olsa içinde kalıyor herkeste bu şekilde mi

Merhaba benimde bugün 3.günüm.İlk tedaviniz mi hangi hastane ve sorununuz neydi

İçinde kalmaması lazım şişeyi ters çevir iğnenin ucunu da son damalaya kadar almak için brz geri çek.göbeğe iğne yaptıktan sonra biraz dışarı çıkması normal

İçinde kalmaması lazım şişeyi ters çevir iğnenin ucunu da son damalaya kadar almak için brz geri çek.göbeğe iğne yaptıktan sonra biraz dışarı çıkması normal
Benım kullandıgım gonal f şişeli değil kalem olandan sıvısı hazır kalemin basından çevirerek doz seçip vuruluyorum.ilk denememiz benım tek tüpüm tıkalı eşimde varıkosel var sperm değerleri alt sınırda medicana kadıköy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…