- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi p a t u l i
-
Bilgi ve tecrübeniiz beni çok aydınlattı çok teşekkür ederim.Elinize emeginize sağlık.sizi yordum.Dilerim Allah emeginizin karşılığı çok güzel hayırlı bir evlat verir size.Sorgulamaniz araştırmamız ne güzel.Dilerim Allah bizleri evlat sahibi eder.Bizde burdan bizlerle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımıza ışık oluruz. Sorun olmazsa siz nerde tedavi oluyorsunuz.Benim de yasima göre yumurta sayısı döllenme ve beşinci güne gidiyo embiryolarim ama tutunma olumuyor.Rahim kaynaklı sorun yok alanında en iyilerinden olan hekime histeroskopi yapıldı kavite genisletildi yapisikli varmis ilk deneme sonrası .4 denemem bu islem sonrası oldu yani neden embiryoda yasa bagli kromozonlarinda sorun olmasi deniyo..Siz biosteron la ilgili Dhea hormonu içeren ilaçla ilgili ne düşünüyorsunuz.
Merhaba oncelikle gecmis olsun suan durum ne? Bende 25 yumurtadan 12 saglam cikti,9dollendi , surekli aradim ve bana daha dondurulmadiklari soylendi,5ci gun aradigmda hcibir embrio kalmadigini soyledi doktorumsa embrionlaein sadece bigun yasadigini soyledi bana vitaminler falan yazdi en az ucc ay killanmam gerek yumurta kalitesi cok dusuukmusMerhaba kızlar bende rahim dinlendirmedeyim ama sinir oldum onlara 26 yumurta toplandı 11 i döllendi 3. Güne gelen bi tane tek dondurup gerisiyle 5. Güne devam etmişler ve devam etmemiş diğerleri
İş tane 3. Gün dondurmuşlardı onu da dün transfer ettiler normalde 1-3-5. Günlerde arıyorlar 3. Güne gelenlerden mutlaka bi tane donduruyorlarMerhaba oncelikle gecmis olsun suan durum ne? Bende 25 yumurtadan 12 saglam cikti,9dollendi , surekli aradim ve bana daha dondurulmadiklari soylendi,5ci gun aradigmda hcibir embrio kalmadigini soyledi doktorumsa embrionlaein sadece bigun yasadigini soyledi bana vitaminler falan yazdi en az ucc ay killanmam gerek yumurta kalitesi cok dusuukmus
Size yazdiklarim altta okursanız sevinirim Birde sizin embiryo kalitesi için ne dendi.Tutunma şansı nasıl bilgi verildi miO ilaçlarla ilgili hiçbir bilgim yok. Bilinçsizce kullanılmamalı diye biliyorum. Ters tepebiliyormuş.
Bahçeci Fulya'da tedavi görüyorum ben. Aydın'dan gidip geliyorum. OPU sonrası adet söktürücü verildi. İlaç biteli 3 gün oldu adet olmayı bekliyorum. Olsam da rahim hazırlama işlerine başlasak artık. Zaman kaybetmek istemiyorum hiç. Negatif sonuç alırsam 3-4 ay sonra yine başlarım.
Geçen sene Mayıs'ta korunmayı bıraktık. 5 ay olmayınca soluğu doktorda aldık. 2 ay yumurta takibi yapıldı, 1 kere aşılama denendi sonuç alamadık. Bütün testler, tetkikler yapıldı, filmler çekildi. Hiçbir sorun görünmüyor. O yüzden tam 11. Ayda tüpe başladık. Bakalım nolacak. Geç evlenmenin tek dezavantajı bu çocuk işleri işte. :)
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz kuzumAminn çok sağol rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsinçarşamba inşallah tam 5 haftalık olacak görürüm diye düşünüyorum keseyi bhcg 1500 üstü olunca görünüyor diyorlar ozamana 2 günde 2 katı artsa zaten 5 gün var coktan geçer ümidiyle gideceğim bakalm 15 inde
Cuucuuuk nasıl oldun ben regl olduktan sonra psikolojik olarak biraz daha iyiyim hormon ilaçlarının da etkisi varmış o anki psikolojik olarak kötü hissetmemde. regl olunca gel demişti doktor gitmek içimden gelmedi, sen regl olabildin mi ne zaman tedaviye baslicaksinHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz kuzum
Kuzum ben dokuzuncu gün negatifi görünce ilaçladı bıraktım 12. Gün tam beklenen adet tarihimde de Real oldum.biraz daha iyiyim ben de haklısın.bana da ikinci adetinde gel dedi ama bayrama geliyor yine mesaj atacağım hocaya napayım diye ama büyük ihtimalle ne yazık ki üçüncü adetin ikinci günü değerlerim iyi çıkarsa başlayacağız artık tekrar opuua havuz sistemineCuucuuuk nasıl oldun ben regl olduktan sonra psikolojik olarak biraz daha iyiyim hormon ilaçlarının da etkisi varmış o anki psikolojik olarak kötü hissetmemde. regl olunca gel demişti doktor gitmek içimden gelmedi, sen regl olabildin mi ne zaman tedaviye baslicaksin
Size yazdiklarim altta okursanız sevinirim Birde sizin embiryo kalitesi için ne dendi.Tutunma şansı nasıl bilgi verildi mi
Tedavi edip başlayacaktı, dondurulmuş 2 tane var onları transfer edecek. Ben de ramazan aradan çıksın vücutta biraz dinlensin diye düşündüm.Kuzum ben dokuzuncu gün negatifi görünce ilaçladı bıraktım 12. Gün tam beklenen adet tarihimde de Real oldum.biraz daha iyiyim ben de haklısın.bana da ikinci adetinde gel dedi ama bayrama geliyor yine mesaj atacağım hocaya napayım diye ama büyük ihtimalle ne yazık ki üçüncü adetin ikinci günü değerlerim iyi çıkarsa başlayacağız artık tekrar opuua havuz sisteminesana hemen Regl olunca başlayacak mıydı ki konuşmak için mi çağırdı
Kızlar fikrinizle ihtiyacım var, ilk tedavim ve iki tane dondurulmuş embriyom var, bu ay Allah nasip ederse transferim olucak, karar veremedim, tek embriyomu ikisi birden mi transfer edilsin, hangisinde şansım daha yüksek olur?bu arada yaş 38O ilaçlarla ilgili hiçbir bilgim yok. Bilinçsizce kullanılmamalı diye biliyorum. Ters tepebiliyormuş.
Bahçeci Fulya'da tedavi görüyorum ben. Aydın'dan gidip geliyorum. OPU sonrası adet söktürücü verildi. İlaç biteli 3 gün oldu adet olmayı bekliyorum. Olsam da rahim hazırlama işlerine başlasak artık. Zaman kaybetmek istemiyorum hiç. Negatif sonuç alırsam 3-4 ay sonra yine başlarım.
Geçen sene Mayıs'ta korunmayı bıraktık. 5 ay olmayınca soluğu doktorda aldık. 2 ay yumurta takibi yapıldı, 1 kere aşılama denendi sonuç alamadık. Bütün testler, tetkikler yapıldı, filmler çekildi. Hiçbir sorun görünmüyor. O yüzden tam 11. Ayda tüpe başladık. Bakalım nolacak. Geç evlenmenin tek dezavantajı bu çocuk işleri işte. :)
Eğer iki tane olma ihtimali senin için problem olmazsa çift yaptır bence daha çok şansın olur benim de iki taneydi biri tuttuKızlar fikrinizle ihtiyacım var, ilk tedavim ve iki tane dondurulmuş embriyom var, bu ay Allah nasip ederse transferim olucak, karar veremedim, tek embriyomu ikisi birden mi transfer edilsin, hangisinde şansım daha yüksek olur?
Cevap verdiğin için teşekkür ederim cnm, Seninkiler kaçıncı gün embriyosuydu?ve ilk denemen miydi?Eğer iki tane olma ihtimali senin için problem olmazsa çift yaptır bence daha çok şansın olur benim de iki taneydi biri tuttu
Rica ederim canım 3.gün tazeydiCevap verdiğin için teşekkür ederim cnm, Seninkiler kaçıncı gün embriyosuydu?
Anladım cnm, benimkiler 5. günRica ederim canım 3.gün tazeydi
Şansın daha iyi bence inşallah tutunur lar sana canımAnladım cnm, benimkiler 5. gün
Bir ay bekle bence de canım.kaçıncı gün embriyoları bi de öncekinde kaçıncı gün koymuşlardı canımTedavi edip başlayacaktı, dondurulmuş 2 tane var onları transfer edecek. Ben de ramazan aradan çıksın vücutta biraz dinlensin diye düşündüm.
Bence bi tane transfer ettir en azından olmazsa bir şansın daha olurKızlar fikrinizle ihtiyacım var, ilk tedavim ve iki tane dondurulmuş embriyom var, bu ay Allah nasip ederse transferim olucak, karar veremedim, tek embriyomu ikisi birden mi transfer edilsin, hangisinde şansım daha yüksek olur?bu arada yaş 38
Bence de tek transfer yaptır Allah korusun tutmazsa tekrar aynı sürece başlama,2.transferde şans daha yüksek diyolarBence bi tane transfer ettir en azından olmazsa bir şansın daha olur
Canım 5.gun embriyosuydu, dondurulup 2.ay koymuşlardı. Bunda Ramazan'da biraz dinlendireyim kendimi istiyorum. Şimdi 2 tane daha var 5.gun embriyosu, ama tek koydurucam. Senin dondurulmuş var mı yoksa yumurta toplama tedavisi mi olacak canım?Bir ay bekle bence de canım.kaçıncı gün embriyoları bi de öncekinde kaçıncı gün koymuşlardı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?