- 14 Temmuz 2014
- 686
- 1.026
- 133
- Konu Sahibi p a t u l i
-
Benim bugün sonucum negatif geldi.Benimde dondurulmus lar denecek hemen adet olunca olunca.Sizinde mi aynı durum.Nasil olacsk
Çok teşekkür ederim taze embiryo idi yani ilaç ve tedavi oldum negatif sonucu dün aldım henüz adet olmadım olunca yapalım dendimerhaba arkadasim, bir kisiye bile faydam olacaksa ne mutlu bana. negatif aldiginiz taze embriyo ile yapilan bir transfer miydi? yani yumurta topladilar birkac gun sonra da transfer mi oldu? eger oyleyse ben birkac ay beklemenizi oneririm. rahim cok yorulmus oluyor tum bu sureclerden dolayi. hem bir suru hormon verilmis oluyor, hem yumurta toplaniyor ztn o da kucuk bir operasyon sonucta. benim ilk denememi yaptirdigim doktorum bana negatif alinca hemen adetinle tekrar baslayalim demisti ve hic icime sinmedi, kendimi ve bedenimi hic hazir hissetmedim. 4 ay bekledim sonra dondurulmus embriyo transferi yaptirdim baska bir doktorla ve cok sukur bu sefer pozitif. lutfen bedeninizi de dinleyin, hazir hissetmiyosaniz sirf doktorunuz diyor diye yaptirmayin, hersey rahimin iyi olmasiyla alakali ona da iyilesmesi icin zaman tanimak lazim diye dusunuyorum.
11 toplandı. bugün aradılar 9 u döllenmiş. Bakalım kaçı ilerliyecek.Bu arada kac yumurta toplandi
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Birde sizden embiryolar genetik tani yani pgt yapılması ile ilgili ne düşünüyorsunuz.merhaba arkadasim, bir kisiye bile faydam olacaksa ne mutlu bana. negatif aldiginiz taze embriyo ile yapilan bir transfer miydi? yani yumurta topladilar birkac gun sonra da transfer mi oldu? eger oyleyse ben birkac ay beklemenizi oneririm. rahim cok yorulmus oluyor tum bu sureclerden dolayi. hem bir suru hormon verilmis oluyor, hem yumurta toplaniyor ztn o da kucuk bir operasyon sonucta. benim ilk denememi yaptirdigim doktorum bana negatif alinca hemen adetinle tekrar baslayalim demisti ve hic icime sinmedi, kendimi ve bedenimi hic hazir hissetmedim. 4 ay bekledim sonra dondurulmus embriyo transferi yaptirdim baska bir doktorla ve cok sukur bu sefer pozitif. lutfen bedeninizi de dinleyin, hazir hissetmiyosaniz sirf doktorunuz diyor diye yaptirmayin, hersey rahimin iyi olmasiyla alakali ona da iyilesmesi icin zaman tanimak lazim diye dusunuyorum.
Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelikÇok sağol Rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda
Çok güzel merak etmeyin güzel embriyolarınız olacaktır bu sayıyla içiniz rahat bekleyin11 toplandı. bugün aradılar 9 u döllenmiş. Bakalım kaçı ilerliyecek.
İyiyiim çok şükür canm sağolasınCanım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Bu arada takvimin çok yakışmışİyiyiim çok şükür canm sağolasınyarın tekrar kan vercem bakalım ne olacak merakla beklıyorum sen napıyorsun
Tatlım hayırlı olsun gebeliğin, senin kaçıncı gün embriyosuydu, tek miydi, ve yaş kaçİyiyiim çok şükür canm sağolasınyarın tekrar kan vercem bakalım ne olacak merakla beklıyorum sen napıyorsun
5.gün embrıyo canm tek transfer 25yaşındayımTatlım hayırlı olsun gebeliğin, senin kaçıncı gün embriyosuydu, tek miydi, ve yaş kaç
Canm kötü düşünme lütfen senin için en iyi tedavi neyse ona yönel varsa başka doktorlarla görüş değişik fikirler al evet çok zor ama gerekirse 5 6 ay da sürse rabbim kolaylığını verir İnşallah sonucuda bebişinle taçlanır lütfen moralini bozmaCanım bana doktorum beşinci gün transferi yapmak istiyor iki embriyo olarak bir de dondurulmuş olarak bir ay dinlenme bırakıp yapalım diyor .tek seferde çıkması çok zor zaten üç embriyom vardı beşinci Güne 2 embriyo ulaşıncaya kadar bir kaç kez toplama yapıp havuz yapacakbir ay dinlen başlayalım dedi ama diğer adetim de Bayram’a geliyor iki ay ara vermiş olacağım birkaç kez toplama filan bi dahaki transfere en az altı ay var maalesef o da olmazsa naparım artık hiç bilmiyorum inan ki ... evlatlık edinmeyi düşünmeye başladım kaç kere daha deneyebilirim bilmiyorum bir transfer için aylarca uğraşacağım için...şimdiden olmazsa naparım diye düşünüyorum
Çok sağol canm.He birde bazı klinikler bu havuzu cok uyguluyor guzel sonuçlarda alınıyor yeterki sabırlı ol rabbim en güzel zamnda nasip edecekBu arada takvimin çok yakışmış
Canım Başkent’te Hulusi hocaya gidiyorum iyi bilinen bir hoca ona güvenmek zorundayım çünkü havuz yöntemi çok maliyetli Başkent’te bir miktar daha uygun en azından .bir de çok araştırdım benim gibilere önerilen tek şey bu nereye gitsem aynı şeyi diyecekler o yüzden saldım başka yerle görüşmeyi düşünmüyorum ama belki biraz toparlanırsam görüşebilirim daha sonraCanm kötü düşünme lütfen senin için en iyi tedavi neyse ona yönel varsa başka doktorlarla görüş değişik fikirler al evet çok zor ama gerekirse 5 6 ay da sürse rabbim kolaylığını verir İnşallah sonucuda bebişinle taçlanır lütfen moralini bozma
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Birde sizden embiryolar genetik tani yani pgt yapılması ile ilgili ne düşünüyorsunuz.
O zaman denemelisin canım güç topla inan ve başla inşallah güzel sonuçlar alacaksınCanım Başkent’te Hulusi hocaya gidiyorum iyi bilinen bir hoca ona güvenmek zorundayım çünkü havuz yöntemi çok maliyetli Başkent’te bir miktar daha uygun en azından .bir de çok araştırdım benim gibilere önerilen tek şey bu nereye gitsem aynı şeyi diyecekler o yüzden saldım başka yerle görüşmeyi düşünmüyorum ama belki biraz toparlanırsam görüşebilirim daha sonra
Maşallah cnm, çok gençsin daha, rabbim tamamına erdirsin, sağ salim kucağınıza da alın inşallah5.gün embrıyo canm tek transfer 25yaşındayım
Amiinn çok sağol Allah razı olsunMaşallah cnm, çok gençsin daha, rabbim tamamına erdirsin, sağ salim kucağınıza da alın inşallah
Canımm gözün aydın sağsalim kucağına alırsın inşallahAmiinn çok sağol Allah razı olsun
Zamanı değilmiş canım inşallah kavuşursun bebeğine,zor bir süreç güçlü olmalısınCanım bana doktorum beşinci gün transferi yapmak istiyor iki embriyo olarak bir de dondurulmuş olarak bir ay dinlenme bırakıp yapalım diyor .tek seferde çıkması çok zor zaten üç embriyom vardı beşinci Güne 2 embriyo ulaşıncaya kadar bir kaç kez toplama yapıp havuz yapacakbir ay dinlen başlayalım dedi ama diğer adetim de Bayram’a geliyor iki ay ara vermiş olacağım birkaç kez toplama filan bi dahaki transfere en az altı ay var maalesef o da olmazsa naparım artık hiç bilmiyorum inan ki ... evlatlık edinmeyi düşünmeye başladım kaç kere daha deneyebilirim bilmiyorum bir transfer için aylarca uğraşacağım için...şimdiden olmazsa naparım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?