2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Benim bugün sonucum negatif geldi.Benimde dondurulmus lar denecek hemen adet olunca olunca.Sizinde mi aynı durum.Nasil olacsk

merhaba arkadasim, bir kisiye bile faydam olacaksa ne mutlu bana. negatif aldiginiz taze embriyo ile yapilan bir transfer miydi? yani yumurta topladilar birkac gun sonra da transfer mi oldu? eger oyleyse ben birkac ay beklemenizi oneririm. rahim cok yorulmus oluyor tum bu sureclerden dolayi. hem bir suru hormon verilmis oluyor, hem yumurta toplaniyor ztn o da kucuk bir operasyon sonucta. benim ilk denememi yaptirdigim doktorum bana negatif alinca hemen adetinle tekrar baslayalim demisti ve hic icime sinmedi, kendimi ve bedenimi hic hazir hissetmedim. 4 ay bekledim sonra dondurulmus embriyo transferi yaptirdim baska bir doktorla ve cok sukur bu sefer pozitif. lutfen bedeninizi de dinleyin, hazir hissetmiyosaniz sirf doktorunuz diyor diye yaptirmayin, hersey rahimin iyi olmasiyla alakali ona da iyilesmesi icin zaman tanimak lazim diye dusunuyorum.

Çok teşekkür ederim taze embiryo idi yani ilaç ve tedavi oldum negatif sonucu dün aldım henüz adet olmadım olunca yapalım dendi

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Birde sizden embiryolar genetik tani yani pgt yapılması ile ilgili ne düşünüyorsunuz.

Canım bana doktorum beşinci gün transferi yapmak istiyor iki embriyo olarak bir de dondurulmuş olarak bir ay dinlenme bırakıp yapalım diyor .tek seferde çıkması çok zor zaten üç embriyom vardı beşinci Güne 2 embriyo ulaşıncaya kadar bir kaç kez toplama yapıp havuz yapacak bir ay dinlen başlayalım dedi ama diğer adetim de Bayram’a geliyor iki ay ara vermiş olacağım birkaç kez toplama filan bi dahaki transfere en az altı ay var maalesef o da olmazsa naparım artık hiç bilmiyorum inan ki ... evlatlık edinmeyi düşünmeye başladım kaç kere daha deneyebilirim bilmiyorum bir transfer için aylarca uğraşacağım için...şimdiden olmazsa naparım diye düşünüyorum

Canm kötü düşünme lütfen senin için en iyi tedavi neyse ona yönel varsa başka doktorlarla görüş değişik fikirler al evet çok zor ama gerekirse 5 6 ay da sürse rabbim kolaylığını verir İnşallah sonucuda bebişinle taçlanır lütfen moralini bozma

Canım Başkent’te Hulusi hocaya gidiyorum iyi bilinen bir hoca ona güvenmek zorundayım çünkü havuz yöntemi çok maliyetli Başkent’te bir miktar daha uygun en azından .bir de çok araştırdım benim gibilere önerilen tek şey bu nereye gitsem aynı şeyi diyecekler o yüzden saldım başka yerle görüşmeyi düşünmüyorum ama belki biraz toparlanırsam görüşebilirim daha sonra

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Birde sizden embiryolar genetik tani yani pgt yapılması ile ilgili ne düşünüyorsunuz.

rica ederim ne demek. benim cevremde de hep rahim dinlendirme surecinden sonra dondurulmus embriyo ile hamile kalanlar var ben en azindan bir iki adet donemi gecirip oyle baslayin derim. ama yine de karar size kalmis.

bizim embriyolarimiza pgt uygulanmadi, ama sanirim bu denememiz de basarisiz olsaydi uygulanabilirdi. yani en azindan ben uygulanmasini isterdim. bu denememden once kendi genetik testlerime kadar herseyi yaptirdim. o nedenle de icim rahat bir sekilde surece basladim. pgt de bence birkac denemeden sonra yapilmasi gereken bir prosedur. embriyonun kendi genetigi de tutunmayi son derece onemli olcude etkiliyormus.

insallah bir sonraki denemenizde hersey istediginiz gibi olur ve en kisa zamanda mutlu haberi alirsiniz.

O zaman denemelisin canım güç topla inan ve başla inşallah güzel sonuçlar alacaksın

Zamanı değilmiş canım inşallah kavuşursun bebeğine,zor bir süreç güçlü olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…