2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Benim durumlar kötü canım rezervim az olduğu için yumurta az çıkıyor iki üç embriyo oluştu ilkinde .riske atmamak içim iki tane iyi kalite vardı 3. Gün koydular tutmadı.dondurulmuşum da yok.bırak bir kez toplamayı 3-4 kez toplayıp belki de daha fazla bilemiyorum 3-4 tane beşinci gün embriyosu oluncaya kadar aylarca devam hoca 2 tane 5. Gün embriyosu olunca bırakırız diyor da ben tutmazsa rezeervim iyice azalmadan gücüm nereye kadar yeterse toplatmak istiyorum.ha belki de hiç beşinci Güne gitmeyecek bilmiyoruz

Günaydın cnm klinik değiştirmeyi düşündün mü bnce doktorla da alakalı ufacık bsy bile etkiler biliyosun

Günaydın cnm klinik değiştirmeyi düşündün mü bnce doktorla da alakalı ufacık bsy bile etkiler biliyosun
Canım düşündüm baya ama herkesin çok önerdiği bi klinik bir şans daha vereyim dedim diğer yerleri de maddi olarak havuz sisteminde karşılamam çok zor Başkent’te yaptırıyorum nispeten daha ucuz kaç kere opu olacağım bilmiyorum çünkü bahçeci Ankara’ya düşündüm ama dediğim gibi çok pahalı buraya göre.allah pişman etmesin kafam çok karışık zaten
Bu arada dün sana hayırlı olsun transfer olmuşsun yazacaktım şarjım bitmişti buradan yazayım nasılsın iyi misin canım şimdi ?

Çok sağolasın iyiyim yatisip duruyorum öyle napiym bekleyiş başladı. Klinik iyi de ben guvenemezdm gerçekten herkesin bı doktoru var senin vücudunun dilinden anlayan belki dediğin gibi ikinci şans senin için hayırlı ne zaman baslicak yeni süreç?

Hangi açıdan güvenemezdin fikirlere çok ihtiyacım var ikinci ay demişti ama bayrama geliyor haziran sonu gibi anca başlarız herhalde artık.hayılrı olsun canım benim tatlı bekleyişler kaç tane kaçıncı gün embriyosuydu merede yaptırdın

Kötü bi hastalık bile olsa bi doktorla yetinmiyoruz gözden kaçan belki küçük bı detay vardır ama klinik iyi diyorsun sen elinden geleni yaptın ben direk düşünürüm tedavide mi bi eksiklik vardı? 5. Gün embriyosu en iyi kalite 1 tanecik koydular güzel geçti dediler herşey de ben çok umitsizim çok ağladım

Endişeni çok iyi anlıyorum ama ben de mesela 20 tane yumurta toplandı sadece 3 tane embriyo oluştu, sende de az rezerve rağmen 2 tane embriyo oluştu, rakamlara ve rezervin azlığına takılıp moralini ve enerjini yanlış yerde harcama,önemli olan tek bir yumurta ve onunda kalitesinin iyi olması, şimdi senin yapman gereken mevcutların kalitesini artirmak. Bir de 3 ve 5.gune çok takilmamalisin, az yumurta toplanıp ohss olmazsan aslında 3.gunun transferi anne rahmine daha erken kavuştuğu için daha avantajlı olduğu da oluyormuş. Ben mesela dondurulmuş yerine taze transfer isteyecektim ancak çok yumurta toplandığı için ve yumurta toplarken rahimden polip alındığı için 1 ay beklemek zorunda kaldım. Demem o ki çok bu ayrıntılara takılma her vücudun özelliği farklı ve kabul ettiği tedavide farklı. O yüzden emin ol şu an uygulanan senin için en doğrusudur. Farklı bir doktora mi gitseydim sorusunu hiç sorma kendine çünkü bunun bir cevabı yok inan bana, en iyisi diye bişey yok doktorlardan. Bir de bu çok ticari kaygı güdülen bı sektör artık, samimiyetten uzak. Benim gozlemim, doktorundan hemsiresine, sekreterine hepsi senin duygu durumundan ve hislerinden ziyade hemen işlemini tamamlayıp sıradaki 10000 liralık hastayı almak. Çok mekanik bir bakış açısı var. Ben mesela olumsuz netice aldım biri bile arayıp telkinde bulunmadı bundan sonraki süreç hakkında bilgi vermedi, ben koordinatore dün mesaj attım kadın zahmet edip geri dönüş bile yapmadı. İnternetten araştırarak sorularımızın yanıtını kendimiz buluyoruz.

Hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın. Neden umitsizsin?

Hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın. Neden umitsizsin?
Çok ağladım transferden sonra canım ben stres yaptım bde doktor biraz sertti alinganlikta olunca transferim full aglayarak geçti yoksa iyiydi işlem 1 tane en iyi kalite yapıldı transferim

Çok ağladım transferden sonra canım ben stres yaptım bde doktor biraz sertti alinganlikta olunca transferim full aglayarak geçti yoksa iyiydi işlem 1 tane en iyi kalite yapıldı transferim
Ben de aynı şeyi yaşadım, transferden biraz önce eşime çok önemsiz biseyden alınganlık ettim ve doktor dökümü takınca canımın açısıyla ağlamaya başladım ama durduramıyorum kendimi hiçbiri anlam veremedi doktorda hemsirelerde dahası ben de anlam veremedim. Olayın gerginliği hormon ilaçlarının etkisi vs üst üste gelip bı de doktorun acitmasi ondan oluyor. İçini ferah tut inşallah alacağın sonuçla mutlu edersin bizi :) peki nerede yaptırdın?

Kizlar embriyo yerleştirildikten sonra tüm mesele rahime tutunma ya internette araştırdığım kadarıyla ERA test diye bişey var. Yapılan testte rahimin tutunma çatısı saptaniyormus yani transfer için adetten sonra ilaçlara göre 21. Günde transfer yapılıyor ya, bu testte hangi gün vücudun uygun olduğu saptaniyormus, yaptıran var mı acaba? siz de bi bakın isterseniz.

Aynen canım aynı duygular evet tıpatıp reyapta yaptırdım ben hemşireler fln ekip çok ilgili sen?

Ben beşinci gün ve dondurulmuş koyulmasını istiyorum bu sefer sen nedense bi de öyle denemek geliyor içimden hoca da benimle aynı şeyleri söyletince bir kez daha denemek istedim sonuçta mükemmel tedaviyle bile oranlar %40 filanmış hemen ilk tedavide doktor değiştirmeyi o yüzden istemedim bu sefer de olmazsa o zaman değiştireceğim.aynı doktorda biri mucizesini buluyor onun negatif aldığında da başkası buluyor düşün düşün sonu yok maalesef bu işin Sen canını gerçekten sıkma dondurulmuşların da var elbet olur bunda olmasa öbüründe neden olmasın canım rahat ol gerçekten

O kadar haklısın ki aynı kişide ne iyi doktorlar bile tam bilemiyor bu yüzden bu sefer tam Tersini yapmak istiyorum 3 dü 5 olsun tazeydi donmuş olsun Kısmetimizde hangisi var ya da var mı keşke bilebilsek canım.ben de olumsuzu aldığımda tavırlarından hiç hoşlanmadım hoca takılarak neden kalamadın filan dedi sanki benim elimde Ne yazık ki bizi buradaki aynı şeyi yaşayan kadınlardan başka kimse anlamıyor İnan eşim bile anlamıyor.bu kadar üzülme olur bence olmazsa da kısmet diyip geçebiliyor.ama ben her hatırladığımda içime yayılan o çöküntüyü karanlığı dağıtamıyorum

Kendim yazdim sandjm resmen ayni seyleri bnm doktorum da dedi niye tutamadin kiz diye kndi capinda saka filan yapti ki esin bnmkinin aynisi bnmkinin bi farki var hep doktordan yana inanin cok yiprandim

Kendim yazdim sandjm resmen ayni seyleri bnm doktorum da dedi niye tutamadin kiz diye kndi capinda saka filan yapti ki esin bnmkinin aynisi bnmkinin bi farki var hep doktordan yana inanin cok yiprandim
AY benimki de hep doktordan yana işe gidebilirsin dedi diye üçüncü gün işe git ya öyle dedi diyordu.bi tek Başkent’te çok beklediğimiz zaman birkaç kere benimle geldi o zaman doktora sinirlenmişti Senin doktorun kim acaba aynı yere mi gidiyoruz kaç kere transfer oldun nasıl durumun canım

Ben ankaradayim 2 tup bebek 1 dondurulmuş dnemem var sadece ilkinde tuttu onda da malesef dustu simdi esimin ısrarıyla hala ayni doktora gidiyoruz halaaaa yaaa cok sinirleniyorum valla.sen nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…