Yukardaki kelimeyi yanlış yazmışım bu hastanelerin laboratuarlari daha mi iyi olduğu icin tercih etmeliyim.Acibadem maslak ta Bülent Tras gittim ama ilgi alaka yoktu. Dhea hormonu iceren biosteron ilaci vermişti cok az kullandim gittigim doktor kesti.kist yapıyormuş ve tıbbi kanıtı yok dendi birde gonamax diye bir vitamin verdi ama dediğim gibi Doktor um kesti bunlari Acibadem i
Labaratuar olarak düşünmedim.Yastan dolayi sizce ne zaman denemeliyim.Tekrar çok teşekkür ederim.Birde böyle değerlendirip bana yol gösterirseniz sevinirim.
Geç kalmadan denemekte fayda var. Görüşeceğiniz merkezlerdeki doktorlar zamanını söylerler.
Evet saydığım hastanelerin laboratuvarları en iyi olanlar. Acıbadem dışındakilerle bi görüşün o zaman. İleri yaş olunca mırın kırın edebilirler ama moralinizi bozmayın. Şansınızı deneyin.
Cd56 rahimden doku alınarak yapılan ekstra ücrete tabi bi işlem. Başarısız denemelere ve düşük yapanlara yapılıyormuş. Rahimde embriyoyu dışlayan, katil hücre oranına bakıyorlar. Belli bir yüzdenin üzerindeyse düzenli olarak verilen serumla gebelik devam ettiriliyor ama önce pozitif sonucu görmek lazım sanırım. Hiç pozitif görülmediyse yapmıyor olabilirler.
Ben size kendi kullandığım destek ürünleri yazayım o zaman.
Kahvaltıdan sonra:
Pregnacare Multivitamin (erkek için de ayrı tablet var kutuda)
Venatura Koenzim q10
Akşam yemeğinden sonra:
Astalife omega 3 + astaksantin (ikisi de aynı kutuda, birer tablet içiliyor)
Yatmadan bir saat önce melatonin hormonuna başladım bi de günde 2,5 mg. Benim kullandığım marka Natrol. Uyku düzenim kendimi bildim bileli kötü. Geç yatıp sık sık uyanıyorum o yüzden kullanıyorum. Vücut melatonin salgılayamıyordur diye.
Pek güneş de görmediğim için bir de Venatura d vit + k3 vitamini damla kullanıyorum. Ona da yeni başladım sayılır. :)
O sabah akşam içtiklerimi 8 aydır düzenli kullanıyorum. Bütçem yamuldu ama olsun. :))
Benim tedavi başında 10 folikül görülmesine rağmen 3 yumurta fazla erken büyüdü, standart doz fazla geldi ve diğerleri yetişemedi. Hatta daha adetin ikinci günü iğnelere başlamadan yumurtamın biri 10,5 milimdi. Ona rağmen tedavi iptal edilmedi. Ben de riske girelim istedim zaten.
Neticede bu yüzden beklenenden az yumurta toplandı. 5 tane. Sadece 2'si olgundu çünkü 50 kilo olduğum için tek doz çatlatma iğnesi uygulandı. Normali 2 dozmuş.
2 olgun yumurtanın 2si de döllendi ve 3. Gün kaliteliydi. Doktorum da benim gibi risk sevdiğinden sanırım, ikisini de 5.güne bekletti. Embriyolardan birisi 4.gün intihar etmiş, diğeri 6.gün donduruldu. İki olgun yumurtaya rağmen birinin 6.güne çıkması 38 yaş için gayet iyi bi şey dedi doktor.
Kullandığım ürünler için miden sağlam ise kullanmaya devam etmemi söyledi.
Bu ay sonu yapılacak tek embriyo transferi ile sonuç alamazsak ikinci tedavide kişiye özel tedavi uygulanacak. Daha az doz deneyecek sanırım. Çünkü benim 3 yumurta daha iğnelerin 5.günü 18 mm idi. Fazla coştular yani.
Çok uzun yazdım yine. :)) Ben müdahaleci ve fazla sorgulayan bi hastayım. İlk tedavi standart bi tedaviydi ve benim keyfime göre oldu biraz. Bakalım orta kalite 6.gün tek embriyom tutanacak mı.