2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ben ankaradayim 2 tup bebek 1 dondurulmuş dnemem var sadece ilkinde tuttu onda da malesef dustu simdi esimin ısrarıyla hala ayni doktora gidiyoruz halaaaa yaaa cok sinirleniyorum valla.sen nerdesin
üzüLme bak bir kere tutmuş yine tutar bende ankaradayım başkent hastanesi Hulusi hocaya gidiyorum senin doktorun kim

üzüLme bak bir kere tutmuş yine tutar bende anlamadayım başkent hastanesi Hulusi hocaya gidiyorum senin doktorun kim
Ben Ahmet Bostanciya gdiyorum ozel muayahanesi var Tepeprime da senn durumun ne peki onceki mesajlari goremedim umarim benden iyi durumdasindir

Aynı şeyleri harfiyen hissediyorum, içimdeki o çöküntü beni iyice aşağıya çekiyor ve yeni deneme için cesaretim ve isteğim olmuyor inşallah doktora gidince motive olurum tekrar

Ben ankaradayim 2 tup bebek 1 dondurulmuş dnemem var sadece ilkinde tuttu onda da malesef dustu simdi esimin ısrarıyla hala ayni doktora gidiyoruz halaaaa yaaa cok sinirleniyorum valla.sen nerdesin
Valla doktora guvenmek şart keşke degistirebilsen esini ikna etmeye çalış canim. Cuucuuukun dediği gibi bir kere tutmuş için rahat olsun sonraki için.

Valla doktora guvenmek şart keşke degistirebilsen esini ikna etmeye çalış canim. Cuucuuukun dediği gibi bir kere tutmuş için rahat olsun sonraki için.
Keske oyle yapabilsem anlamadm ki adam reamen buyulenmis dooktordan cok ilginc ya ilkinde tutmayacagini bilmiyordum acikcasi o motivasyonla pozitiflikle tuttugunu dusunuyorum.Ama sonrakilerde oyle bi dunya olmadihini ogrendim malesef bu umutsuzlugum giderek artti motive olamiyorum ki pozitif düşünemiyorum

Ben Ahmet Bostanciya gdiyorum ozel muayahanesi var Tepeprime da senn durumun ne peki onceki mesajlari goremedim umarim benden iyi durumdasindir
AHmet Bostancı’yı tanıyorum herkese öyle dalgacı takılıyor merak etme.benim rezervim kötü ne yazık ki işim çok zor

Aynı şeyleri harfiyen hissediyorum, içimdeki o çöküntü beni iyice aşağıya çekiyor ve yeni deneme için cesaretim ve isteğim olmuyor inşallah doktora gidince motive olurum tekrar
Ah canım transfer zamanı gelince tekrar heyecanlanırız diye umuyorum ben de

AHmet Bostancı’yı tanıyorum herkese öyle dalgacı takılıyor merak etme.benim rezervim kötü ne yazık ki işim çok zor
Yaaa dme oyle Allah ol der ve olur insaallahhhhhh tez vakitte kucagina alicaksin hayirli bir sekilde bebegini Bende bna gicik sevmiyor diye boyle konustugunu dusunuyodum acikcasi

Bende öyle düşünüyorum ondan rahatım daha var a kalite aslında snn doktor şuan seni daha iyi tanıyor bu sefer bnce seninki de daha başarılı olcak o yuzden

Ne zaman çağırdı canım kontrole kız sen hala test mi yapiyon hamilesin artık huu
Canm ben tüp bebek doktoruma devam etmiyorm aynı şehirde değiliz o yüzden ben kendim yaptırdm 1500 2000 i geçince kese görünür diyorlar ya o değere göre gideceğim doktoruma haber verdiğimde bu hafta için görüneceğini söylemişti ancak ben bulundugum şehirde bir doktora henüz hiç görünmedim o yuzden test yaptm simdi bir doktora başlayacağım ilk gittiğimde de keseyi göreyim diye bekledim

Bende onu merak ediyorum biliyo musun bizimki de uzakta yakından istiyorum tutarsa takip için doktoru tüp bebek doktorum çok zor bı adam direk kendi mi dedi oradan bak doktor sen mi dedin direk kestin mi irtibatı nasıl oldu o is

Bende onu merak ediyorum biliyo musun bizimki de uzakta yakından istiyorum tutarsa takip için doktoru tüp bebek doktorum çok zor bı adam direk kendi mi dedi oradan bak doktor sen mi dedin direk kestin mi irtibatı nasıl oldu o is
Yok canm irtibatı kesmedim ben ilk testimi 8.gün yapmıştım tabi doktorlar için önemli olan 12.gün testi 3 kere test yaptırdım hepsinde de haber verdim doktoruma daha sonra ise doktoruma dedimki hocam ben ilaçlarımı kaç haftaya kadar kullanacağım burda bir doktora başlayacağım ilk muayeneye ne zaman gitmeliyim kese görmek için dedim cuma günü konustuk en son oda 1 hafta içinde görünür dedi bu şekilde ilerledişayet doktorum bana artık ilaçları bırak benim verdiklerimi kullanmana gerek yok her şey normal seyrinde gitsin diyene kadar da peşini bırakmamsonuçta şuan başlayacağım doktor benım o ilaçlarımı bilsede takibi tüp bebek doktorum yaptığı için ne kadar kullanmam gerektiğini o bilir onu tamamen bırakırsam bebeğime zarar ayrıca pozitif sonuç aldıktan sonra da bize bilgi vermeleri gerekir tabiki bu embrıyo koydum bitti işi değil malesef gönül ister devam edelim ama zaten zor durumda 1 ay gittik geldik

Ne güzel sz doktorla konuşuyorsunuz bzmkinde sekreter kz bilgi veriyor bide sert zaten doktor konuşamıyorum bile canım sıkıldı iyice takip yapmıyor tüp bebek doktorları zaten dimi inşallah alalım da sonucu bugün 3. Gün bakalım.

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın benim doktorumun kendı numarası var direk onunla iletişime geçiyorum kendisi aynı zamanda gebe de bakıyor ama uzaktayız işte yapacak birşey yok malesef

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın benim doktorumun kendı numarası var direk onunla iletişime geçiyorum kendisi aynı zamanda gebe de bakıyor ama uzaktayız işte yapacak birşey yok malesef
Ne güzel işte aslında öyle olması lazım direk doktorla konuscan inş görürsün keseyi kalbini de rahatlarsın canim

Ne zaman çağırdı canım kontrole kız sen hala test mi yapiyon hamilesin artık huu
Canım bu değerle alttan kesin gözükür karından da gözükebilir ama.iki gün sonra beş bini geçince karından da kesin gözükür bence Çarşamba’ya randevu al

Yaaa dme oyle Allah ol der ve olur insaallahhhhhh tez vakitte kucagina alicaksin hayirli bir sekilde bebegini Bende bna gicik sevmiyor diye boyle konustugunu dusunuyodum acikcasi
YOk canım merak etme ben Ahmet hocayı üç kere filan gördüm arkadaşlarım kuzenlerim hep omdan Doğum yaptı kişiliğinin öyle olduğundan şüphem yok.bu arada hamile kalırsam sezaryen düşünürsem ona yaptırmayı düşünürüm herkes çok memnun kaldı çevremde hiç ağrıları olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…