- Konu Sahibi p a t u l i
-
üzüLme bak bir kere tutmuş yine tutar bende ankaradayım başkent hastanesi Hulusi hocaya gidiyorum senin doktorun kimBen ankaradayim 2 tup bebek 1 dondurulmuş dnemem var sadece ilkinde tuttu onda da malesef dustusimdi esimin ısrarıyla hala ayni doktora gidiyoruz halaaaa yaaa cok sinirleniyorum valla.sen nerdesin
Ben Ahmet Bostanciya gdiyorum ozel muayahanesi var Tepeprime da senn durumun ne peki onceki mesajlari goremedim umarim benden iyi durumdasindirüzüLme bak bir kere tutmuş yine tutar bende anlamadayım başkent hastanesi Hulusi hocaya gidiyorum senin doktorun kim
Aynı şeyleri harfiyen hissediyorum, içimdeki o çöküntü beni iyice aşağıya çekiyor ve yeni deneme için cesaretim ve isteğim olmuyorO kadar haklısın ki aynı kişide ne iyi doktorlar bile tam bilemiyor bu yüzden bu sefer tam Tersini yapmak istiyorum 3 dü 5 olsun tazeydi donmuş olsun Kısmetimizde hangisi var ya da var mı keşke bilebilsek canım.ben de olumsuzu aldığımda tavırlarından hiç hoşlanmadım hoca takılarak neden kalamadın filan dedi sanki benim elimdeNe yazık ki bizi buradaki aynı şeyi yaşayan kadınlardan başka kimse anlamıyor İnan eşim bile anlamıyor.bu kadar üzülme olur bence olmazsa da kısmet diyip geçebiliyor.ama ben her hatırladığımda içime yayılan o çöküntüyü karanlığı dağıtamıyorum
Valla doktora guvenmek şart keşke degistirebilsen esini ikna etmeye çalış canim. Cuucuuukun dediği gibi bir kere tutmuş için rahat olsun sonraki için.Ben ankaradayim 2 tup bebek 1 dondurulmuş dnemem var sadece ilkinde tuttu onda da malesef dustusimdi esimin ısrarıyla hala ayni doktora gidiyoruz halaaaa yaaa cok sinirleniyorum valla.sen nerdesin
Keske oyle yapabilsem anlamadm ki adam reamen buyulenmis dooktordan cok ilginc yaValla doktora guvenmek şart keşke degistirebilsen esini ikna etmeye çalış canim. Cuucuuukun dediği gibi bir kere tutmuş için rahat olsun sonraki için.
AHmet Bostancı’yı tanıyorum herkese öyle dalgacı takılıyor merak etme.benim rezervim kötü ne yazık ki işim çok zorBen Ahmet Bostanciya gdiyorum ozel muayahanesi var Tepeprime da senn durumun ne peki onceki mesajlari goremedim umarim benden iyi durumdasindir
Ah canım transfer zamanı gelince tekrar heyecanlanırız diye umuyorum ben deAynı şeyleri harfiyen hissediyorum, içimdeki o çöküntü beni iyice aşağıya çekiyor ve yeni deneme için cesaretim ve isteğim olmuyorinşallah doktora gidince motive olurum tekrar
Yaaa dme oyle Allah ol der ve olur insaallahhhhhh tez vakitte kucagina alicaksin hayirli bir sekilde bebeginiAHmet Bostancı’yı tanıyorum herkese öyle dalgacı takılıyor merak etme.benim rezervim kötü ne yazık ki işim çok zor
Bende öyle düşünüyorum ondan rahatım daha var a kalite aslında snn doktor şuan seni daha iyi tanıyor bu sefer bnce seninki de daha başarılı olcak o yuzdenBen beşinci gün ve dondurulmuş koyulmasını istiyorum bu sefer sen nedense bi de öyle denemek geliyor içimden hoca da benimle aynı şeyleri söyletince bir kez daha denemek istedim sonuçta mükemmel tedaviyle bile oranlar %40 filanmış hemen ilk tedavide doktor değiştirmeyi o yüzden istemedim bu sefer de olmazsa o zaman değiştireceğim.aynı doktorda biri mucizesini buluyor onun negatif aldığında da başkası buluyor düşün düşün sonu yok maalesef bu işinSen canını gerçekten sıkma dondurulmuşların da var elbet olur bunda olmasa öbüründe neden olmasın canım rahat ol gerçekten
Ne zaman çağırdı canım kontrole kız sen hala test mi yapiyon hamilesin artık huuHanımlar transfer sonrası 15.gün değerim 2876 sat a göre 4+4 üm kese görebilir miyim ki
Canm ben tüp bebek doktoruma devam etmiyorm aynı şehirde değiliz o yüzden ben kendim yaptırdm 1500 2000 i geçince kese görünür diyorlar ya o değere göre gideceğim doktoruma haber verdiğimde bu hafta için görüneceğini söylemişti ancak ben bulundugum şehirde bir doktora henüz hiç görünmedim o yuzden test yaptm simdi bir doktora başlayacağım ilk gittiğimde de keseyi göreyim diye bekledimNe zaman çağırdı canım kontrole kız sen hala test mi yapiyon hamilesin artık huu
Bende onu merak ediyorum biliyo musun bizimki de uzakta yakından istiyorum tutarsa takip için doktoru tüp bebek doktorum çok zor bı adam direk kendi mi dedi oradan bak doktor sen mi dedin direk kestin mi irtibatı nasıl oldu o isCanm ben tüp bebek doktoruma devam etmiyorm aynı şehirde değiliz o yüzden ben kendim yaptırdm 1500 2000 i geçince kese görünür diyorlar ya o değere göre gideceğim doktoruma haber verdiğimde bu hafta için görüneceğini söylemişti ancak ben bulundugum şehirde bir doktora henüz hiç görünmedim o yuzden test yaptm simdi bir doktora başlayacağım ilk gittiğimde de keseyi göreyim diye bekledim
Yok canm irtibatı kesmedim ben ilk testimi 8.gün yapmıştım tabi doktorlar için önemli olan 12.gün testi 3 kere test yaptırdım hepsinde de haber verdim doktoruma daha sonra ise doktoruma dedimki hocam ben ilaçlarımı kaç haftaya kadar kullanacağım burda bir doktora başlayacağım ilk muayeneye ne zaman gitmeliyim kese görmek için dedim cuma günü konustuk en son oda 1 hafta içinde görünür dedi bu şekilde ilerlediBende onu merak ediyorum biliyo musun bizimki de uzakta yakından istiyorum tutarsa takip için doktoru tüp bebek doktorum çok zor bı adam direk kendi mi dedi oradan bak doktor sen mi dedin direk kestin mi irtibatı nasıl oldu o is
Ne güzel sz doktorla konuşuyorsunuz bzmkinde sekreter kz bilgi veriyor bide sert zaten doktor konuşamıyorum bile canım sıkıldı iyice takip yapmıyor tüp bebek doktorları zaten dimi inşallah alalım da sonucu bugün 3. Gün bakalım.Yok canm irtibatı kesmedim ben ilk testimi 8.gün yapmıştım tabi doktorlar için önemli olan 12.gün testi 3 kere test yaptırdım hepsinde de haber verdim doktoruma daha sonra ise doktoruma dedimki hocam ben ilaçlarımı kaç haftaya kadar kullanacağım burda bir doktora başlayacağım ilk muayeneye ne zaman gitmeliyim kese görmek için dedim cuma günü konustuk en son oda 1 hafta içinde görünür dedi bu şekilde ilerledişayet doktorum bana artık ilaçları bırak benim verdiklerimi kullanmana gerek yok her şey normal seyrinde gitsin diyene kadar da peşini bırakmam sonuçta şuan başlayacağım doktor benım o ilaçlarımı bilsede takibi tüp bebek doktorum yaptığı için ne kadar kullanmam gerektiğini o bilir onu tamamen bırakırsam bebeğime zarar ayrıca pozitif sonuç aldıktan sonra da bize bilgi vermeleri gerekir tabiki bu embrıyo koydum bitti işi değil malesef gönül ister devam edelim ama zaten zor durumda 1 ay gittik geldik
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınNe güzel sz doktorla konuşuyorsunuz bzmkinde sekreter kz bilgi veriyor bide sert zaten doktor konuşamıyorum bile canım sıkıldı iyice takip yapmıyor tüp bebek doktorları zaten dimi inşallah alalım da sonucu bugün 3. Gün bakalım.
Ne güzel işte aslında öyle olması lazım direk doktorla konuscan inş görürsün keseyi kalbini de rahatlarsın canimİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınbenim doktorumun kendı numarası var direk onunla iletişime geçiyorum kendisi aynı zamanda gebe de bakıyor ama uzaktayız işte yapacak birşey yok malesef
Canım bu değerle alttan kesin gözükür karından da gözükebilir ama.iki gün sonra beş bini geçince karından da kesin gözükür bence Çarşamba’ya randevu alNe zaman çağırdı canım kontrole kız sen hala test mi yapiyon hamilesin artık huu
YOk canım merak etme ben Ahmet hocayı üç kere filan gördüm arkadaşlarım kuzenlerim hep omdan Doğum yaptı kişiliğinin öyle olduğundan şüphem yok.bu arada hamile kalırsam sezaryen düşünürsem ona yaptırmayı düşünürüm herkes çok memnun kaldı çevremde hiç ağrıları olmadıYaaa dme oyle Allah ol der ve olur insaallahhhhhh tez vakitte kucagina alicaksin hayirli bir sekilde bebeginiBende bna gicik sevmiyor diye boyle konustugunu dusunuyodum acikcasi
İnşallah canım benim kader kısmet yaşayıp göreceğizBende öyle düşünüyorum ondan rahatım daha var a kalite aslında snn doktor şuan seni daha iyi tanıyor bu sefer bnce seninki de daha başarılı olcak o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?