Benim de oluyordu meğer polip varmış bende. Bi arkadaşımın da üşütmekten ağrı girmişti öyle bi kaç gün. Uzun süredir varsa dr a git. Üşüttü işen 1 haftaya falan geçiyor

Kutusu duruyor ise ürün bileşenleri için resim atabilir misin acaba. Alerjim olan bir şey var mı bakayım diye

hayırlı günler kızlar.
nasılsınız görüşmeyeli ?
oğlumun kolu incisi dün gece. onunla uğraşıyorum ağlıyor her dakika
sağlık ne büyük nimet.

A asitane161719 kuzum çok şükür iyiyim biraz yorucu temizlik İşleri , çok haklısın dermanımız kalmadı artık. elhamdülillah her halimize. sanada kolay gelsin.

Canım çok geçmiş olsun paşaya Allah'ım beterinden esirgesin

Büyük geçmiş olsun canım bu aralar çok sık çocuk kazası haberi alıyorum Rabbim tüm evlatları korusun kazadan beladan esirgesin. Şimdi nasıl oğluşun ? Doktora vs gittiniz mi ?

Büyük geçmiş olsun canım bu aralar çok sık çocuk kazası haberi alıyorum Rabbim tüm evlatları korusun kazadan beladan esirgesin. Şimdi nasıl oğluşun ? Doktora vs gittiniz mi ?
gittik canım. röntgen çekildi. bişey çıkmadı ama bileği şiş ve kıımıldatmıyor hiç .
kötü bir haber aldım . teyzem vefat etmiş. anneme çok benzerdi ikizi gibi. başım ağrıyor çok fenayım
Hifaa sağolasın hepsini korusun Mevlam

Allah korumuş canım birkaç güne kadar o da geçer inşallah.

Başınız sağ olsun Rabbim taksiratını bağışlasın. Mekanı cennet olsun inşallah. Kalanlara da bol sabır ve metanet versin.

Sat 26 Temmuz canım

Canım geçmiş olsun. Ben de bi ara ayak bileğimi incitmiştim nasıl zonkluyordu. Bütün gün acıdan kıvranmıştım gece yatarken annem soğan ve zeytini dövüp karışımını bi streç filmle ayak bileğime sarmıştı çok kötü kokuyordu ama sabah kalktığımda ne şişlik ve morluktan ne de zonklamadan eser kalmamıştı . Bu arada başın sağolsun Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin inşallah.

Kutusu duruyor ise ürün bileşenleri için resim atabilir misin acaba. Alerjim olan bir şey var mı bakayım diye

Kutusunu attım canım, bendede boyaya alerji var elim yüzüm şişer her boyayı kullanamıyorum, çok korkuyodum, ama eczacı hicbisey olmaz diyince aldım ,çok şükür bişey olmadi,internette bulabilirsin kutu içeriğini sanirim

Kizlar sorularim oldukca geliyorum buraya saolun cevapliyorsunuz bi sorum daha var son bi kac gundur bebegim acayip titriyo karnimda hickirik fln degil bilgiginiz 1 dakika ya yakin titriyo nedenini bilen varmi onceki gebeliklerimdede hic yasamadim

100%100 pamuk ve saf su herhangi bir madde parfüm koruyucu yok tamamen doğal kullanım süresi 30 ile 40 gün arası 40 gün sonrasında icerisinde hiçbir koruyucu madde bulunmadığından dolayı koku yapmaya başlar tamamen pamuk masa silmeye sofra el bezi olarak ta kullanılır ürün poşeti yaklaşık 2 kilo gelmektedir ister kuru halde gönderebiliriz siz evde kendiniz ıslatıp kullana bilirsiniz
fiyat 12 tl

Marketletlerde satılan bize hoş gelen parfumlu ve içinde koruyucu kimyassallar olan yaklaşık bir yıl ömrü
İŞTE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN KULLANDIĞIMIZ MENDİLLER. ......
İddia edilen zararlı maddeler
Paraben: Methyl, ethyl, propyl, butyl, isobutyl, benzil paraben olmak üzere altı çeşidi var. Birçok ıslak mendilde en az bir tanesi mevcut. Petrolden elde edilen koruyucu katkı maddeleri. Bazı, Avrupa ülkeleri kullanımını yasakladı. AB, parabenlerin kullanımını sınırlandırdı. Bir araştırmada incelenen 20 göğüs tümörünün 18'inde paraben bulundu.

Yüksek kimya mühendisi Kudret Livaoğlu, ıslak mendillerde kullanılan kâğıdın yüzde yüz selülozdan yapılmış olmasına dikkat edilmesi uyarısında bulunuyor. Bebekler için üretilen yalnızca su ile ıslatılmış pamuktan üretilen ıslak mendillerin kullanılabileceğini belirten Livaoğlu'nun önerileri şöyle: "Az miktarda da olsa sürekli zararlı kimyasallarla temastan sakının. Alkol, koku, paraben kullanılmayan doğal selüloz ya da pamuktan elde edilen ıslak mendilleri kullanın. Kimyasal içeren ıslak mendili kullanmak zorunda kaldığınızda ciltte kurumasını beklemeden temiz suyla durulayın."

Kudret Livaoğlu ve Ayşe Betül Şahin'in verdiği bilgilere göre, 62 maddenin sadece 16'sı vücuda herhangi bir zarar riski taşımıyor. Bunlar, saf su, doğal yağlar, doğal koku, nemlendirici ve vitaminler gibi maddeler. Geriye kalanlarda ise en hafifi alerji ve cilt tahrişi olmak üzere, zehirlenmeden kanserojen etkiye kadar birçok zarar tespit ediliyor. Çocukların ciltleri yetişkinlere göre daha geçirgen olduğu için bu maddeleri daha hızlı bir şekilde vücutlarına alıyorlar.

Çok geçmiş olsun bi an önce geçer inşallah

A asitane161719 Nilayyy sağolun kızlar, uyuyamadım gece. çoküzgünüm.

Ölümü kısa bir ayrılık gibi görmeye çalış canım. Evet çok can yakıyor kavuruyor insanı ama asla bir son değil. Sadece mekan değişikliği. Bu nedenle araya kısa bir özlem giriyor o kadar. Nihayetinde hepimiz aynı yere varacağız bir gün. Rabbim acını hafifletsin. Dayanma gücü versin inşallah.

çok doğru yazdın, kesinlikle öyle. her acı kabuk bağlayan acıyı tekrar kanatıyor sanki. inşallah hüsnühâtime ile gideriz bizlerde. bu yalan dünya oyalanma yeri. inşallah hayırlı işlerle oyalanırız. iyiki varsınız ❤

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…