merhaba arkadaşlar , 8+3 ikinci gebeliğim 5,5 yaşında bir oğlum var. Kız istiyorum ama erkek olacak gibi geliyor bana tüm belirtiler oğlumun hamileliğiyle aynı sizler ne hissediyorsunuz ?
Benim de bir oğlum var. Banada kız gibi geliyor. Belirtiler farklı. Ama belirtiler yanıltıcı olabiliyormuş.

merhaba arkadaşlar , 8+3 ikinci gebeliğim 5,5 yaşında bir oğlum var. Kız istiyorum ama erkek olacak gibi geliyor bana tüm belirtiler oğlumun hamileliğiyle aynı sizler ne hissediyorsunuz ?
Merhaba canım hayırlı olsun. Belirtilerin neler ?
Ben mide bulantısı ve ondan daha fazla mide ekşimesi sürekli midem ekşiyor tadım tuzum kalmadı. Ne yesem midem kötü.
Onun dışında kusma falan yok çok şükür. Birde bugün diğer günlere nazaran göğüslerim inanılmaz şiş ve acıyor

Hadi gözünaydın canım.
Ne kadarlık olmuş bebek.
İnşallah diğer tahlillerden de iyi haberler alırsın..
Sağol :))
Geçen sefere göre bir gün ileri görünüyor çok şükür 9+3.
Tahlilde enfeksiyon çıktı ilaç yazdı böbrek için ultrasona girecem onu bekliyorum sıra çok var.

Ben şu aralar acayip yorgunum bel ağrılarıda var bende erkek olduğunu hissediyorum sanki öyle geliyor belirtilerden :)
Allah hayırlısını versin hepimize inşallah
Eskiden ikiz öğrencilerim vardı. Biri kız biri erkek. İsimleri Yaren ile Yarkın dı. Çok severdim onları. Yaren soyadımızla çok uyumlu o yüzden hoşuma gidiyor:))
Bir tanıdığımızın kızı vardı Yaren çok kibar iyi niyetli bir kızdı çok beğenmiştim bende öyle ismi :) erkek içinde Rüzgar Yasin Alparslan düşünüyoruz hayırlısıyla inşallah :)
Yaren ismindeki kızlar bence iyi oluyor bana öyle geldi :)

Tahlilde enfeksiyon çıktı ilaç yazdı böbrek için ultrasona girecem onu bekliyorum sıra çok var.
Geçmiş olsun canım atlatırsın inşallah enfeksonu benimde var biraz bu hafta kontrole gidicem doktora enfeksiyon için.

Maşallah benim de 9+6 bugün.
Büyüdüler çok şükür..

Evet bencede Yarenler iyidir:)) Seçtiğin erkek isimleride güzel. İsimlerin çocuklar üzerinde etkisi büyük. Öğretmenim bunu yakınen görüyorum..

Evet ikinci. Ama inanki ilki kadar heyecanlı. En çokta doğunca oğlumun vereceği ilk tepkiyi merak ediyorum:)
Evlat yaa dimi :) 2. 1. olmaz heyecan hep vardır . Bana da herkes kız diyor

Evet bencede Yarenler iyidir:)) Seçtiğin erkek isimleride güzel. İsimlerin çocuklar üzerinde etkisi büyük. Öğretmenim bunu yakınen görüyorum..
nee güzel. bende isterdim öyle. benimde görüştüğüm bir arkadaşım hamileliğinde burada tanıştığı arkadaşlarıyla görüşmüş. hala görüşüyor.

Bizde birbirimizi instagramda ekleyelim kızlar. :)

merhabalar arkadaşlar,
allah bulantıs olanlara kolaylıklar versin. Benim çok az bulantım oluyor genellikle açken. Ama hiç kusma vs. yaşamadım çok şükür. Onun dışında crinone jel dolayısıyla ara ara kahverengi lekelerim oluyor ve bel ağrım fazla.

Tabi hepimiz gibi bende delicesine uyuyorum :)

Gönlümden erkek geçiyor ama Allah'ım hayırlısını versin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…