merhaba arkadaşlar , 8+3 ikinci gebeliğim 5,5 yaşında bir oğlum var. Kız istiyorum ama erkek olacak gibi geliyor bana tüm belirtiler oğlumun hamileliğiyle aynı sizler ne hissediyorsunuz ?
merhaba arkadaşlar , 8+3 ikinci gebeliğim 5,5 yaşında bir oğlum var. Kız istiyorum ama erkek olacak gibi geliyor bana tüm belirtiler oğlumun hamileliğiyle aynı sizler ne hissediyorsunuz ?
Merhaba canım hayırlı olsun. Belirtilerin neler ?
Ben mide bulantısı ve ondan daha fazla mide ekşimesi sürekli midem ekşiyor tadım tuzum kalmadı. Ne yesem midem kötü.
Onun dışında kusma falan yok çok şükür. Birde bugün diğer günlere nazaran göğüslerim inanılmaz şiş ve acıyor
Sağol :))
Geçen sefere göre bir gün ileri görünüyor çok şükür 9+3.
Tahlilde enfeksiyon çıktı ilaç yazdı böbrek için ultrasona girecem onu bekliyorum sıra çok var.
Ben şu aralar acayip yorgunum bel ağrılarıda var bende erkek olduğunu hissediyorum sanki öyle geliyor belirtilerden :)
Allah hayırlısını versin hepimize inşallah
Eskiden ikiz öğrencilerim vardı. Biri kız biri erkek. İsimleri Yaren ile Yarkın dı. Çok severdim onları. Yaren soyadımızla çok uyumlu o yüzden hoşuma gidiyor:))
Bir tanıdığımızın kızı vardı Yaren çok kibar iyi niyetli bir kızdı çok beğenmiştim bende öyle ismi :) erkek içinde Rüzgar Yasin Alparslan düşünüyoruz hayırlısıyla inşallah :)
Yaren ismindeki kızlar bence iyi oluyor bana öyle geldi :)
Tahlilde enfeksiyon çıktı ilaç yazdı böbrek için ultrasona girecem onu bekliyorum sıra çok var.
Ne güzel ya isimler düşünülmüş ben de erkeği eşime bıraktım kız ismi Zeynep düşünüyorum zaten eşimin annesinin ismi ama ben çok beğendiğim için hemde eşime jest oldu:)
Ben şu aralar acayip yorgunum bel ağrılarıda var bende erkek olduğunu hissediyorum sanki öyle geliyor belirtilerden :)
Allah hayırlısını versin hepimize inşallah
Bir tanıdığımızın kızı vardı Yaren çok kibar iyi niyetli bir kızdı çok beğenmiştim bende öyle ismi :) erkek içinde Rüzgar Yasin Alparslan düşünüyoruz hayırlısıyla inşallah :)
Yaren ismindeki kızlar bence iyi oluyor bana öyle geldi :)
amin cnm ben kısmet olursa 3.olucak bundan once bir kayıp var 10.haftada kalbi durdu.11 haftada leke geldi kürtaj oldum.bakalım bu inşallah sağlıkla dünyaya gelir
merhabalar arkadaşlar,
allah bulantıs olanlara kolaylıklar versin. Benim çok az bulantım oluyor genellikle açken. Ama hiç kusma vs. yaşamadım çok şükür. Onun dışında crinone jel dolayısıyla ara ara kahverengi lekelerim oluyor ve bel ağrım fazla.
Tabi hepimiz gibi bende delicesine uyuyorum :)
Gönlümden erkek geçiyor ama Allah'ım hayırlısını versin. :)