Allah'ın izniyle bir şey olmamıştır inşallah. Naçizane bi tavsiyede bulunayım sana..anladığım kadarıyla ilki düşük bu 2.gebeliğin. henüz evi dağıtan bozan yok. En fazla 3-4 hafta daha dişini şık! Sonrasında evini kırklarsın! Allah tan gelen kabulümüzdür ama keşke şöyle yapmasaydım pişmanlığı kabul edilemiyor işte demem o ki..yat aşa uzat ayaklarını! Sonrasını sonra düşünürsün
İlki dış gebelikti. Evet evi kirleten yok ama ev çok çabuk toz oluyor ve öyle olunca uyuyamıyorum bende. İnşaallah bir şey olmamıştır.
Bu topikte sonuna kadar sağlıklı bir şekilde devam edelim inşaallah.
Canım midem nasıl, benim bugün nerdeyse hiç bulantim olmadı, aşırı yorgunluk halsizlik başladı, dün mide bulantisindan oluyodum hap bile içmiştir banamisin demedi.bugun bulantı çok çok az hafif geldi gitti, sanırım azalıyor ,sende durum ne
senin mesajını gördüm hemen girdim siteye. erkek ömer demissin ya benim de tek tercihim o erkek olursa kız ismi hiç düşünmedim. bi kızım var onda da boyleydim. son anda karar vermiştik adına. erkek çocuğu demek eşittir ömer demek benim için.
günaydın arkadaşlaar hepimiz için hayırlı mutlu bir gün olsun inşallah.. ben ilk bebeğimde angeltalk bebek kalp atışları dinleme cihazı kullanıyordum ama kaçıncı haftadan itibaren duydum hatırkamıyorum bunda da deneyeceğim sanırım 12. haftadan sonra net duyuluyo
günaydın arkadaşlaar hepimiz için hayırlı mutlu bir gün olsun inşallah.. ben ilk bebeğimde angeltalk bebek kalp atışları dinleme cihazı kullanıyordum ama kaçıncı haftadan itibaren duydum hatırkamıyorum bunda da deneyeceğim sanırım 12. haftadan sonra net duyuluyo
senin mesajını gördüm hemen girdim siteye. erkek ömer demissin ya benim de tek tercihim o erkek olursa kız ismi hiç düşünmedim. bi kızım var onda da boyleydim. son anda karar vermiştik adına. erkek çocuğu demek eşittir ömer demek benim için.