İlki dış gebelikti. Evet evi kirleten yok ama ev çok çabuk toz oluyor ve öyle olunca uyuyamıyorum bende. İnşaallah bir şey olmamıştır.
Bu topikte sonuna kadar sağlıklı bir şekilde devam edelim inşaallah.

Canım benim .hala çok kötü önceden gündüz oluyor gece rahattı şimdi gecede çok bulanıyor ben ilaçta yutamiyorum bide yoksa doktor dramamine verdi

Bende de ara ara minik hareketlilik oluyor canım.
Erkek adı Ömer
Kız adı Elif - Asya- Yaren seçenekler arasında..
senin mesajını gördüm hemen girdim siteye. erkek ömer demissin ya benim de tek tercihim o erkek olursa kız ismi hiç düşünmedim. bi kızım var onda da boyleydim. son anda karar vermiştik adına. erkek çocuğu demek eşittir ömer demek benim için.

Canım benim .hala çok kötü önceden gündüz oluyor gece rahattı şimdi gecede çok bulanıyor ben ilaçta yutamiyorum bide yoksa doktor dramamine verdi

Ben 3. Dramamine yı bugün aldım o da olmasa yemek yiyemiyorum en azından günde bir öğün yiyorum onla

günaydın arkadaşlaar hepimiz için hayırlı mutlu bir gün olsun inşallah.. ben ilk bebeğimde angeltalk bebek kalp atışları dinleme cihazı kullanıyordum ama kaçıncı haftadan itibaren duydum hatırkamıyorum bunda da deneyeceğim sanırım 12. haftadan sonra net duyuluyo

Gerçekten duyuluyor mu?

Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah.. Benim abimin adı Ömer. O yüzden ayrı bir yeri var bende..

düzenledim canım benimde ultrasonda 3 gün geriden geliyor geç döllenme galib hatta devletteki uultrasona göre 1 hafta geri çıkıyo
Benim de sata göre öyle. Geç döllenme olmuş. Oğlumda 15 gün geç döllenmeydi. Bat günü hamile kalmışım:)

Kızlar Günaydın. az önce dalgınlığıma geldi merdivenlerden hızla 2 şer 2 şer çıktım. sonra dank etti. bayagı yordum o an kendimi
bir şey olmaz dimi

Kızlar Günaydın. az önce dalgınlığıma geldi merdivenlerden hızla 2 şer 2 şer çıktım. sonra dank etti. bayagı yordum o an kendimi
bir şey olmaz dimi
Yok olmaz inşallah canım.
Ama dikkatli olmak lazım. Bende unutup ters hareketler yapıyorum bazen.

Yok olmaz inşallah canım.
Ama dikkatli olmak lazım. Bende unutup ters hareketler yapıyorum bazen.
Ya ilk defa yaptım. Bir de benim çok azda olsa kanama alanım vardı yorma kendini diyordu doktor. Şimdi canım skıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…