Aynı ben de öyleyim.. öğürtü gelio sadece o kadar.. ağzımda demir pas bir tat var sanki.. yemem de sıkıntı yok he canım istemiyor birşey ama önüme koyunca da yiyorum.. yemek yapmada sikinti yaşıyorum daha pratik yemekler yapar oldum sürekli..

Zencefil mide için çok iyiymiş ama tok karnına içmeyi öneriyorlar :) maşallah ya ilk ikiz sensin şuan Mayıs annelerinde çok güzel biraz zorlarlar ama şu bir ayında atlatalim inşallah hepimiz toptan rahatlığıcaz

Ya ben süt icemiyorum yumurtada yoğurt ve peynir yiyebiliyorum bitek sütü zorla içiyorum arada daha yemedim yumurta ama korkuyorum ya kalsiyum gitmiyosa diye üzülüyorum ya valla.

Bende aynı canım yapamıyorum ama yemeye gelince karnım doyasıya kadar olmasa da götürüyorum sağolsun zaten ilk 1 ay annem yanımdaydı o kış hazırlığı için memlekete gitti kız kardeşim kaldı o yapıyor. Benim tüp bebek bu arada o yüzden nerdeyse 3 aydır ne temizlik ne yemek o koltuktan o koltuğa atıyorum kendimi Rabbim yardımcımız olsun sağ salim kucaklarımıza alırız inş

Hayırlı olsun canım :) doktorlar arti erkenden biliyorlardır bence cinsiyetini de bize kesin söylemiyorlar erken diye :)
Bencede. Ultrasondan bakar bakmaz duruşu kıza benziyor dedi. Şaşırdım. Çünkü ben cinsiyetini sormadan söyledi.

Insallah rahatlicaz.. bazıları 8 ay bulantı çekmiş falan duyunca midem bulanıyor yine :)) geceleri de uyutmuyorlar ki sağa dönsem ağrı sola dönsem ağrı.. sağlıkla nihayete erişelim de hayırlısıyla.. cekecez napalim kutsal çile bunlar

Ohh ne rahatsın ben ailemden uzaktayım onlar da son aylar da ve doğum zamanımda yanimda olacaklar.. biri gidecek digeri gelecek o gidecek digeri diyerek plan yapiyoruz simdiden :))

Ewt alabilirsin cnm.bn bi unicare kullandim bi de munurol kullanmistim.doktor telden vermisti adini gidip almistim eczaneden.
Alah Allaah bu yeni bişey mi acaba eşim almak için gitti recetesiz satılmıyo demişler bi kaç yere daha sorsun bakalım

Alah Allaah bu yeni bişey mi acaba eşim almak için gitti recetesiz satılmıyo demişler bi kaç yere daha sorsun bakalım
Ben Çarşamba günü reçetesiz aldım canım progestanla onu. Verdiler bize reçetesiz

Rubella toksoplazma birde bişey daha yaptırmıştı doktor,sen yaptirdinmi

ilginç mis denedin mi hiç canım:)
Denemedim ama denicem akşam :) birde cinsiyetle ilgili şunu buldum kknın gebelik takviminde yazıyor
Eğer bebeğiniz erkek ise testesteron üretmeye başlamıştır. Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…