Insallah oyle olur. Ilk hamileligimde +24 ile doguma girip ilk bir senede 30 kilo vermistim geri. Umarim bunda da oyle olurHehe hic endise etme evvelsi sene 4 arkadas ayni anda hamile kaldik en az alanimiz hala atamadi ama en cok alanlar hep verdi kilolari ondan cabuk gelen cabuk gider
bende ayni lafi duyuyorum herkesten. Hatta gecen bi kadin 5 kilo almis gibi duruyosun dedi sevindim resmenBende 10 kilo aldım işin garip tarafı 10 kilo almışım gibi durmuyo
Keçiboynuzu pekmezi iyi geliyor canım geçmiş olsun
Evet bende ilkinde yasamadim boyle seyler. Kafasi hep asagidaydi, bana bi rahatsizligi da yoktu. Her ne kadar sezaryen olsamda ben bile donsun diyorum yaniBana da su an makat gelişli dedi ilk oğlum da hıc böyle şeyler yaşamadım normal dogurdum döner herhalde diye düşünüyorum
Bende de var öksürük, bebeğe zarar verecek diye çok korkuyorum , yani verir de zaten resmen bir ıkınma ve basınç oluyorBal yiyemiyorun, zencefil karabiber falan tuketemiyorum. Oksurukten olecegim, tabi kizimda ayni sekilde, tek icebildigim ihlamur oda fayda etmiyor. Oksuruk icin ne yapilabilir baska ya
Benimde aklimdan geciyo ama korkma ya... oksurdukce o da basiyo tekmeyi zaten :) bogaz mogaz kalmadi, ne illet biseymis ya, cocugumda ayni, hangimize bakayim bilmiyorumBende de var öksürük, bebeğe zarar verecek diye çok korkuyorum , yani verir de zaten resmen bir ıkınma ve basınç oluyor
benim oğlum da başladı canım bugün öksürmeye malesef. Malesef cok kötü, ben bir de daha bir hafta önce bir kutu antibiyotik bitirdim, anında kesiliyor mu ya bu ilaçların da etkisi anlamadım. Çok geçmiş olsunBenimde aklimdan geciyo ama korkma ya... oksurdukce o da basiyo tekmeyi zaten :) bogaz mogaz kalmadi, ne illet biseymis ya, cocugumda ayni, hangimize bakayim bilmiyorum
Bize antibiyotik vermediler bu sefer. Ama verselerdi bile oksurukle alakasi olmuyo onun. Size de gecmis olsun. Ay gecsin artikbenim oğlum da başladı canım bugün öksürmeye malesef. Malesef cok kötü, ben bir de daha bir hafta önce bir kutu antibiyotik bitirdim, anında kesiliyor mu ya bu ilaçların da etkisi anlamadım. Çok geçmiş olsun
Ciddi misin 20 kilo da? Ben 8 kilo aldım ama kendimi yine de öok kilolu görüyorum.20 kilo
o haftalarda da yaşamıştım hala da dikkat ermezsem oluyor.Kızlar sizde de bu pelvik kemiği denen ya da çatı kemiği tam vajinadaki kemikte sürekli bir ağrı var mı? Ben uzun ayakta kalırsam veya uzun oturmuşsam kalkarken vs çok ağrıyor. Kasıklar zaten saatlerce bisiklet sürünce bir et kesiği ağrısı olur ya öyle ağrıyor. Bazen topallıyorum resmen. 23. Haftadayım.
Zayıfsan sıkıntı yok ben zayıf değildim20 kilo
Kızlar sizde de bu pelvik kemiği denen ya da çatı kemiği tam vajinadaki kemikte sürekli bir ağrı var mı? Ben uzun ayakta kalırsam veya uzun oturmuşsam kalkarken vs çok ağrıyor. Kasıklar zaten saatlerce bisiklet sürünce bir et kesiği ağrısı olur ya öyle ağrıyor. Bazen topallıyorum resmen. 23. Haftadayım.
Benim istahimda acayip acik valla ne olcak sonum bilmuyorum tutmaya calisiyorum kendimi ama normalde tatliyla hiç aram yoktur canim tatlı çekiyor malesef.. ağır hasta olmuştum yaptıklarımı sayım sana deneyebilcegini dene :) elma kabuğu çayı, zencefil (çok az) ve bal, sıcak süt ve karabiber, nane limon, bide dediğim pekmez işte ahh ne zordu atlatması Allah şifa versinbende ayni lafi duyuyorum herkesten. Hatta gecen bi kadin 5 kilo almis gibi duruyosun dedi sevindim resmentatli yiyemiyorum midem bulaniyo, bal pekmez dusunemiyorum, tadsiz bisey yokmu oksurugu kesecek
Korkma Allah koruyor öyle bir öksürük dönemi geçirdim ki kaburgalarımın acısından ağladığım oldu basınçtan.. bir hafta sürdü üstelik çok şükür bir sorun olmadiBende de var öksürük, bebeğe zarar verecek diye çok korkuyorum , yani verir de zaten resmen bir ıkınma ve basınç oluyor
30. Haftalar itibariyle normalmiş. Ama ben neredeyse 20. Haftadan beri yasiyorum. Cok şükür rahim ağzımda hic açılma yapmadı. Doktorum biraz erken başladığı için magnezyum ve proluton igne verdi haftada 1. 34. Haftaya kadar devam edeceğim. Ama bir ara cok artmıştı meğer idrar yolu enfeksiyonu geciriyormusum. Ihmal etmeyin doktorunuza sorun tabi. Ben de erken doğumdan korkuyorum kasildikca.kızlar bu yalancı sancıları yaşayan var mı aranızda ? ben az önce sancı çektim bir dk kadar falan hatta eşimi uyandırayım diye düşündüm. ama geçti. çok erken değil mi ? 35. haftadan sonra falan başlar diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?