Kızlar ben kontrolden çıktım 1540 gr 34 cm olmuş bebiş ama suyun fazla biraz karnın aşırı gergin ve büyük duruyo ondan dedi şekerime bakılacak varmi böyle bisey yaşayan tehlikeli bi durummu acaba
Canim ben kendimi bildim bileli ne zaman kan versem kansızlığın var diyorlar senelerdir bu böyle demir hapı aldım 6 ay sonrada bir şey değişmedi hani bu kansızlığın pek çok sebebi var demir eksikligi b 12 eksikliği gibi bende demir takviyesi aldım ise yaramadı b12 takviyesi al8yorum şuan da ama ise yaramazsa bu da hematolojye göndercek muhtemelen doktorun dediği gibi taşıyıcıyim genetikten kansızlık ve geçmeyecek bur durum bence neyseki bebise bir zararı yokmuşB12 seviyen nasıldı canım
Neyden şüphelenipte başlattı
Şekerime bakıldı normal çıktı geçen ay şeker yuklemeside yapılmıştı o da normal çıktı senin de suyun fazlamı benim gibi şimdilik bi problem olmadığını söyledi hamur işi tatlı tuzlu azalticam biraz çok yemiyorum aslında meyve fazla yiyorum kilo çok alıyorum ben de anlamadim insallah bi sorun olmazyok kaygılanma hiç arkadaşım, açlık-tokluk şekerine filan bakıldı mı daha önce ya da şeker yüklemesi yapıldı mı ?
bu testleri yapacaklar muhtemelen önce diyet veriyorlar eğer varsa şekeri kontrol altında tutmak için,diyetle kontrol edilemezse insülin takviyesi alıyorsun. Benim tokluk şekerim yüksek çıktı mesela şuan kendimce kabaca diyetvari besleniyorum,sık sık da şeekrimi evde ölçüyorum hep normal seviyede çıktı,sıkıntı olmadı.
Şekerime bakıldı normal çıktı geçen ay şeker yuklemeside yapılmıştı o da normal çıktı senin de suyun fazlamı benim gibi şimdilik bi problem olmadığını söyledi hamur işi tatlı tuzlu azalticam biraz çok yemiyorum aslında meyve fazla yiyorum kilo çok alıyorum ben de anlamadim insallah bi sorun olmaz
Bana korkulacak bisey olmadığını söyledi ama internette biraz arastirinca tedirgin oldum çok çok fazla demedi bana sınırda ama niye böyle fln yaptı testte de bisey çıkmayınca korkma dedi sadece demekki olağan biseybenim de bebeğin suyu fazlaydı canım. şeker yüklemesi istedi doktorum. bir şey çıkmadı ama suyun fazlalığı da azlığı gibi sıkıntılı bi durum. niye bu şekilde bilmiyorum. doktorda bir şey söylemedi doğru düzgün.
Aile hekimini degistirmek cok kolay aslinda.Bende memnun degildim tahlile bakmadan vitamin veriyordu. E-nabızda degistir secenegi var. Istedigine gecebiliyorsun simdi cok memnunum. Kadin dogumcunda ne kadar iyi olursa olsun aranizdaki enerji ve guven cok onemli. Ben dogum animda gergin olmak istemezdimNe güzel herşeyi yapıyorlar diyorsunuz. Ben bizzat kendim şu tahlili yapar mısınız diyorum aile hekimine. Aile hekimini değiştirmek sıkıntı ama kadın doğum doktor arayışına başladım. Umarım kafama uygun bir doktor ile karşılaşırım
Sen nasil hissediyorsan o dogrudur bence. Kac aylikti canim senin kiz?Yok canım öyle bir şey öyle saklanma galan olmuyor. Hatta kakasını yaptıktan sonra 2-3 saat değişmesem de rahatsız olmuyor maalesefben de karar verdim önümüzdeki yaza bırakacağım çünkü. Bebek olunca tekrar geri beze dönebilir diye. Yanş 3 yaşını bekleyeceğim. Umarım yanlış yapmıyorumdur.
Bende dusuk tansiyonla yasayan biriyim genetik. 5-9 6-10 en fazla. Halsizlik disinda bi problem olacagini sanmamGunaydin kizlartansiyonunuzu konturol ediyo musunuz benim hep düşük cikiyo düşük olmasi da problem olur mu
29 aylık canım. Ben de kendimi hazır hissetmiyorum açıkçası. Yaza bir düzen kurup başlamak düşüncem var. Gittiğim yerde halılarımı sermeden.Sen nasil hissediyorsan o dogrudur bence. Kac aylikti canim senin kiz?
Benim de sinirda cikti hemen test yapalimBana korkulacak bisey olmadığını söyledi ama internette biraz arastirinca tedirgin oldum çok çok fazla demedi bana sınırda ama niye böyle fln yaptı testte de bisey çıkmayınca korkma dedi sadece demekki olağan bisey
Benim de çok düşüktür tansiyonum normal hayatımda 11 e çıksa nevrim döner aöa hamileliklerde biraz yükseliyor. İlk gebeliğimde çok sık bayılıyordum. Bunda olmadı şükür. Hatta ilk Doğumda dr a sordum Doğumda bayılırsam ne olacak diye dr da hiç bayılan olmadı demişti :)Bende dusuk tansiyonla yasayan biriyim genetik. 5-9 6-10 en fazla. Halsizlik disinda bi problem olacagini sanmam
Ben de iki hafta oncesinde +9 kgdaydim aman bosver canim emzirirken hep gidiyor ins veririzUyku tutmadı karnımda acıktı içim ezim ezim ezildi kaktım atıştırdım.29 haftada 9-10 kg almışım sizler ne durumdasınız
Bnde 8 kıloUyku tutmadı karnımda acıktı içim ezim ezim ezildi kaktım atıştırdım.29 haftada 9-10 kg almışım sizler ne durumdasınız
Sağol cnm peki senin karnında hep bi gerginlik özellikle akşamları rahatsız edici boyutta oluyormu benim hep oluyodu ve bundanmis sanirimBenim de sinirda cikti hemen test yapalim
Demisti sanirim o zman 27. haftada flndim. Ayrintilim da vardi tum olcumlere de bakti seker olunca bas-karin orantisi fln farkli oluyormus mesela ve baska belirtiler de oluyormus hepsi normaldi. Seker testi de yapildi o da temiz cikti. Bence endiselenme bende de durum ayni yani
cocugunuz kendini ne zaman hazir hissediyorsa o zaman en dogru zamandir. bu genrllikle 33 aydan sonraya denk gelmektedir. gec olsun guc olmasin benim bundaki prensibim :) kendi kizimda da ayni seyi uygulamistim ve tam da istedigimiz gibi oldu. darisi basiniza.29 aylık canım. Ben de kendimi hazır hissetmiyorum açıkçası. Yaza bir düzen kurup başlamak düşüncem var. Gittiğim yerde halılarımı sermeden.
su anda 7.5 kilo almis durumdayim. demit ilacı basladigimdan beri geceleri acikma oluyor.Uyku tutmadı karnımda acıktı içim ezim ezim ezildi kaktım atıştırdım.29 haftada 9-10 kg almışım sizler ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?