2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar demir ilacı kullanmayan var mı aranızda? Multivitaminlerin içinde zaten demir var diye ben doktorun verdiği ferrum fort demir ilacına başlamadım. Sürekli kabızlıkla uğraşıyorum bide onu içersem daha fena olurum diye korkuyorum. Birde bu demir ilaçlarının bazısı kabız bazısı ishal yapıyor diyorlar sizdeki durum nedir?
29.haftada bende 8 kilo aldım hepimiz ortalamayız ozaman :)

multivitamin kulllaniyordum gecen aya kadar fakat doktorum artik multivitamin yeter dedi ve demir ilaci verdi sadece demir ilaci kullaniyorum. kabizlik sorunu yasamiyorum bana iyi geldi o acidan :)

Genel olarak gruptakiler de yazıyodu gerginlik var diye ben de ayniyim diye dikkate almiyodum meğer sudanmis anlamadigim geçen ay da böyle şiştim ama bu ay belli oldu nedense
Su gercekten etkiliyo sanirim, benimde sinirda idi su, suan ne durumda bilmiyorum ama kaskati karnim, zaten makar gelisi ayri ayri zorluyor hepsi

Bal yiyemiyorun, zencefil karabiber falan tuketemiyorum. Oksurukten olecegim, tabi kizimda ayni sekilde, tek icebildigim ihlamur oda fayda etmiyor. Oksuruk icin ne yapilabilir baska ya

Sağol cnm peki senin karnında hep bi gerginlik özellikle akşamları rahatsız edici boyutta oluyormu benim hep oluyodu ve bundanmis sanirim
evet canim ayni sekilde acayip gergin oluyor. Dun hatta misafirlerim vardi gelenlerden biri ne kadar var diye sordu ben de 10 hafta fln deyince sok oldu karnin neden bu kadar buyuk diye. Tabi ben de farkediyorum patlamaya hazir balon gibiyim sanki son haftalarkmmis gibi ama yapacakmbirsey yok her hamilelik farkli onemli olan bizlerin ve yavrularimizin sagligi Allahtan hepsi gecici bir durum ilerde bu halimizi cok ozlicez.

Canim ben hamileligimin basindan beri magnezyum kullaniyorum. Almanyada yasiyorum ve burada hamilelikle beraber folik ve magnezyum tavsiye ediyorlar hamileligin ilerleyen döneminde de demir dustukce demir ekleniyor. Kabizlik en buyuk sorunumdu benim hamilelik oncesinde magnezyum cok iyi geliyor. Dedigin gibi demir hapi kapizligi tetikliyoe ama onemli olan onu dengelemen. Ben sabah magnezyum aliyorum aksam da demir en az 2-3 saat aralikla alinmali. Bir de demiri vucut en iyi portakal suyuyla aliyor. Portakal suyu da kabizliga iyi geliyor dilersen bi drunla
Grs magnezyumu.

Hehe hic endise etme evvelsi sene 4 arkadas ayni anda hamile kaldik en az alanimiz hala atamadi ama en cok alanlar hep verdi kilolari ondan cabuk gelen cabuk gider

Bende 10 kilo aldım işin garip tarafı 10 kilo almışım gibi durmuyo
Bal yiyemiyorun, zencefil karabiber falan tuketemiyorum. Oksurukten olecegim, tabi kizimda ayni sekilde, tek icebildigim ihlamur oda fayda etmiyor. Oksuruk icin ne yapilabilir baska ya
Keçiboynuzu pekmezi iyi geliyor canım geçmiş olsun

Yok fazla değil ama şekeri artıracak şeyler yersem fazla olabileceğini söylemişti,meyveyi de sayıyla yemelisin ama hatta şöyle iki mandalina yanında bi bardak süt/ayran. Ben meyveyi böyle yiyorum çoğu zaman. İnternetten bak porsiyon olarak tüket meyveyi.

Kizlar ben geçen konturolde 10 kilo almıştım dr um cok kizdi diyet verdi simdi dikkat ediyorum c.tesi konturolum var bakalim ne diyecek

Su gercekten etkiliyo sanirim, benimde sinirda idi su, suan ne durumda bilmiyorum ama kaskati karnim, zaten makar gelisi ayri ayri zorluyor hepsi
Bana da su an makat gelişli dedi ilk oğlum da hıc böyle şeyler yaşamadım normal dogurdum döner herhalde diye düşünüyorum

Meyve bende çok yiyodum cnm şimdi kendimce dikkat edicem bakalım günde en fazla 2 tane yerim artık 1 ay böyle denicem bakalım bi değişiklik olucakmi

Ben de 14 kg aldım kızlar ben onu çok sorun etmiyorum ilkinde 27 almıştım 6 ayda verdim sağlığı etkilemedikten sonra kilo veriliyo bu ay biraz daha dikkatli davranicam en azından tatlıyı aza indirdim

Tam 16 kilo pişman degilim, çok ketifli hamilelik geçirdim geçiriyorum. Hayatimda hep yemek noktasında kıstım hamilelikte keyif yapıyorum, 29+3 iken boyle sonrası ne olur bilmem ama hayırlısı saglıklı beslenmeye ozen vösteriyorum, şeker ile ilgili bir sorun yok, ogluş iyi tek sorun kilo olsun, zaten rahatlikla gider, bu hatıralar bize kalir
Hepinizi kocaman öpüyorum

Ben hem kan ilaci hem multivitemin kullaniyorum.kabiz yapiyo beni genelde.ben verdigim kilolari aldim geri.71 kiloyla hamile kalmistim hala 71 kiloyum.cok iştahim yok benim

Ben de 5 kilo aldım oğlumda 7 kilo almıştım ama veremedim ne yazıkki az kilo alanlar veremiyo galiba buda öyle olacak sağlık olsun da kilo önemli değil

Sağol canım Allah razı olsun, ben iyiyim çok şükür. Oğlan enfeksiyon kapmış, kız daha iyiydi, geçecek inşallah. Rabbim korusun bütün evlatları.
Yaradan zamaninda sağlıklı doğum nasip eylesin hepinize.
Senin ve bebislerinin iyi olmasına çok sevindim. Sabır canim.sağ saglim evinize dönersiniz insallah
İnşallah canım. Allah razı olsun. Sağlıkla eve getirebilsek tez vakitte inşallah.
Saglikla büyüsünler guzel bebeklerin, sen onlara onlar sana en büyük destek. Güzel haberlerini hep bekleriz. Bebislere kavusmanin darisi bizim basimiza olsun
Amin canım inşallah. Rabbim sizleri zamanında sağlıkla kavuştursun inşallah bebeklerinize. Acele etmesin kuzular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…