benim karnimda gerginlik aksamlari ya da gun icinde olugor ama su fazlaligim yoktuSağol cnm peki senin karnında hep bi gerginlik özellikle akşamları rahatsız edici boyutta oluyormu benim hep oluyodu ve bundanmis sanirim
benimde 2. doktorumun cok hastasi vardi. cok onerilen biriydi ancak benim de hoşuma gitmedi bir iki sey aklima takildiginndan degistirdim.Şimdiden stres oluyorum zaten. Gittiğim doktordan herkes memnun aslında çok hastası var ama ben memnun değilim.
multivitamin kulllaniyordum gecen aya kadar fakat doktorum artik multivitamin yeter dedi ve demir ilaci verdi sadece demir ilaci kullaniyorum. kabizlik sorunu yasamiyorum bana iyi geldi o acidan :)Kızlar demir ilacı kullanmayan var mı aranızda? Multivitaminlerin içinde zaten demir var diye ben doktorun verdiği ferrum fort demir ilacına başlamadım. Sürekli kabızlıkla uğraşıyorum bide onu içersem daha fena olurum diye korkuyorum. Birde bu demir ilaçlarının bazısı kabız bazısı ishal yapıyor diyorlar sizdeki durum nedir?
29.haftada bende 8 kilo aldım hepimiz ortalamayız ozaman :)
Genel olarak gruptakiler de yazıyodu gerginlik var diye ben de ayniyim diye dikkate almiyodum meğer sudanmis anlamadigim geçen ay da böyle şiştim ama bu ay belli oldu nedensebenim karnimda gerginlik aksamlari ya da gun icinde olugor ama su fazlaligim yoktu
Su gercekten etkiliyo sanirim, benimde sinirda idi su, suan ne durumda bilmiyorum ama kaskati karnim, zaten makar gelisi ayri ayri zorluyor hepsiGenel olarak gruptakiler de yazıyodu gerginlik var diye ben de ayniyim diye dikkate almiyodum meğer sudanmis anlamadigim geçen ay da böyle şiştim ama bu ay belli oldu nedense
20 kiloUyku tutmadı karnımda acıktı içim ezim ezim ezildi kaktım atıştırdım.29 haftada 9-10 kg almışım sizler ne durumdasınız
Yaza tam kivama gelir haklisin. Hayirlisi bakalimm..29 aylık canım. Ben de kendimi hazır hissetmiyorum açıkçası. Yaza bir düzen kurup başlamak düşüncem var. Gittiğim yerde halılarımı sermeden.
evet canim ayni sekilde acayip gergin oluyor. Dun hatta misafirlerim vardi gelenlerden biri ne kadar var diye sordu ben de 10 hafta fln deyince sok oldu karnin neden bu kadar buyuk diye. Tabi ben de farkediyorum patlamaya hazir balon gibiyim sanki son haftalarkmmis gibi ama yapacakmbirsey yok her hamilelik farkli onemli olan bizlerin ve yavrularimizin sagligi Allahtan hepsi gecici bir durum ilerde bu halimizi cok ozlicez.Sağol cnm peki senin karnında hep bi gerginlik özellikle akşamları rahatsız edici boyutta oluyormu benim hep oluyodu ve bundanmis sanirim
Canim ben hamileligimin basindan beri magnezyum kullaniyorum. Almanyada yasiyorum ve burada hamilelikle beraber folik ve magnezyum tavsiye ediyorlar hamileligin ilerleyen döneminde de demir dustukce demir ekleniyor. Kabizlik en buyuk sorunumdu benim hamilelik oncesinde magnezyum cok iyi geliyor. Dedigin gibi demir hapi kapizligi tetikliyoe ama onemli olan onu dengelemen. Ben sabah magnezyum aliyorum aksam da demir en az 2-3 saat aralikla alinmali. Bir de demiri vucut en iyi portakal suyuyla aliyor. Portakal suyu da kabizliga iyi geliyor dilersen bi drunlaKızlar demir ilacı kullanmayan var mı aranızda? Multivitaminlerin içinde zaten demir var diye ben doktorun verdiği ferrum fort demir ilacına başlamadım. Sürekli kabızlıkla uğraşıyorum bide onu içersem daha fena olurum diye korkuyorum. Birde bu demir ilaçlarının bazısı kabız bazısı ishal yapıyor diyorlar sizdeki durum nedir?
20 kilo
Keçiboynuzu pekmezi iyi geliyor canım geçmiş olsunBal yiyemiyorun, zencefil karabiber falan tuketemiyorum. Oksurukten olecegim, tabi kizimda ayni sekilde, tek icebildigim ihlamur oda fayda etmiyor. Oksuruk icin ne yapilabilir baska ya
Şekerime bakıldı normal çıktı geçen ay şeker yuklemeside yapılmıştı o da normal çıktı senin de suyun fazlamı benim gibi şimdilik bi problem olmadığını söyledi hamur işi tatlı tuzlu azalticam biraz çok yemiyorum aslında meyve fazla yiyorum kilo çok alıyorum ben de anlamadim insallah bi sorun olmaz
hadi ya yarin kontrol günüm bakalim doktor bisi diyecek mi aklima takildi simdiGenel olarak gruptakiler de yazıyodu gerginlik var diye ben de ayniyim diye dikkate almiyodum meğer sudanmis anlamadigim geçen ay da böyle şiştim ama bu ay belli oldu nedense
Bana da su an makat gelişli dedi ilk oğlum da hıc böyle şeyler yaşamadım normal dogurdum döner herhalde diye düşünüyorumSu gercekten etkiliyo sanirim, benimde sinirda idi su, suan ne durumda bilmiyorum ama kaskati karnim, zaten makar gelisi ayri ayri zorluyor hepsi
evet canim ayni sekilde acayip gergin oluyor. Dun hatta misafirlerim vardi gelenlerden biri ne kadar var diye sordu ben de 10 hafta fln deyince sok oldu karnin neden bu kadar buyuk diye. Tabi ben de farkediyorum patlamaya hazir balon gibiyim sanki son haftalarkmmis gibi ama yapacakmbirsey yok her hamilelik farkli onemli olan bizlerin ve yavrularimizin sagligi Allahtan hepsi gecici bir durum ilerde bu halimizi cok ozlicez.
Aynen bana da bi kadın geçende doğumun gelmiş diyo bende yoo daha 2 ay var dedim
Bu su fazlalığından karın ayindan büyük gozukuyomus doktorum öyle dedi
Canim ben hamileligimin basindan beri magnezyum kullaniyorum. Almanyada yasiyorum ve burada hamilelikle beraber folik ve magnezyum tavsiye ediyorlar hamileligin ilerleyen döneminde de demir dustukce demir ekleniyor. Kabizlik en buyuk sorunumdu benim hamilelik oncesinde magnezyum cok iyi geliyor. Dedigin gibi demir hapi kapizligi tetikliyoe ama onemli olan onu dengelemen. Ben sabah magnezyum aliyorum aksam da demir en az 2-3 saat aralikla alinmali. Bir de demiri vucut en iyi portakal suyuyla aliyor. Portakal suyu da kabizliga iyi geliyor dilersen bi drunla
Grs magnezyumu.
Hehe hic endise etme evvelsi sene 4 arkadas ayni anda hamile kaldik en az alanimiz hala atamadi ama en cok alanlar hep verdi kilolari ondan cabuk gelen cabuk gider
Meyve bende çok yiyodum cnm şimdi kendimce dikkat edicem bakalım günde en fazla 2 tane yerim artık 1 ay böyle denicem bakalım bi değişiklik olucakmiYok fazla değil ama şekeri artıracak şeyler yersem fazla olabileceğini söylemişti,meyveyi de sayıyla yemelisin ama hatta şöyle iki mandalina yanında bi bardak süt/ayran. Ben meyveyi böyle yiyorum çoğu zaman. İnternetten bak porsiyon olarak tüket meyveyi.
Ben hem kan ilaci hem multivitemin kullaniyorum.kabiz yapiyo beni genelde.ben verdigim kilolari aldim geri.71 kiloyla hamile kalmistim hala 71 kiloyum.cok iştahim yok benimKızlar demir ilacı kullanmayan var mı aranızda? Multivitaminlerin içinde zaten demir var diye ben doktorun verdiği ferrum fort demir ilacına başlamadım. Sürekli kabızlıkla uğraşıyorum bide onu içersem daha fena olurum diye korkuyorum. Birde bu demir ilaçlarının bazısı kabız bazısı ishal yapıyor diyorlar sizdeki durum nedir?
Sağol canım Allah razı olsun, ben iyiyim çok şükür. Oğlan enfeksiyon kapmış, kız daha iyiydi, geçecek inşallah. Rabbim korusun bütün evlatları.Cok sukur canim cok merak
Ediyordum seni yavrularinin daha iyi olmasina cok sevindim ins daha da iyi olurlar sen de iyisindir insallah. Agrin sizin yoktur umarim. Dualarim seninle arada firsat buldukca bizi habersiz birakma. Evet malesef tedigin gibi oldu
İnşallah canım. Allah razı olsun. Sağlıkla eve getirebilsek tez vakitte inşallah.Senin ve bebislerinin iyi olmasına çok sevindim. Sabır canim.sağ saglim evinize dönersiniz insallah
Amin canım inşallah. Rabbim sizleri zamanında sağlıkla kavuştursun inşallah bebeklerinize. Acele etmesin kuzular.Saglikla büyüsünler guzel bebeklerin, sen onlara onlar sana en büyük destek. Güzel haberlerini hep bekleriz. Bebislere kavusmanin darisi bizim basimiza olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?