2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba ben de 30+2 yim benim de regl benzeri sancılarım bu hafta başladı. Bir de sol kasigima arada bıçak gibi şancı saplaniyor. Gün-de bir kez oluyor o nedenle şimdilik takmıyorum. Neden hep sol onu da bilemiyorum. Ancak merak etme hicbir şey olmaz. Kasılma ile birlikte karindan bele vuran sanci yoksa korkma.

Gunaydin kizlar tansiyonunuzu konturol ediyo musunuz benim hep düşük cikiyo düşük olmasi da problem olur mu
Tansiyonum 6/9 bazen 6/10 doktor düşük olsa bile korkma dedi. Hipertansiyondan iyidir. Ama ben 20 li yaslardan beri hep düşük tansiyonluydum gebelikte de alıştık artık. Normalmisss gibi

Dönmemesi niçin işinize geliyor sezaryan mı olmak istiyorsunuz o yüzden mi yada erken mi. Bilmediğim için soruyorum :)

ya normal dogum hic istemedim ben kucuklukten beri ole duusncme avrdi smdide fikir degismiyor hala daha nirmal yapamam diyorum ben fikrimde degismiyor devlette gerekmedikce sezeryan etmiyor ki bende en azndan donmezse sezeryana alirlar diyorum

ya normal dogum hic istemedim ben kucuklukten beri ole duusncme avrdi smdide fikir degismiyor hala daha nirmal yapamam diyorum ben fikrimde degismiyor devlette gerekmedikce sezeryan etmiyor ki bende en azndan donmezse sezeryana alirlar diyorum
Hımm anladım. Hakkımızda hayırlısı olur inşllh.:)

Sağol canim benimde günde iki kere filan oluyor zaten bu kasilma dışında çok şükür bir sorun yok renkli akıntı ya da lekelenme gibi Allah korusun bebislerimizi.

Bu kan hastalıklarının hepsi bir biriyle bağlantılı heralde.
Altta yatan sebep çoğunda aynı anladığım kadarıyla.
Hayırlısıyla gelirsin inşallah bakalım diğer doktorun ne yorumda bulunucak

Bu kan hastalıklarının hepsi bir biriyle bağlantılı heralde.
Altta yatan sebep çoğunda aynı anladığım kadarıyla.
Hayırlısıyla gelirsin inşallah bakalım diğer doktorun ne yorumda bulunucak
Kızlar ben de bu sorunu yaşıyorum b12 ye başlattı benide doktor ama akdeniz anemisi taşıyıcısı olmandan şüpheleniyorum dedi testler yapılacak bakalım.

Saglikla büyüsünler guzel bebeklerin, sen onlara onlar sana en büyük destek. Güzel haberlerini hep bekleriz. Bebislere kavusmanin darisi bizim basimiza olsun

Başlamasın çatlaklar yapı meselesi yağlıyorum ballıyorum şuan çok şükür çatlağım yok. Nemli tutmak önemli

Merhaba, bence en önemlisi doktor seçimi. Dogum normal bir sureç bununla birlikte bizlere eslik etmesini istedigimiz doktordan bir takim beklentiler icerisinde olmamiz gayet normal, cunku bir can taşiyoruz ve dünyaya, mucize bir olay gerceklesiyor... Benjm de karsilastigim iater doktor ister ebe ister hastane, eger kisi icerisinde isine duydugu saygi ve enerjiyi kaybettiyse olaya sadece 9-5 is gibi bakiyor.
Ben 4. Kez doktor degistirdim acibademler arasinda, artik soylemeye cekiniyordum cevreme, simdilerde bahcesehor bolgesinde yjne acibadem icinde ten tene temas doguma onem veren Dr.Semra Özer ile gorusuyorum. Bir aksilik olmazsa doğumu kendisi gerceklestirecek. Siz de kararlarinizda kesin olun, bu çok özel bir an ve önemsemeyen insanla yola devam edilemez.

Gunaydin kizlar tansiyonunuzu konturol ediyo musunuz benim hep düşük cikiyo düşük olmasi da problem olur mu
benimki de hep dusuk cikiyor.
Her kontrolde rutin olcum yapar doktorum bu 3. Gebeligim 3 unde de ayni. Birden syaga kalkma etme basin dönmemesi icin bol su ic ins birsey olmaz genetik sanirim benim ablam ve annemde de ay i sekildeydi.

ben takip ettim bende daha cok ayagimi soguk tuttugumda oyle bir agri oluyor.

masallah canim ins benim kontrolum de yarin ben de guzel haberler alirim yalniz ben de tam tersine dua ediyorum ki artik dönsun de sezeryana gerek kalmasin. Normal dogum bence dunyanin en guzel seyi. Bebek ciktiktan sonraki o an var ya birden agrilwrin kesilmesi sanki dunyaya yeniden gelmis gibi oluyorsun.
Tabi Rabbim herkese hayirlisi neyse onu nasip etsin bizlerin ve bebislerin sagligi icin. Ama korkun varda bence hic dusunme evvelden daglarda 14-15 yasindakiler dogururmus desteksiz bizler eminim 9 ay bu kadar stres kaygi endise yasamis anneler olarak normal
Dogumun ustesinden gelecebilecek potansiyeldeyizdirAma tabi bu benim gorusum diger goruste olanlara da saygim sonsuz

ins sende guzel haberler alirisn cnm son anda bile onebiliyormus ins doner de istedigin gbi bir dogum yaparsin saglikla bebegini kucagna alirsin ins normal fogumunda guzel yanlari var tabiki bivyandna onu dusunuyorum ama bi turlu kendimi hazrlayamadim belkide snradan bi cesaret gelir cocukda donmus olur normal ederim belli olmaz cnm hakkimizda hayirlisi olsun Allah hayirli dogum nasip etisn ins saglikla aliriz kucagmza

Ne güzel herşeyi yapıyorlar diyorsunuz. Ben bizzat kendim şu tahlili yapar mısınız diyorum aile hekimine. Aile hekimini değiştirmek sıkıntı ama kadın doğum doktor arayışına başladım. Umarım kafama uygun bir doktor ile karşılaşırım

Kızlar mide yanması yaşayan var mı son haftalarda iyice arttı dr çiğneme tableti verdi ama yarım saat anca işe yarıyo sonra tekrar başlıyo yediklerimede dikkat ediyorum ama geçmiyo bir türlü

Kızlar mide yanması yaşayan var mı son haftalarda iyice arttı dr çiğneme tableti verdi ama yarım saat anca işe yarıyo sonra tekrar başlıyo yediklerimede dikkat ediyorum ama geçmiyo bir türlü

Aynı durumdayım çok berbat bi his sadece süt iyi geliyor bana,o da paket sütler değil açık sütler sadece. Bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum sadece yemek yerken geçiyor o yanma. Bebek mideye baskı yaptıkça devam ediyor ne yazık ki.

Kızlar ben de bu sorunu yaşıyorum b12 ye başlattı benide doktor ama akdeniz anemisi taşıyıcısı olmandan şüpheleniyorum dedi testler yapılacak bakalım.
B12 seviyen nasıldı canım
Neyden şüphelenipte başlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…