Merhaba ben de 30+2 yim benim de regl benzeri sancılarım bu hafta başladı. Bir de sol kasigima arada bıçak gibi şancı saplaniyor. Gün-de bir kez oluyor o nedenle şimdilik takmıyorum. Neden hep sol onu da bilemiyorum. Ancak merak etme hicbir şey olmaz. Kasılma ile birlikte karindan bele vuran sanci yoksa korkma.Kızlar merhaba 30+2 olduk biz ama bir sorum olacak sizlere.iki gündür kasiklarimda hafif ama kendini hissettiren regl olacakmışım gibi bir ağrı oluyor uzun sürmüyor ama insan farklı şeyler yaşayınca biraz korkuyor.doktor randevum bu cumartesi.. sizlerde de oluyor mu ?
Tansiyonum 6/9 bazen 6/10 doktor düşük olsa bile korkma dedi. Hipertansiyondan iyidir. Ama ben 20 li yaslardan beri hep düşük tansiyonluydum gebelikte de alıştık artık. Normalmisss gibiGunaydin kizlartansiyonunuzu konturol ediyo musunuz benim hep düşük cikiyo düşük olmasi da problem olur mu
Dönmemesi niçin işinize geliyor sezaryan mı olmak istiyorsunuz o yüzden mi yada erken mi. Bilmediğim için soruyorum :)
Hımm anladım. Hakkımızda hayırlısı olur inşllh.:)ya normal dogum hic istemedim ben kucuklukten beri ole duusncme avrdi smdide fikir degismiyor hala daha nirmal yapamam diyorum ben fikrimde degismiyor devlette gerekmedikce sezeryan etmiyor ki bende en azndan donmezse sezeryana alirlar diyorum
Sağol canim benimde günde iki kere filan oluyor zaten bu kasilma dışında çok şükür bir sorun yok renkli akıntı ya da lekelenme gibi Allah korusun bebislerimizi.Merhaba ben de 30+2 yim benim de regl benzeri sancılarım bu hafta başladı. Bir de sol kasigima arada bıçak gibi şancı saplaniyor. Gün-de bir kez oluyor o nedenle şimdilik takmıyorum. Neden hep sol onu da bilemiyorum. Ancak merak etme hicbir şey olmaz. Kasılma ile birlikte karindan bele vuran sanci yoksa korkma.
Bu kan hastalıklarının hepsi bir biriyle bağlantılı heralde.Kandaki demirin yeterli. Bosuna yukleme yapmayalım. Sendeki kansızlık sebebi B12 vitamini eksikliği, folik asit eksikliği yada kan hücrelerini etkileyen bir başka hastalık olabilir gibi bilimsel söylemleri var. Ama dahiliye uzmanina gidince dayiyor demiri serumla ne panik atak ne stres kaliyor. Bakalım yarın olsun da basla doktora da danisicam
Kızlar ben de bu sorunu yaşıyorum b12 ye başlattı benide doktor ama akdeniz anemisi taşıyıcısı olmandan şüpheleniyorum dedi testler yapılacak bakalım.Bu kan hastalıklarının hepsi bir biriyle bağlantılı heralde.
Altta yatan sebep çoğunda aynı anladığım kadarıyla.
Hayırlısıyla gelirsin inşallah bakalım diğer doktorun ne yorumda bulunucak
Beni merak eden arkadaşlarıma ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Bebeklerim biraz daha iyi ama uzun bir yol var önümüzde inşallah daha da iyi olacaklar.
Onca sayfaysı okuyup geldim ve sonunda hiç hoş olmayan durumlarla karşılaştım açıkçası tadım kaçtı...
Cevap için teşekkür ederim canim devam ederse dediğin gibi yapacağım bugünde bir bakayım yarın ararım inşallah devam etmez.. bu aralar karnim baya büyüdü çatlaklar oluşmaya ne zaman başlar yahu her gün kontrol ediyorum :)
Herkese merhaba,
30. Haftadan sonra doktor değiştirmek ne kadar mantıklı .Gerçekten artık çok moralim bozuluyor. Hamileliğim boyunca değiştirdiğim 3.doktordu. Kendimde sıkıntı olduğunu düşünüyorum artık.
Sıkıntım şu;
Ben hem sağlık ocağında ki doktordan hem kadın doğum doktorundan zorla tahlil İstemi istiyorum sanki. Yani ben demesem hiç tahlil yapılmayacak.
Sağlık ocağına gidiyorum zorla vitamin değerime bakılıyor idrar veriyorum tesadüf iltihap olduğu ortaya çıkıyor. Kadın Doğuma gidiyorum her ağrı ona göre normal. Hatta daha ağzımı açmadan normal diyor. 10 dakika ya sürüyor ya sürmüyor dünya bir para ödüyoruz ama soru sormak mümkün olmamakla beraber bir de laf duyuyoruz.
Değiştirmek istiyorum ama bu kadar takipten sonra başka doktor kabul eder mi bilmiyorum. Kafam çok karışık sizlerde değiştiren oldu mu ?
benimki de hep dusuk cikiyor.Gunaydin kizlartansiyonunuzu konturol ediyo musunuz benim hep düşük cikiyo düşük olmasi da problem olur mu
ben takip ettim bende daha cok ayagimi soguk tuttugumda oyle bir agri oluyor.Kızlar merhaba 30+2 olduk biz ama bir sorum olacak sizlere.iki gündür kasiklarimda hafif ama kendini hissettiren regl olacakmışım gibi bir ağrı oluyor uzun sürmüyor ama insan farklı şeyler yaşayınca biraz korkuyor.doktor randevum bu cumartesi.. sizlerde de oluyor mu ?
masallah canim ins benim kontrolum de yarin ben de guzel haberler alirim yalniz ben de tam tersine dua ediyorum ki artik dönsun de sezeryana gerek kalmasin. Normal dogum bence dunyanin en guzel seyi. Bebek ciktiktan sonraki o an var ya birden agrilwrin kesilmesi sanki dunyaya yeniden gelmis gibi oluyorsun.Kizlar dktordna cktim smdi 2 kilo 40 gram dedi haftasyla uyumlu diyor hala makat gelis dedi donecegi yk heralde isime gelyor benimde2 hafta snra tekrar kontrol olacak nstye baslicaz dedi ben sok. Bu kadar erken mi baslaniyor diye sasirdim nst zamanlarida geliyor artik hayirlisi
ins cnmHımm anladım. Hakkımızda hayırlısı olur inşllh.:)
masallah canim ins benim kontrolum de yarin ben de guzel haberler alirim yalniz ben de tam tersine dua ediyorum ki artik dönsun de sezeryana gerek kalmasin. Normal dogum bence dunyanin en guzel seyi. Bebek ciktiktan sonraki o an var ya birden agrilwrin kesilmesi sanki dunyaya yeniden gelmis gibi oluyorsun.
Tabi Rabbim herkese hayirlisi neyse onu nasip etsin bizlerin ve bebislerin sagligi icin. Ama korkun varda bence hic dusunme evvelden daglarda 14-15 yasindakiler dogururmus desteksiz bizler eminim 9 ay bu kadar stres kaygi endise yasamis anneler olarak normal
Dogumun ustesinden gelecebilecek potansiyeldeyizdirAma tabi bu benim gorusum diger goruste olanlara da saygim sonsuz
Merhaba.bende 29.haftamda hastane degistirdim.özele gidiyordum ama cokta memnun kalmadim acikcasi.ege ünv.gittim memnunum.kanima idrarima birsürü şeye baktilar.orda dogum düsünüyorum.bebce sorun olmaz memnun degilsen degistir doktorunu.benim aile hekimim evem çok cok ilgili.zaten gereken herseyi de yapiyorlar yönlendiriyorlar.hatta hastanede yaptirdigim testleri falan watsaptan degerlendiriyo aile hekimim sagolsun.
Şimdiden stres oluyorum zaten. Gittiğim doktordan herkes memnun aslında çok hastası var ama ben memnun değilim.bence degistirmelisin cunku bu duygularla dogumda stres olursun
Bende yapıyorum inşallah ise yarar yaaBaşlamasın çatlaklaryapı meselesi yağlıyorum ballıyorum şuan çok şükür çatlağım yok. Nemli tutmak önemli
Kızlar mide yanması yaşayan var mı son haftalarda iyice arttı dr çiğneme tableti verdi ama yarım saat anca işe yarıyo sonra tekrar başlıyo yediklerimede dikkat ediyorum ama geçmiyo bir türlü
B12 seviyen nasıldı canımKızlar ben de bu sorunu yaşıyorum b12 ye başlattı benide doktor ama akdeniz anemisi taşıyıcısı olmandan şüpheleniyorum dedi testler yapılacak bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?