• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli aksamlar canim cok gecmis olsun Emrabbim tez zamanda tekrar nasip etsin hamileligi. Hapi biraktiktan sonra
Adette duzensizlik oluyor genelde ben ona baglardim ama
Madem
Gunun gecti emin olmak
İcin bi test yap
Çok sabırsz bi yapım var bu huyumuda hiç sevmıyorum muhakkak dedgn gbıdır birazdaha beklemeye çalışayım en iyisi çok sagol

Hayırlı geceler anneler sizlere sorum olacak şimdi ben aralık 9 da adet oldum 21 inde tekrar kanamam oldu 3 gün falan sürdü düşük yaptım ya hatrlıyormusunz bılmıorum 3 ay önce .3 aydr kontrol hapyla korunuorum 21inde lekelnmem olunca hapı bıraktım şimdi bu lekelnmeyı adet olarak mı almalıyım eger almamalıysam 3 gün adetim gecti şu durumda hamıle olma ihtimalim nedir sizce :110::anne::işsiz:

canım ben hatırlıyorum seni. o gün hepimiz seninle birlikte üzüntünü yaşamıştık. inşallah hamilesindir. 9unda adet gjrdtysen 21aralık 13. gün oluyor yani aşağı yukarı ovulasyon zamanına denk geliyor. kaç günde bir adet görüyorsun bilemiyorum 3 gün geciktiyse erken ymurtlamış da olabilirsin. benim aklıma yerleşme kanaması olabilir diye geldi 21 aralıktaki.

Beni merak eden arkadaşlarıma ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Bebeklerim biraz daha iyi ama uzun bir yol var önümüzde inşallah daha da iyi olacaklar.
Onca sayfaysı okuyup geldim ve sonunda hiç hoş olmayan durumlarla karşılaştım açıkçası tadım kaçtı...
Cok sukur canim cok merak
Ediyordum seni yavrularinin daha iyi olmasina cok sevindim ins daha da iyi olurlar sen de iyisindir insallah. Agrin sizin yoktur umarim. Dualarim seninle arada firsat buldukca bizi habersiz birakma. Evet malesef tedigin gibi oldu

canım ben hatırlıyorum seni. o gün hepimiz seninle birlikte üzüntünü yaşamıştık. inşallah hamilesindir. 9unda adet gjrdtysen 21aralık 13. gün oluyor yani aşağı yukarı ovulasyon zamanına denk geliyor. kaç günde bir adet görüyorsun bilemiyorum 3 gün geciktiyse erken ymurtlamış da olabilirsin. benim aklıma yerleşme kanaması olabilir diye geldi 21 aralıktaki.
Çok sagol canım sizlerde inşallah bebklerınıze saglıcakla kvusrsnz.yerleşme kanaması leke gbı mı oluo bnmki hemn hemn 3 gun surdu bazen çok baznde leke lekeydi

Beni merak eden arkadaşlarıma ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Bebeklerim biraz daha iyi ama uzun bir yol var önümüzde inşallah daha da iyi olacaklar.
Onca sayfaysı okuyup geldim ve sonunda hiç hoş olmayan durumlarla karşılaştım açıkçası tadım kaçtı...
Senin ve bebislerinin iyi olmasına çok sevindim. Sabır canim.sağ saglim evinize dönersiniz insallah

Çok sagol canım sizlerde inşallah bebklerınıze saglıcakla kvusrsnz.yerleşme kanaması leke gbı mı oluo bnmki hemn hemn 3 gun surdu bazen çok baznde leke

ben yaşamadım ama çevremde adet oldum sanıp hamile olan iki arkadaşım var. ikisi de ısrarla adet oldum diyo az değildi bildiğin pedi doldurdu diyolar. sabah sabah inşallah güzel bebek haberleriyle gelirsinnn

Günaydın herkese çok şükür bugün güzel uyudum.. bugün de sırt ağrım çok her gün farklı bir şey yaşıyorum

Günaydın herkese çok şükür bugün güzel uyudum.. bugün de sırt ağrım çok her gün farklı bir şey yaşıyorum
Canim bebegin pozisyonundan olabilir bende ne sağına donebiliyorum ne soluma.devamlı sirt üstü uyumak zorunda kalıyorum. Belimi destekleyici yastıklar koyuyorum.çoğu zaman uykum bölünüyor.

Gunaydin kizlar :anneadayı: tansiyonunuzu konturol ediyo musunuz benim hep düşük cikiyo düşük olmasi da problem olur mu

Kızlar merhaba 30+2 olduk biz ama bir sorum olacak sizlere.iki gündür kasiklarimda hafif ama kendini hissettiren regl olacakmışım gibi bir ağrı oluyor uzun sürmüyor ama insan farklı şeyler yaşayınca biraz korkuyor.doktor randevum bu cumartesi.. sizlerde de oluyor mu ?

Kizlar dktordna cktim smdi 2 kilo 40 gram dedi haftasyla uyumlu diyor hala makat gelis dedi donecegi yk heralde isime gelyor benimde :halay: 2 hafta snra tekrar kontrol olacak nstye baslicaz dedi ben sok. Bu kadar erken mi baslaniyor diye sasirdim nst zamanlarida geliyor artik hayirlisi

Kizlar dktordna cktim smdi 2 kilo 40 gram dedi haftasyla uyumlu diyor hala makat gelis dedi donecegi yk heralde isime gelyor benimde :halay: 2 hafta snra tekrar kontrol olacak nstye baslicaz dedi ben sok. Bu kadar erken mi baslaniyor diye sasirdim nst zamanlarida geliyor artik hayirlisi
Masallah canim cok guzel haberler bunlar :KK49:

Kızlar merhaba 30+2 olduk biz ama bir sorum olacak sizlere.iki gündür kasiklarimda hafif ama kendini hissettiren regl olacakmışım gibi bir ağrı oluyor uzun sürmüyor ama insan farklı şeyler yaşayınca biraz korkuyor.doktor randevum bu cumartesi.. sizlerde de oluyor mu ?

Canım günaydın 30+0 dım doktora gittiğimde regl agrısı gibi farklı ağrı veya renkli akıntı olursa haberim olsun demişti. Telefonu var ise ara istersen için rahatlasın. Rahme baskı yaptığı için agrı yapmışta olabilir

Canım günaydın 30+0 dım doktora gittiğimde regl agrısı gibi farklı ağrı veya renkli akıntı olursa haberim olsun demişti. Telefonu var ise ara istersen için rahatlasın. Rahme baskı yaptığı için agrı yapmışta olabilir
Cevap için teşekkür ederim canim devam ederse dediğin gibi yapacağım bugünde bir bakayım yarın ararım inşallah devam etmez.. bu aralar karnim baya büyüdü çatlaklar oluşmaya ne zaman başlar yahu her gün kontrol ediyorum :)

Bnm cok fazla oldugu için antibiyotik verdi sanirım çokta su içıyorum nasil oldu anlamadım

Enfeksiyon bebeğe zararı olabilir antibiyotikle geçer için ferah olsun genelde gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çok sık rastlanan bir şey.

Masallah canim cok guzel haberler bunlar :KK49:

saol cnm ins herkes guzel haberler alir devlet hastanesine gtmistim bugun kilosu haftasyla uyumlu cikiyor hep ama ozele gttigimde kilosu her seferinde 2 hafta onde cikiuor cihazdan cohaza da farkediyor illaki kilosuda

Dönmemesi niçin işinize geliyor sezaryan mı olmak istiyorsunuz o yüzden mi yada erken mi. Bilmediğim için soruyorum :)

Back
X